Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka magda

Dlaczego ci kretyńscy faceci nie dbają o związek?

Polecane posty

"A swoją drogą jakby mnie matka miała uczyć jak mam lać to chyba by mnie skręciło ze śmiechu" a Ty pamietasz kto Cię odzwyczajał od pieluch i uczył normalnie sikac?? jestem pewna że mamusia :)

bujać to my, MS uhhh wy wszyscy jesteście tacy sami!!! leserzy z wymówkami :classic_cool:

"Nogogłaszczka, podważasz słusznośc generalizowania autorki, jak możesz!!" A nie wiem. Jakoś tak wyszło ;) Ale czekolada jest naprawdę pyszna :D

znając moc męskiej fantazji MS stwierdzi, że umiał sikac na stojąco do kibla od urodzenia :D

"a Ty pamietasz kto Cię odzwyczajał od pieluch i uczył normalnie sikac?? jestem pewna że mamusia" - chcesz się założyć? A co jesteś gotowa przegrać? :) Poza tym nikt mnie nie odzwyczaił od ppieluch, może dlatego mówią, że mam kosmiczną dupkę? ;)

"znając moc męskiej fantazji MS stwierdzi, że umiał sikac na stojąco do kibla od urodzenia " I to z podwójnym saltem w tył!

"znając moc męskiej fantazji MS stwierdzi, że umiał sikac na stojąco do kibla od urodzenia" - zapominasz, że dla mężczyzn cały świat jet toaletą :classic_cool: Nie ograniczamy się do kibla przy realizacji naszych podstawowych potrzeb :classic_cool: Nogogłaszczka, przestań bo i mi się zachciało czekolady :D Toblerone, my love :classic_cool:

a tak z innej beczki :) Dzisiaj jadę na pyszna ogórkową na którą zaprosiła mnie moja mamusia :D Przyjade , zjem zupę , zrobimy sobie kawę , pogadamy .... Miło będzie :D

regres jak możesz jeździć na obiadki do mamusi sam gotuj cholera jasna psia krew!! co będziesz mamusi przyjemność robił ?? skoro potem zaważy to na twoim związku !!nie wiesz, że rodzicom w zasadzie nawet nie powinno się pomagać ! zwłaszcza jak masz dziewczynę np od 2 tygodni i ona w tym czasie chce isć na komedię romantyczną do kina?

"Nogogłaszczka, przestań bo i mi się zachciało czekolady Toblerone, my love " Olej (może być i z tulupem) Toblerone. Leć do rossmana. W takiej jasno beżowym tekturkowym opakowaniu. Biała z jagodami. Tylko w okresie świąt ją rzucają, więc obżeram się na zapas na cały rok :]

ms jak można nie lubić zup ? Pomidorowa , szczawiowa z jajkiem , rosół ( na weselu ;) ) czysta rozkosz :D a mamusia nie mówiła że jak zupek dziecko nie będzie jadło to nie urośnie :P ?

mi mamusia mówiła, że jak się zapala zapałki to się w nocy sika :classic_cool: a zupy uwielbiam

co będziesz mamusi przyjemność robił ?? skoro potem zaważy to na twoim związku !!" to mi teraz dałaś do myślenia ;) muszę sie zastanowić czy ta decyzja nie odbije piętno na moich relacjach z partnerka i na naszym przyszłym wspólnym życiu .... Musze to przemyśleć :P

Nogogłaszczka, ale jak ona sie nazywa???? Regres, mnie karmiono surowym mięsem :classic_cool: Jeszcze ciepłym i ociekającym krwią :classic_cool: Później sam musiałem polować :O

swoją drogą pamiętam jak całkiem niedawno mój mąz pomagał rodzicom przy remoncie i moja kochana teściowa z tej radości gotowała mu pare dań do wyboru mówię - mamo coś ty narobiła a jak mi męża znarowisz i w domu zechce mieć tak samo?? a ona mi na to - nie martw się ja mu zaznaczyłam, że takie rzeczy to tylko u mamusi ale jego dawny pokój jakby co jest już zajęty.......... :D

Jedzenie zup u mamusi może prowadzić do impotencji." chyba u teściowej :P

MS czekolada i krew......... nie za słodko ????

"że takie rzeczy to tylko u mamusi ale jego dawny pokój jakby co jest już zajęty.........." - to była wiadomość dla Ciebie "reklamacji nie uwzględnia się " ;)

"MS czekolada i krew" - bo czekolada przypomina zastygniętą krew :classic_cool: A o zapałkach i sikaniu też znałem :D Ale ani razu się nie sprawdziło :O

o nie o braku możliwości reklamacji usłyszałam w dzień ślubu jasno i dobitnie :D

w zasadzie czekolada wiesz.........przypomina coś innego- zwłaszcza trochę rozpuszczona jesteś pewny, że to co ci dawali w dzieciństwie to było surowe mięcho?? bo może zapach rozkładającego się ciała pomyliłeś z zapachem rozkładającego się przetrawionego jedzonka ?

bo czekolada przypomina zastygniętą krew" ms :D mylisz czekolade z łopatką cielecą :P