Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubuniowa

Styczen 2009 na nowo

Polecane posty

No juz w domku,mala spi. A z tym krzeselkiem to roznie bywa,jedno dziecko chce jesc z rodzicami a inne nie,ja glownie tez dlatego chcialam ze stolikiem, bo widze u znajomych ,jak dzieci bawia sie przy nim juz takie 5 letnie,wiec posluzy dluzej. Kupilam smoczek tommee tippee zobaczymy z niego bedzie pic:) Mam aventa niekapek ,ale jak narazie tylko sie z nim bawi:)

Hej hej ide zaraz robic leczo tylko jszcze zajzalam.Ja zauwazam ze wiele mlodych dziewczyn ma poblemy wlasnie z hormonami- tak jak klucz mowi- choroba jak choroba, trzeba z nia walczyc i zwlczyc czego z reszta Kluczu drogi Ci zycze :D Co do butelek to ja tez mam lovi i sobie chwale, choc tez malemu zdazylo sie kiedys zassac ja tak ze smok sie splaszczyl :) kupilam tez zestaw dwoch kubkow wlasnie tej firmy- treningowy i niekapek, ale jakos nie umiemy sie nimi poslugiwac :D z pierwszego leci ciurkiem i wiecej jest na Kube i podlodze niz w buzi, z drugiego gdy jest zaworek prawie wcale nie leci i maly sie denerwuje, jakk zdejme zaworek calkiem to tez leci ciurkiem :o no i nie wiem w koncu co z tym zaworkiem zrobic bo widze ze sie da go jeszcze otworzyc. Eh za skomplikowane to dla mne :D

klucz od struchu moja kolezanka leczyła się na to co ty i po hormonach strasznie przytyła i jest mocno owłosiona na całym ciele . czy ty tez tak masz ?

Modliszka Magda nie podszywaj sie za Modliszke magde. Wczesniej bylo z malej teraz z duzej.Spryciula z ciebie podszywaczko:):)

Nie wiem co o tym myslec...Jakas dziwnie podejrzliwa sie zrobilam. Magdo gdybys sledzila uwaznie topik to bys wiedziala co robimy lub jakie mamy plany:)

Ja chyba tez jestem dziwnie przewrazliwiona bo od wpisu, w ktorym Magda napisala do Klucza ze cos z nia nie tak, zaczelam podejzewac ze Magdo jestes albo ciut wredna albo to podszyw. Jesli sie myle to przepraszam ale po przejsciach jakie tu milysmy juz mnie nic nie zdziwi i ostrozna sie zrobilam, a moze i pr\ewrazliwiona :)

Gość hehe hehe
znowu sie zaczyna fajnie robic!!!!! dawajcie dalej

Moja dzis miala pierwsza dawke przeciw pneumokom. Mialam watpliwosci czy szczepic. Ale stwierdzialam ze jak ma isc do zlobka to chyba lepiej zeby byla zaszczepiona. Pewnie i tak przez pierwszy miesiac w zlbku bedzie "wesolo", ale coz jak trzeba to trzeba. We wrzesniu zaczynamy. Prawie jak rok szkolny. Moge z nia chodzic przez pierwszy tydzien zeby sie oswoila. A opozniej bede zostawiac majke na 4 godziny. Czas pokaze jak bedzie.Nie chce opiekunki domowej. Wole zeby byla z dziecmi.Ale moze zmienie zdanie po miesiacu hihi

ej dziewczyno odpuść sobie co znowu ja ? juz mi się dostało za parówki , kubusia i chodzik , daj sobie na wstrzymanie . odczep sie ode mnie , masz jakieś podejrzenia to zachowaj je dla siebie , jestes nowa i chyba powinno ci zalezeć żebyśmy cię zaakcepyowali a nie na odwrót . to naranie tyle . lece robić dalej ogórki , odezwe sie póżniej

jakos ja to zmienialam, ino jak... :D Iskierko-spokojnie, oddychaj, policz do 10 :D wiem ze mialas sporo najazdow, ale na razie nic ''zlego''sie nie dzieje, nie denerwuj sie, szkoda zdrowia 😘 :)

Ja tez nie szczepilam i nie wiem czy dobrze. No nic ide na spacer, tylko mi sie tu nie pozabijac :P