Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

ATP, masz racj臋. Jak b臋d臋 mia艂a c贸rk臋, to j膮 nazw臋 Kafeteria :D. Mam tylko nadziej臋, 偶e nie b臋dzie si臋 tak zawiesza艂a xD I jak tam po lekarzu? Chyba nie jest tak 藕le, skoro siedzisz na gg :P. A w og贸le to po opisach widz臋, ze te偶 lubisz Hurt :D (mo偶e ju偶 to keidy艣 pisa艂am?). Ey, ja te偶 zawsze lubi艂am chodzi膰 do lekarza, przynajmniej, jak by艂am mniejsza. Bo teraz ju偶 niezbyt :P Rocznikowo, ja Ci napisz臋 :classic_cool:. To b臋dzie Chere Sophie, comment vas-tu?... Dalej nie umiem :P. Ostatnio, jak mieli艣my pisa膰 na lekcji list po francusku, to przechwycili艣my tematy, napisa艂am po mojemu (czyt. od kogo艣 wzi臋艂am jakie艣 zadanie :P), kole偶anka mi sprawdzi艂a, nauczy艂am si臋 na pami臋膰 i jako艣 zaliczy艂am :D. Nienawidz臋 teo j臋zyka :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A Ty co mnie na gg podgl膮dasz? :D nie by艂am u lekarza, bo ju偶 oczywi艣cie nie by艂o miejsc dzisiaj... :o a i tak wsta艂am o wiele wcze艣niej ni偶 zwykle :o Taaak, lubi臋 Hurt. I strasznie podoba mi sie ta ich nowa p艂yta. :D

Udost臋pnij ten post

jestem za艂amana :D na poniedzia艂ek mam sprawdzian z historii (od 1815-1989) kartk贸wk臋 z wosu ( struktury Uni) klas贸wk臋 z matmy z bry艂 + obowi膮zkowe bry艂y do zrobienia s艂贸wka z angielskiego nie musz臋 dodawac ze to jedyne lekcje jakie mam w poniedzia艂ki? :O:O:O wrrr Mam nadziej臋 ze nie wy艣l臋 tego posta kilka razy tak jak to mia艂o wczoraj miejsce :) je艣li chodzi o muzyk臋 -obecnie jestem na etapie s艂uchania po 405 razy z rz臋du http://www.youtube.com/watch?v=qrOeGCJdZe4 :):) laski 艣wi臋ta 艣wi臋ta tu偶 tu偶 !!! ale fajnie-u was te偶 tak zimno strasznie? no i pytanie standard -co robicie na sylwestra? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
Brr.. U mnie prawie -20 a musze jeszcze isc kupic cos do jedzenia, bo w lod贸wce tylko 艣wiat艂o. Uroki mieszkania na stancji:/ sylwester.. Jak dla mnie to cos jeszcze odleg艂ego. Narazie mysle o poniedzia艂kowej poprawie z wosu i s艂贸wkach z angola. sylwkiem ma zaj膮膰 sie facet, wiec zdaje sie na niego. Ktos wcze艣niej pisal o zmianie tematu pracy maturalnej. Jesli moge doradzi膰 to bierzcie tematy zwi膮zane z wierszami, bo jak potem trafi sie pytanie o jakiegos Kazia czy Jozia z Xlektury a nie b臋dziecie wiedziec kto to byl,to amen. A jak sa wiersze to raczej nikt niczym nie zaskoczy. Ja mam temat z erotykami. Powoli biore sie za bibliografie

Udost臋pnij ten post

rocznikowo to strasznie du偶o masz na poniedzia艂ek :o ja w ten poniedzia艂ek to mam luzik (tak mi si臋 przynajmniej wydaje :D), a we wtorek ju偶 nie ma lekcji i wigilia klasowa. Troch臋 mi smutno, bo to ostatnia wigilia klasowa z moimi dziewczynami... :( a ta piosenka jest fajna, te偶 mi si臋 podoba ;) u mnie jest okropnie zimno :o a ja tak strasznie nienawdiz臋 zimy! :o jestem strasznie zmarzni臋ta mimo tego, 偶e wraca艂am do domu samochodem :o a co do sylwestra, hmm, szczerze m贸wi膮c to jeszcze nie wiem. Jest impreza u kole偶anki, wi臋c pewnie tam p贸jd臋, chyba 偶e trafi si臋 jaka艣 inna, ciekawsza opcja. :) A Wy co robicie? :) hehe, hula hopka doradzanie mi brania tematu zwi膮zanego z wierszami nie jest dobrym pomys艂em :D jakie艣 pomara艅cze ju偶 mi wr贸偶y艂y, 偶e nie dostan臋 si臋 na medycyn臋, bo nie umiem interpretowac wierszy :D:D Ja powinnam w tym tygodniu odda膰 plan prezentacji polonistce, ale nie by艂o mnie ca艂y tydzie艅 i oddam jej po 艣wi臋tach. Ale mi ise upiek艂o. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
Co ma piernik do wiatraka? (tu:medycyna do interpretacji) co do pomara艅czy to ja juz bym chciala byc czarna, ale nie udaje mi sie wymy艣li膰 ciekawego niku.. A hula hopka mi sie nie podoba.. Prezenty juz macie?

Udost臋pnij ten post

ATP, ja? Podgl膮dam? Gdzie偶by tam! :D Ja co prawda jeszcze nowej p艂yty nie przes艂uchiwa艂am (opr贸cz Nowych numer贸w), ale skoro m贸wisz, ze fajna, to jestem spokojna :D. Co do piosenek to ja ostatnio s艂ucham non stop http://sahelik.wrzuta.pl/audio/6tOUvJohpHH/ , cho膰 normalnie s艂ucham innej muzyki :). Ale w tej piosence uto偶samiam si臋 z tekstem xD O patrz :O. Zam贸w wizyt臋 domow膮! :D Rocznikowo, wsp贸艂czuj臋 :O. Ale dasz rad臋 :D. Zimno, zimno, w艂asnie wr贸ci艂am ze spaceru z psem przy minus 13 :/. Bardzo kr贸tkiego spaceru, musz臋 doda膰, bo pies zrobi艂, co mia艂 zrobi膰 i od razu pop臋dzi艂 do domu :D A na sylwestra jeszcze si臋 zobaczy :classic_cool: Hula hopka, ja si臋 w艂a艣nie waham nad jednym tematem z wierszami, a dok艂adnie z balladami :). A co do nicku to rozumiem Tw贸j b贸l - jak ja mam sobie wymy艣li膰 nick, to mijaj膮 wieki :O. Ten akurat, kt贸ry mam, jest z przypadku :). Uczy艂am si臋 s艂贸wek na ang i stwierdzi艂am, 偶e dam sobie taki nick, jakie s艂贸wko wylosuj臋. No i jest extinct :P A prezent mam na razie tylko dla taty :P. I za choler臋 nie wiem, co kupi膰 bratu :O

Udost臋pnij ten post

extinct to wex si臋 do mnie kiedy艣 na gadu odezwij, bo ja formatowa艂am dysk i nie mam pe艂nej listy kontakt贸w. :o:o taaa, pr臋dzej p贸jde i zemdlej臋 w przychdni (tak, jak to by艂o w wakacje) ni偶 za艂api臋 si臋 na domow膮 wizyt臋 wmojej przychodni :D NIENAWIDZ臉 ZIMY!!! musia艂am to wykrzycze膰. :P :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

ATP, jak tylko b臋dziesz na gg, to si臋 odezw臋 :D. Zemdla艂a艣? Oo Opowiedz o tym :D A ja lubi臋 :P. Tylko troch臋 za zimno jest :( tu Leja, prawem d偶ungli :D. Tak, jeste艣my licealistkami :P

Udost臋pnij ten post

mo偶esz do mnie pisa膰 nawet jak mnienie ma, bo cz臋sto jestem na niewidocznym. ;) a zemdla艂am i prosz臋 bardzo, opowiem :D w wakacje (to by艂 chyba pierwszy tydzie艅 lipca, a wi臋c sam pocz膮tek wakacji) potwornie zacz臋艂o mnie bole膰 gard艂o. Ale m贸wi臋 Ci, pierwszy raz w 偶yciu bola艂o mnie tak mocno, 偶e nawet prze艂ykanie 艣liny by艂o koszmarem, wi臋c ja przez dwa dni praktycznie nic nie pi艂am ani nic nie jad艂am tylko le偶a艂am w 艂贸偶ku. I postanowai艂am, 偶e w ko艅cu trzeba i艣c do lekarza, bo mi nie przechodzi艂o mimo brania tabletek. Stoj臋 w przychodni i nie mog艂am z siebie s艂owa wydusi膰 i jeszcze ta kobieta w rejestracji si臋 dopytywa艂a o wszystko tysi膮c razy i w ko艅cu zrobi艂o mi si臋 s艂abo i zebdla艂am. Pami臋tam potem jak si臋 obudzi艂am na krzes艂ach i sta艂 nade mn膮 lekarz ( a swoj膮 droga to najfajniejszy lekarz w ca艂ej przychodni, strasznie sympatyczny cz艂owiek). Zrobili mi badania i si臋 okaza艂o, 偶e si臋 odwoni艂am, wi臋c le偶a艂am tam chyba z cztery godziny pod kropl贸wk膮, przepisa艂 mi leki i brat zabra艂 mnie do domu. Ale to by艂 okropny pocz膮tek wakacji. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
extinct.. A co znaczy to s艂owo? Do s艂ownika za daleko a w sumie to nawet ciekawe.. Ja mysle nad nickiem: nail enamel (lakier do paznokci,a bo lezy w zasi臋gu wzroku) Atp, co za straszna historia ale patrz na plusy:d (o lekarza mi chodzi..) jak wam mija weekend? Ja od rana probuje zmotywowa膰 sie do nauki, ale czuje ze znowu wszystko zostawi臋 na ostatnia chwile (niedziela wiecz贸r). W tym roku zrezygnowa艂am z prezent贸w.w imie zasady:nie pracuje nie kupuje. No i spokoj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
extinct.. A co znaczy to s艂owo? Do s艂ownika za daleko a w sumie to nawet ciekawe.. Ja mysle nad nickiem: nail enamel (lakier do paznokci,a bo lezy w zasi臋gu wzroku) Atp, co za straszna historia ale patrz na plusy:d (o lekarza mi chodzi..) jak wam mija weekend? Ja od rana probuje zmotywowa膰 sie do nauki, ale czuje ze znowu wszystko zostawi臋 na ostatnia chwile (niedziela wiecz贸r). W tym roku zrezygnowa艂am z prezent贸w.w imie zasady:nie pracuje nie kupuje. No i spokoj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
ochujalo kogos?!

Udost臋pnij ten post

ATP, to faktycznie neiciekawie :(. Ale skoro dosta艂 Ci si臋 najlepszy lekarz, to przynajmniej by艂 jaki艣 jeden pozytyw :D. Ja wtedy wylegiwa艂am si臋 nad morzem :P Hula hopka (widz臋, 偶e kafeteria ma swoje gorsze dni ;) ), extinct to znaczy wymar艂y. Niemal jak jakie艣 emo xD. I co do weekendu to w艂asnie si臋 ucz臋 s艂贸wek z ang i Ci jedno wylosuj臋... offspring - potomstwo. Chyba niezbyt xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
Ty.. To zrob tak jeszcze raz:d bo ksi膮偶ka od angola zostala na stancji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hula hopka
Ty.. To zrob tak jeszcze raz:d bo ksi膮偶ka od angola zostala na stancji

Udost臋pnij ten post

By艂o min臋艂o, ale wyci膮gn臋艂am wnisoki, bo teraz jak jestem chora to zmuszam si臋 do picia, 偶eby si臋 zn贸w nie odwodni膰. ;) Ja si臋 uczy膰 b臋d臋 w czasie przerwy 艣wi膮tecznej. I bardzo ambitnie obiecuj臋 (jeste艣cie 艣wiadkami), 偶e napisz臋 plan prezentacji w 艣wi臋ta i zaczn臋 pisa膰 swoj膮 prac臋! :classic_cool: jeszcze w to wierz臋. :P A kafe ostatnio ma jaki艣 baaaardzo z艂y okres. Mog艂oby to si臋 ju偶 sko艅czy膰. :o

Udost臋pnij ten post

jasne ze liceum :D szczerze -niby si臋 uczy艂am ale mam wra偶enie ze nic nie wiem i nie umiem :O haha ale za to mam zrobione bry艂y !! ale mam zepsuty humor :O sama nie wiem dlaczego

Udost臋pnij ten post

Hula hopka, to wylosuj臋 Ci od razu ze 3 :D decent - przyzwoity, porz膮dny pull - zerwa膰 emperor - imperiator :P ATP, jak ja si臋 ostatnio zatru艂am, to mia艂am taki pi臋kny motyw, 偶e napi艂am si臋 2 艂yki wody i jak tylko dosz艂y do 偶o艂膮dka, to zaraz wr贸ci艂y... :O. Tak偶e to picie na si艂臋 czasem nie wychodzi :D. Ale raczej nie masz na my艣li problem贸w 偶o艂膮dkowych :). B臋dziemy trzyma膰 za s艂owo :D . Czyli jednak piszesz o tych dzielnicach? Rocznikowo, i jak posz艂o? ;) 艢WI臉TA!!! WOLNE!!! :D

Udost臋pnij ten post