Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka magda

Dlaczego ci kretyńscy faceci nie dbają o związek?

Polecane posty

"bo może zapach rozkładającego się ciała pomyliłeś z zapachem rozkładającego się przetrawionego jedzonka ?" - raz mni echcieli oszukać ale poznałem po braku ścięgien, innej konsystencji i mniej robaków było :classic_cool:

"Ale surowa wołowinka jest super. Albo wątróbeczka cielęca. Mmmmmmniam!" - już mam pełno śliny w ustach i łakomie patrzę na polędwiczkę koleżanki :classic_cool:

pełno śliny w ustach i łakomie patrzę na polędwiczkę koleżanki " też lubię popatrzeć na kształtne i zgrabne pośladki innych dziewczyn :P

hmmmmmm HMMMMMMMMM MS! czy mam jeszcze znacząco zakaszlnąć ?????????:P a tatarka kocham

Matka magda jesteś świetna !!! Zgadzam się z Tobą, oczywiście nie można uogólniać całej męskiej społeczności, bo zdarzają się wyjątki , mężczyźni godni podziwu,zazdrości, niestety to tylko wyjątki ! Drodzy panowie teraz nikt z Was nie przyzna się do swoich niedoskonałości, ale grono z Was analizując swój wczorajszy dzień dojdzie do tego,że może zaliczyć się do stereotypu faceta-brudaska ;)) Ponieważ nie umyło zębów ,czy nie zmieniło bileizny... Zgadzam się też z tym ,że to kwestia wychowania,jeśłi nie jesteśmy nauczeni od małego porządku i systematyczności to ciężko potem wpoić nam jakieś zasady. Też jestem jedną z sióstr ,która nauczyła swojego brata porządku,dzięki temu jego żona jest szczęśliwą kobietą,że nie musi go o nic prosić, bo potrafi po sobie posprzatać,nie zastaje brudnych naczyń ze śniadania po powrocie z pracy, tylko czyściutką kuchnię + ugotowany obiad a w łazience opuszczoną deske... z drugiej strony zastanawiam się jak wygląda związek, mieszkanie/dom,oraz całokształt życia osób dla których porządek nie ma najmniejszego znaczenia?? zapewne niezły sajgon.. ;)

Matka magda jesteś świetna !!! Zgadzam się z Tobą, oczywiście nie można uogólniać całej męskiej społeczności" no to zgadzasz sie czy nie ? zdecyduj sie autorka uogólniła ty piszesz że nie można uogólniać... więc ?

martitk-a - kolejna pani z wizjami :classic_cool: Nic nie wiesz na temat mojego związku - czy Regresa, innych nie zauważyłem, jeśli się wypowiadali - a mądrzysz się tak, jakbyś większość życia spędzała pod naszymi materacami. Nie wiem tylko jak radzi sobie żona Twojego brata nie mogąc się o nic do niego przyczepić. To musi ją strasznie frustrować, ciekawe czy długo wytrzyma.

przepraszam ale ja pisałam o swoim związku i zachowaniu meza na samym początku niestety niekoniecznie zgodnie z teorią autorki:P

Zgadzam się , jednak myślę, że nie można uogólniać,bo istnieją wyjątki... Może napiszę, że prawie z całą wypowiedzią matki magdy się zgadzam. Pasuje Regres ?? Przepraszam za niedopatrzenie i gratuluję spostrzegawczości - też rzadko spotykana cecha u mężczyzn ;) + dla Ciebie

Przepraszam za niedopatrzenie i gratuluję spostrzegawczości - też rzadko spotykana cecha u mężczyzn bo regres jest kobietą :P

i gratuluję spostrzegawczości - też rzadko spotykana cecha u mężczyzn " deskę tez opuszczam ;) :P

deskę tez opuszczam właśnie potwierdziłaś moją teorię :classic_cool:

deskę tez opuszczam właśnie potwierdziłaś moją teorię" wyjątkowości ....? ;) :classic_cool::P

MS nie przejmuj się:) nietrzymanie moczu jest naturalna oznaka późnej starości :) większość z nas to czeka :D

Wybacz Mało_stanowczy ale Twojej wypowiedzi nie przeczytałam ani jednej, także nie wyskakuj z pretensjami, bo dopiero się przyłączyłam do dyskusji jakbyś nie zauważył , więc na jakiej podstawie sądzisz ,że się mądrze? powiedziałam tylko swoje zdanie... Od razu atak z twojej strony? Nie lubię tego typu osób... ''Nie wiem tylko jak radzi sobie żona Twojego brata nie mogąc się o nic do niego przyczepić. To musi ją strasznie frustrować, ciekawe czy długo wytrzyma. '' - wyobraź sobie ,że oprócz porządku,systematyczności i jakiejś organizacji istnieje wiele aspektów życiowych, wiele sytuacji, wiele różnych zachowań o które można się sprzeczać. A jeśli jesteś typem faceta ze stereotypów to pozostaje mi tylko współczuć ...

regres jesli bycie kobieta jest czymś wyjątkowym- to tak, to właśnie miałam na myśli :)

MS dlaczego zawsze te z jednym postem trafiają na ciebie ??????

"wyobraź sobie ,że oprócz porządku,systematyczności i jakiejś organizacji istnieje wiele aspektów życiowych, wiele sytuacji, wiele różnych zachowań o które można się sprzeczać. " Ufff.... bo inaczej byłoby nudno ^^

Regres jest kobietą? spoko ... ;PP dlatego ta spostrzegawczość mi tak nie pasowała ;)

Martitka, wiesz na czym polega problem? Że po raz kolejny cos mi sugerujesz. "wyobraź sobie ,że oprócz porządku,systematyczności i jakiejś organizacji istnieje wiele aspektów życiowych, wiele sytuacji, wiele różnych zachowań o które można się sprzeczać. A jeśli jesteś typem faceta ze stereotypów to pozostaje mi tylko współczuć ...." - pozostań przy współczuciu. Dobrze, że żona brata nadal jest szczęśliwa mimo sprzeczek :P Nie wyskakuję z pretensjami tylko stwierdzam fakty. Generalizowanie uważam za mądrzenie się - w większości przypadków. A jeśli chodzi o atak - proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie, chyba nie widziałaś nigdy ataku:) I bardzo mnie cieszy, że już mnie nie lubisz:P Niech tak zostanie. Ikuś, ale ja JESZCZE nie trzymam a nie "już" :O

regres jesli bycie kobieta jest czymś wyjątkowym" zdarzaja sie wyjatkowe :) Jedną taką poślubię w przyszłym roku :D