Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka magda

Dlaczego ci kretyńscy faceci nie dbają o związek?

Polecane posty

tam zaraz kolegą łączy nas tylko seks :P

"Jedną taką poślubię w przyszłym roku" - nie rób tego!!! Wiesz, co można zarzucić facetom? Że nie uczą się na błędach innych facetów ;) Ale jeśli jesteś nadal zdecydowany to przyjrzyj się teściowej - to Twoja żona za 20 lat, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o charakter :classic_cool:

ike a druga właśnie do ciebie pisze" mówisz o nogogłaszczce ;)

Mało_stanowczy : Ty generalizowanie uważasz za mądrzenie się,co jest moim zdaniem błędnym odczuciem. Ja natomiast Twoją dygresje odbieram jako atak, czy widzisz w tym jakiś problem? Chyba ktoś tu ma zbyt wysokie mniemanie o sobie;))

po moim ostatnim wyznaniu tak wychodzi na to , że piszę właśnie o niej :) :D

Ale jeśli jesteś nadal zdecydowany to przyjrzyj się teściowej - to Twoja żona za 20 lat, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i o charakter " to ja biorę za żone ją już dzisiaj :D ms moja przyszła tesciowa to zaprzeczenie wszystkich dowcipów o matkach małżonek :D Tesciowa ma 50 na karku a wygląda jak by miała 35 ;)

Chyba ktoś tu ma zbyt wysokie mniemanie o sobie tak ja

stanowczy cholera jasna ty nie musisz troche popracować ? a nie klepiesz w ta klawiaturę jak opętany i cuda wychodzą

Ike, nie krzycz na mnie 😭 "ms moja przyszła tesciowa to zaprzeczenie wszystkich dowcipów o matkach małżonek" - Regres, ale jesteś PRZED ślubem....... To baaardzo istotnie zmienia perspektywę ;)

ms ja nie spotykam sie z nią od 2 tyg ;) To jest ta na która tyle czekałem :D Ma więcej zalet niż wad ;) dopowiem ci jeszcze ze jest instruktorka fitness :D uruchom teraz wyobraznię ;) :P ( zreszta my kobiety z tego narzędzia bardzo dobrze umiemy korzystać ) :D

"ms ja nie spotykam sie z nią od 2 tyg To jest ta na która tyle czekałem Ma więcej zalet niż wad dopowiem ci jeszcze ze jest instruktorka fitness uruchom teraz wyobraznię ( zreszta my kobiety z tego narzędzia bardzo dobrze umiemy korzystać )" - ale piszesz o teściowej czy o przyszłej żonie? ;) Okres mi się spóźnia 😭

jak prawdziwy facet idę to wszystko przemyśleć.......... na razie babsztyle

ale piszesz o teściowej czy o przyszłej żonie? o obu :D Z tym że fitnessem zajmuje sie tylko moja narzeczona Tesciowa nie potrzebuje ćwiczeń ( na razie :P )

"Nie martw się. To jeszcze nic nie znaczy. PEwnie zapadł w sen zimowy" - Dobrze, że przynajmniej Ty mnie pocieszasz, faceci są podli, popatrz, Ike na wieść o spóźnionym okresie już sobie idzie. Tak nagle 😭

dopiero wychodzę nie wrobisz mnie w tego bachora , mała zawsze znajdzie się jakieś alibi :P

"nie wrobisz mnie w tego bachora , mała zawsze znajdzie się jakieś alibi" 😭 A jak chciałaś dowodu miłości to nie było "mała" tylko "moje słońce" 😭 I jeszcze "będę uważał" 😭