Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

Bydlak pewnie nie może, i musi poczuć się lepiej więc wyżywa się na innych.

>>ludzie nie przesadzajcie ze 3 tys. to malo kasy!! Na przeżycie miesiąca wystarczy, ale normalne życie i zapewnienie dzieciom godziwej przyszłości, warunków nauki, to jest to kurrwa sporo za mało :o

3 TYS na 4 osoby? rachunki,jedzenie, oplaty na szkole, komunikacje itd a co z rozwojem? z rozrywka? i nie mkowie o kupowaniu jabola za 3 zl czy ogladaniu swiata wg kiespkich:-o

Gość zmiennosć genetyczna to także
różnice genetyczne pomiędzy dziećmi tych samych rodziców. Wbrew temu co o sobie myślisz Bydlak, nie pozjadałeś wszystkich rozumów.

wole byc chora psychopatka niz naiwnym socjalista jak ty:-O kurwa frustrat i nudziarz

Hitlera, umny kolesiu, w demokratycznych wyborach wybrał naród niemiecki :) >>to pretekst którymi posługiwały się rozmaite siedzące u władzy kanalie aby wprowadzać nieludzkie prawa naruszające wolność i godność obywateli. blablabla :o Masz teraz ludzką godność i w chooj syfu z tym związanego :o o taką wolność i godność ci chodzi?? O godność gdzie głodny dzieciak chodzi do choojowej szkoły, bo starego nie stać na bulkę?? :o

Gość Bydlak - popieram
Bydlak -przeciez ciulowaty pomarancz wyraznie pisze ze mieszka poza Pl. W wielu krajach dotatki na dziecko sa tak wysokie , ze ludzie z Pl specjalnie robia sobie kolejne dziecko bo wtedy moga dostawac sporo kasy za darmo i wydac ...na co chca. Np na gorzale. Znany proceder w kregach emigracji. A potem trzeba sobie zrobic nastepne ziecko, zeby dodatek sie nie zmniejszyl. To jest dokladnie to o czym piszesz. Offerma - ale ja nie pytam czy Ciebie jakas zechce czy nie , bo na ten temat mozna dlugo dyskutowac. Moim zdaniem zechce jesli sie sam troche postarasz, a poza tym musialabym Cie zobaczyc. Ja sie pytam co Ty sam bys chcial, niezaleznie od mozliwosci. Jakby Cie jakas zechciala to ile dzieci chcialbys miec przy zarobkach 1000 zl miesiecznie?

PROPONUJE zabrac dupe w troki i udac sie na bezludna wyspe bedziesz zyl jak chcesz w najwiekszej demokracji

Gość tamarze i bydlakowi
juz dziekujemy. w sumie hooj cie to obchodzi koles pilnuj swego nosa i ty szmato tez

faszystowska dziwko:D o kurwaaa 'Tobie sie na mozg rzuca tak to kurwa jest jak sie nie rucha cale 35 lat:P

>>Znany proceder w kregach emigracji. Czarnuchy, ciapate i polaczki, wieczni kombinatorzy jak usadowić się na garnuszku państwa i biadolić jak bardzo im źle :o

Gość Luualy
Jestem nauczycielką w gimnazjum i u nas w szkole najwięcej rodzin/dzieci objętych kuratelą sądową - to te z dochodem powyżej 3 tys. Jakoś te dzieci są najbardziej zaniedbywane i niedopilnowane, mimo że mają najnowsze gadżety, markowe ciuchy. Najrzadziej mogą liczyć na obiad ugotowany w domu, przez matkę - zwykle muszą zaspokoić apetyt pizzą i innym fastg***wnem. Ciekawe, czemu? Poza tym można miec dochód w rodzinie ok 5 tys., męża z umową pracy na stałe, zdecydować sie na dziecko i buch! stracić te pracę z powodu kryzysu i z dnia na dzień zostać tylko z własnym dochodem 1500 na 4 osoby. Na wychowawczym na córeczkę siedzi w domu mój mąż. Wcześniej też był taki "mądry" jak ty... Ale, jak uczy życie - "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Poglądy zrewidował. i nauczył się zmieniać pieluchy, sprzątać i gotować.

Gość baba jaguś
Proces oczyszczania społeczeństwa należałoby zacząc od Tamari. Z ilu osób powinna być zlożona komisja, która podjęłaby decyzję o uśpieniu tej faszystowskiej dziwki Tamari?

"Hitlera, umny kolesiu, w demokratycznych wyborach wybrał naród niemiecki " No właśnie, i to w tym wszystkim było najgorsze.

Gość Bydlak - popieram
Baba jagus - to ja sie zglosze do komisji , ktora bedzieb oczyszczac spoleczenstwo z tych, ktorzy wulgarnie odnosza sie do innych. Tacy przeciez nie wnosza nic ciekawego do dyskusji a tylko bruzdza. Wtedy zaczniemy od ciebie.

>>No właśnie, i to w tym wszystkim było najgorsze. Dlaczego?? Takie reguły demokracji. Mogą wybrać zarónow hitlera, PiS, czy SLD. Kontestujesz prawa demokracji??

Gość pierdolnięci prowokatorzy
z normalnych, zamożnych domów- Tamari co wieczór symulująca samobójstwo w wannie.

>> z normalnych, zamożnych domów Z zamożnych??? :D:D W moim przypadki nie. Pochodzę z normalnego domu z rodzicami używającymi mózgu :)

>>ty chyba nie rozumiesz co to jest demorkacja. demokracja to wbrew pozorom nie WYBORY. wybory to są raz na parę lat a demokracja jest "na stałe". Tłuku, demokracja to władza ludu i to lud decyduje kto rządzi. Szwaby wybrali se Hitlera i zgodnie z zasadami tejże demokracji mieli do tego prawo 🖐️

Bydlak - demokracja nie jest doskonała, podobnie jak ludzie. Na szczęście im mniejszy analfabetyzm tym lepsze wybory. A ty wypisujesz bzdury, że aż głowa boli. Mam nadzieję, że to żart.

Gość ten stary prawiczek nie umie
nie klac jak sie denerwuje :D moze zawal serca przemowi mu do spalonej makowki

Gość Bydlak - popieram
Offerma - a co istotnego do dyskusji wniosles Ty? Narastajacej ilosci wyzwisk -nie licze. Moze Ciebie tez powinno sie do gazu? Ja tez jestem za przymusowa sterylizacja w niektorych przypadkach. Tyle , ze w przeciwienstwie do Ciecie potrafie podac na to agrumenty a nie tylko chamskie wyzwiska. Nie odpowiedziales na moeje pytanie. Ile dzieci chcialbys sobie zrobic przy zarobkach 1000 zl miesiecznie? Powiedzmy , ze kandydatka sie znajdzie i nie bedzie pracowac w ogole tylko siedziec z tymi dziecmi w domu.

Gość jkdhjds
Bydlak i Tamari 2 puste łby ktorym w doopach sie poprzewracalo od dobrobytu :D i zachcialo sie ponizac mniej zamoznych... tzreba miec mega kompleksy i najeb..ne we łbie zeby zakldadc takie durne topiki..

>>tłuka to masz ojca. powiedziałem ci już, demokracja to nie wybory (nie tylko). to tylko jeden z elementów demokracji. Ot powiedział :o "Demokracja to nie wybory (...) tylko jeden z elementów demokracji" :o:o

"Ja tez jestem za przymusowa sterylizacja w niektorych przypadkach." Czytam i nie wierzę! TO znaczy w jakich wypadkach? Chyba musi jeszcze pięćset lat minąć, aby niektórzy ludzie nabrali choć trochę rozumu, jeśli w ogóle jakiś mają.

Gość do Bydlak - popieram
🖐️ nawet nie chce mi sie wypowiadac w tym temacie ze swoim nickiem :O wiesz przez kogo. pozdro

Gość jkdhjds
Dla sznownego pana bydlaka 3 tys na 4 osoby to patologia... jestes powaznie chory gosciu i proponuje udac sie na porzadne leczenie :D Sama zarabiam ponad 6tysiakow, mam meza i dziecko i wyobraz sobie, ze zyje wlasnie za (!!!) 3 tys zl i NICZEGO nam nie brakuje :D

Gość do Bydlak - popieram
ten stary prawiczek nie umie nie klac jak sie denerwuje moze zawal serca przemowi mu do spalonej makowki dokladnie tak jest