Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattaa3

KTO NA 2037????WPISUJCIE!!!!!

Polecane posty

Gość Basia z Podlasia
Kwiatek, ty to masz łeb do pomysłów! Kurczę, szkoda, że wielki polski wieszcz, król wszystkich poetów nie żyje. Wymyślił by jakiś dowcipny wierszyk, żeby nam goście GROSIKA nie żałowali :) Może coś w stylu: Rodzino, opoko moja! Ile was trzeba cenić, ten tylko się dowie Kto na wesele całe pieniądze wydał...

Gość Basia z Podlasia
Ksienżniczka, ja jeszcze wcale menu nie mam. Dzisiaj tylko z mamusią gotowałyśmy potrawkę z węża, a teść choduje świnki na schabowe. Oprócz tego nie mam innych pomysłów. Chcę, żeby to były niezwykłe potrawy... Orientalne. Nie jakiś tam kebab z kota czy gołąbki z kurczaka. Coś wykwintnego...

Gość Basia z Podlasia
Tak, trzeba dać im to delikatnie do zrozumienia... Ene due rike fake Daj dwie koperty, albo w papę.

Gość Basia z Podlasia
Kwiatek, no genialne! Albo: O madeo deo Dawaj forsę ty sknero Riki teki Mogą byc też czeki

No to ten problem mam już z głowy!:) gdyby nie to forum to ja nie wiem, nie poradziłabym sobie z tym wszystkim. Dzwonił przed chwilą wuj Jacenty, że ma jakąś mega, hiper, ekstra fantastyczną niespodziankę...kurcze nie da się nic z niego wyciągnąć...aż się boję...ale to chyba faktycznie coś genialnego, że o tej godzinie dzwonił. Wuj ma 87 lat, także to raczej poważny człowiek, ale z niespodzianką zaczeka do ślubu, także ten czas muszę żyć w niepewności.

Gość Basia z Podlasia
To widocznie szykuje się jakaś atrakcja :) Cały czas myślę nad kształtem torta... Może ja i Tuptuś naturalnej wielkości?

podpytaj cioć-one wiedza co wujcio Jacenty kombinuje;) bylebym tylko nie dostala 100 zelazek :O czy mikrofalówek:O:O:O a taki wierszyk: "jest nas dwoje ale kasy dajcie jak na osób sto dwadziescia troje" albo to mój Ptysio podpowiada- "kochani goście dużo kasy nam przynoście"

Gość Basia z Podlasia
Fajne te torty. Hihi, wreszcie moje kuzynki-dziewice zobaczą conieco ;)

Gość Basia z Podlasia
Ja planuję 500, a wy? Myślicie, że to skromne wesele wyjdzie?

Gość Basia z Podlasia
To może kolumny na sali stworzone z małych torcików?

aa no to taki moze wierszyk "drodzy goście po 2 hojnie obdarowane koperty nam przynoście bo inaczej faka zobaczycie i w powietrze wylecicie" gości mamy zamiar zaprosić tylu ilu mamy znajomych na NK ;)

Gość Basia z Podlasia
Może być, byle napisane złotą czcionką na małej karteczce dołączonej do zaproszenia :)

Gość dziewczyny przestańcie
już , tak mnie brzuch boli ze śmiechu że zamiast tych gości to ja w powietrze wylece

Albo: "2 koperty - norma taka, z jedną wyjdziesz na buraka" "Jak nie jesteś patafianką, nam podaruj czek in-blanco" Ale marne te moje, do Waszych się nie umywają :o

Dziewczynki -TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja stylistka fryzur-powiedziala ze do mojej wymarzonej fryzurki na ślub musiałabym zapuścić włosy tak z 10 cm -aaa! czy do 2037 uda mi się je zapuścić?????

Gość ojejku o jacie
polecam ci goraco moja fryzjerke i stylistke pani Renie.jest swietna, zrobi nawet z gowna twarog.ja chodze na zageszczanie wlosow co miesiac doczepia mi pasmo by efekt nie byl natychmiastowy lecz subtelny, by nikt niczego sie nie domyslil:) do 2037 powinnyscie zdazyc

a ja znalazłam taki wierszyk " elegancja podpowiada ze młodym po 5 kopert dać wypada a z Ptysiem myślimy o czymś takim: "nie bądz sknerą i na czeku przed 9 dopiszjeszcze piąte zero";)tak dyskretnie i gustownie podpowiedziec jakiej wysokości kwoty są ok:)

"ale wtopa nie przed 9 tylko PO :) a co do włosów-myśłałam o przeszczepieniu cebulek włosowych z pod pachy (tam te włosy rosną baaardzo szybko)-co myślicie? ....................

Oj kochane moje byłam właśnie na kolejnej przymiarce do sukni, krawcowa doszyła mi jeszcze kilka falbanek, zakupiłam tez grające lampki choinkowe, które na przyszły tydzień będą już poprzyszywane, tak się cieszę...:) Dzwoniłam tez do cioć wszystkich, no i żadna nie wie, co ten mój wujek Jacenty planuje...jejku jejku...Zaraz idę nazbierać mlecza na wianek na oczepiny, bo teraz mam akurat wolną chwilkę. My planujemy 451 gości, chyba że dopisze także ciocia Żizel z Ameryki no to 455 bo ciocia jada za czworo.

Gość Basia z Podlasia
Jestem pod wrażeniem waszej poezji :) Pomyślałam, że wierszyk musi być międzynarodowy, skoro zapraszamy rodzinę Tuptusia z Texas. I wymyśliłam: Give me your money Albo się nie znamy A za milion dolarów Napiszę więcej takich sucharów. I jeszcze wersja dla mojej koleżanki Bogusi i jej męża Helmuta: Gib mir Geld, bitte, bitte Wtedy życie znakomite. To pisałam ja. Basia. :)

Basiu -cudownie cudownie :) tak światowo................... ja się zastanawiam bo na NK mam w znajomych "Blondynki z całej Polski łączcie się " i nie wiem-zaprosić je wszystkie? czy tylko delegację? hmmm????????????????????????????????????????? jeśłi bym zaprosziła wyszstkie to jest ponad 200 osob więcej i nie wiem:(.................................

Gość Basia z Podlasia
Aha, wysłałam dzisiaj maila do tych tam tych tam reżyserów "Mody na sukces". Zgodzili się na reżyserowanie mojego wesela. Stwierdzili, że to fajny pomysł z tym moim nieby exem przerywającym ślub, chcą tylko żebym wybrała sobie aktora do tego. No nie powiem, ale widziałabym w tej roli Małaszyńskiego :) Myślicie, że się zgodzi? Mam nadzieję, że wjedzie do kościoła na jakimś Harleyu... Tuptuś tylko był trochę zazdrosny, że dlaczego on ma się bić o mnie z jakimś mecenasem Korzeckim, a ja nie muszę się o niego bić, no i dla świętego spokoju ustaliliśmy, że na oczepiny też wtargnie jakaś aktorka z pistoletem i powie, że mnie zabije, a wtedy ja wyciągnę samurajską katanę i zmiotę ją z powierzchni ziemi jak Czarna Mamba w Kill Billu. :) Najlepiej gdyby tę furiatkę zagrała ta co gra Agnieszkę Lubicz w Klanie, bo już nie raz pokazała w tym serialu jaki ma nieodparty urok (musimy pokazać, że Tuptuś ma gust, choć ja jestem oczywiście ładniejsza).