Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka magda

Dlaczego ci kretyńscy faceci nie dbają o związek?

Polecane posty

tylko pytanie czy Wy uczycie się postępować z kobietami, rozumieć nasze często niewypowiadane potrzeby?" ale to może zwiąż sie z wróżką ? Szklana kula i karty mogą pomóc :D odgadnąc te potrzeby :P

Gość stoookroteczkkaaaa
Ja z moim na poczatku tez mialam problemy z pomoca w domu.On wypuszczony z domu z pod skrzydel mamusi MIAL WTEDY 25 LAT , ktora za niego wszystko robila wprowadzil sie do mnie ale ja od razu wprowadzilam pewne zasady.Razem mieszkamy i powinnien byc podzial obowiazkow.I teraz naprawde bardzo duzo mi pomaga. On sprzata, zmywa naczynia, wyrzuca smieci, zajmuje sie wszystkimi sprawami technicznymi w domu( kran, kontakt), zrobi jedzonko. Myslalam ze ciezko bedzie mojego naczuczyc ale nie bylo tak zle.Na poczatku sie krzywil ale jak zobaczyl sterte naczyc w zlewie to sam je umyl.Albo jak niemial w co sie ubrac- to wtedy zrozumial ze w domu trzeba pomagac.

waszka o właśnie o to chodzi :) dokładnie tak fakt może czasem to jest wina mam- że synkom wszytko podstawią pod nos i sprzątną za nich, żeby synkom nieba przychylić poza tym rodzic zawsze dziecko traktuje jak dziecko i żaden rodzic nie jest do końca idealny ale to nie powód żeby je wyzywać a zmienić to co niechcący mamy zepsuły naprawdę jest prosto no ale lepiej mieć muchy w nosie i czekać na cud..... to ty autorko będziesz z nim żyła i tak będziesz z nim żyła jak WY to ustalicie

Gość matka magda
Mało_stanowczy - podnosisz deskę, bo nawet na zwykłym laniu nie umiesz się skupić. Zamiast zrobić to porządnie wolisz upaprać sobie rękę podnosząć tę syfiastą deskę. Możecie robić siusiu bez podnoszenia, ale to wymaga odrobinę wysiłku i celności, a jakikolwiek wysiłek przecież panów przerasta!

matka viola a co ty tu kurwa o 11.01 w poniedziałek robisz ??:D

"a panowie wypowiadajacy sie tutaj z takim przejeciem,powinni moze juz powoli spie**alac stad i wziac sie do roboty??? Co wy tu k**wa o 11 w poniedzialek robicie? Uderz w stol a nozyce sie odezwa - matka magda napisala o facetach-niedojdach i caly meski odsetek kafeterii,o zgrozo, zdziczal z oburzenia" - I kto tu wyskakuje z nożycami? :P Może i powinienem się wziąć do roboty, ale że Ty się obijasz to i za mało idzie Twoich podatków na moje utrzymanie :P I nie myl oburzanie z niezłym ubawem, jak czytam co pisze kobieta, która się związała z jakąś namiastką faceta a potem się użala nad swoim ciężkim losem to mi się zajady ze śmiechu robia :P "tylko pytanie czy Wy uczycie się postępować z kobietami, rozumieć nasze często niewypowiadane potrzeby?" - a to z Wami nie można po prostu BYĆ? :P

Gość matka magda
"po co ty z tym swoim jesteś ??????? jak on ci w ogóle nie pasuje" - bo w gruncie rzeczy kocham tego ciula...

matka magda czekaj twój brat opuszcza deskę bo go mama nauczyła?? rozumiem, że jak opuszcza to i podnosi? inaczej nie musiałby opuszczać ??:D co za matoł, nawet celnie szczać nie umie

Gość matka magda
ike zła dedukcja :P

"Mało_stanowczy - podnosisz deskę, bo nawet na zwykłym laniu nie umiesz się skupić. Zamiast zrobić to porządnie wolisz upaprać sobie rękę podnosząć tę syfiastą deskę. Możecie robić siusiu bez podnoszenia, ale to wymaga odrobinę wysiłku i celności, a jakikolwiek wysiłek przecież panów przerasta!" - ja mam czysta deskę, nie wiem czy wiesz, ale ją też można umyć. To po pierwsze. Po drugie - jeśli kręci Cię patrzenie jak facet leje, to Twoja sprawa, ale nie rób projekcji na cały gatunek na podstawie pojedynczych obserwacji.

leje do wanny??? to wydedukuj po swojemu:)

swoja drogą co za idiota w takim razie wymyślił tą podnoszoną deskę??? skoro jej funkcja powinna być zbyteczna ??

A swoją drogą jakby mnie matka miała uczyć jak mam lać to chyba by mnie skręciło ze śmiechu :P Najlepiej każdą naukę poprzeć obrazowym przykładem, jak wiadomo faceci sikają na stojąco... :classic_cool:

Gość matka magda
widzę, że to bardziej ike kręci jak facet leje :P no bo skąd ta wnikliwość? i to już jest jałowa gadka, więc adios...

Przykup deske samo opadającą :D Machnie palcem i po sprawie :) Polecam sam mam taka w chałupie :D

nie jak facet ale ja twój brat:) bo jest to mocno zastanawiające:) i owszem bardzo mnie to kreci :classic_cool: to jak leje?? i gdzie jest twoja dedukcja ?? skoro moja jest zła ??:D

A mój facet opuszcza deskę w przeciwieństwie do mnie" czyli co :) idąc tokiem myślowym autorki można śmiało swtierdzić że kobiety to flejtuchy :P

regres i sabo nie idźcie tą drogą nie idźcie drogą toku rozumowania autorki

To i ja autorce zaburzę statystyki. U nas najprawdopodobniej też będzie taka sytuacja jak u autorki, tylko że w drugą stronę, bo to ja leń paskudny jestem ^_^ A biała czekolada z jagodami z rossmana jest pyyyyyyyyyyyyszna

bo sama nie była o tobie :P ale widzę freud zrobił swoje :classic_cool:

nie idźcie drogą toku rozumowania autorki" ike nie bój sie :D Ty już dawno temu na jakims topiku oznajmiłaś że ty deskę opuszczasz ;) :P

Ikuś, domyśliłem się, ale zrobiłem to dla wujka Sigmunta :classic_cool: Nogogłaszczka, podważasz słusznośc generalizowania autorki, jak możesz!! ;)