banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 marzenka no w końcu się odezwałaś :) nie rób na razie testu bo to raczej za wcześnie po co masz się niepotrzebnie dołować, 4 dni przed @ to bardzo rzadko jednak test wychodzi pozytywny.... trzymam kciuki żeby Wam się udało :) przeczucie matki jest podobno niezawodne :) wiecie co, wczoraj podczas przytulanek bardzo, ale to bardzo bolała mnie cała prawa strona podbrzusza, serio az się wystraszyłam, to był ból taki jakby mi ktoś belkę wbijał :( i powiem wam ze się wystraszyłam czy ja może przypadkiem czegos na jajniku nie mam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 marzenka widze ze masz termin tak jak ja;) ale u mnie @ na bank przyjdzie!:( czuje to tak jak zawsze...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Asiaaak więcej optymizmu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 wiem ze @ przyjdzie ale mam gdzies cicha nadzieje ze tak nie bedzie tylko to wlasnie jest takie glupie nakrecanie sie i pozniej rozczarowanie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ostatnio czytałam, że wiele kobiet które chca mieć dziecko po ilus tam niepowodzeniach do każdego nowego cyklu nastawiają się: 'napewno się nie udało" "wiem, ze teraz nic z tego" "może nastepnym razem" zachowujemy się tak dlatego żeby później rozczarowanie ewentualne nie było duże-co nie jest prawdą bo przezywamy pojawienie się @ zawsze mocno, chodzi o to, żeby nie mówić sobie że się nie udało bo niepotrzebnie przezywany niepowodzenie dwa razy, najpierw na samym starcie a późneij jeśli rzeczywiście nic z tego nei wyszło, dlatego trzeba podejść z optymizmem do starań, nie wmawiać sobie, ze się nie udało tylko że mamy koleją szansę i może akurat cos z tego bedzie :) reasumując pesymista traci dwa razy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 hmmm...banmon dzieki za dobra rade:) sprobuje z niej skorzystac;) a u mnie troche bolace piersi i klucia w jajnikach bardzo czesto w lewym a tak poza tym to czasami brzuch zaboli tak jak przd @ i troche 'mokro' jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja tez mam 'mokro' .... i piersi lekko bolą, w ostatnim cyklu się nastawiałam że się udalo bo tez mnie piersi szybko zaczęły boleć i w zasadzie miałam bardzo dobry humor aż do dnia pojawienia się @ :o fakt bolało ale przynajmniej nie zamartwiałam się na zapas ;) i teraz też staram się wierzyć że się udało.... jesli się nie uda to prynajmniej o kilka dni dłużej będę miała dobry humor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Styczeń 13, 2010 banmon dobre podejscie-chyba mnie zarazilas;) he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Hej a ja siedze w domu i sie obijam:P trzymam za Was wszystkie kciukasy, zeby tesciorki pozytywne wyszly:P Ja wczoraj dlugo siedzialam u tej ciotki co ma rodzic w marcu, gadalysmy o naszych dzidziolkach:) ogladaly zdjecia mojej Perelki:P dziwily sie ze sa takie przejrzyste te zdjecia i ze mialam usg dopochwowe bo one przez dwie ciaze nigdy nie mioaly dopochwowego.. dziwne:( jej Macius kopie jak szalony!!!!! A jej mlodsza corka, Karolina ciagle chodzi i sie pyta jak moja dzidzia ma na imie:P ale z niej agent, usmialam sie wczioraj jak nie wiem co ale lenia mam nawet lozka nie skladam, bo sama jestem, tylko kurczaka wstawilam, jeszcze ziemniaki trza obrac!!!! juz sie nie moge doczekac kolejnego usg w 12 tygodniu, wtedy to juz niunia bedzie bardziej wyrazna i z widocznymi nozkami bo narrazie to ogonek ma:P Janusz ciagle od usg nawija do brzuszka.. Aniu i Aniu:) juz sie nie moge doczekac az poczuje to smyranie, ktore u Gogi sie przeksztalcilo w kopniaczki kupilam sobie wreszcie stanik ciazowy i nawet bielizne pod brzuch i powiem Wam ze wygodne tylko do stanikow b6ylam przyzwyczajona usztywnianych a teraz nie da rady, bo bola:( i rosna..:) cos mi odbilo i zakochala sie w kotach top przez Smile i ta strone alegratka!!!! Janusz powiedzial ze za rok sobiue kupimy:P tylko ten co mi sie podoba to 1500zl kopsztuje!!!!! ale sie rozpisalam?????? a!!!!! kupilismy laptopa:P ale neta mam na stacjonarnym bo sie przyzwyczaic nie moge...:( zmykam dalej ciagnac lenioa na loozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Styczeń 13, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN -- Monita-- ..........22.......................................08.12.09< br /> marzenka_s.........21................................... ....17.01 paulinka-............20................................ ..... .ok.27.12 Olka.P................29...........5 + 2................... ..ok. 10.01 AsiaAak...............19................................ ..........17.01 Joasia1982.......... 27...........przerwa..................ok 22.01 Smile...................22...........7.................. ... ....ok.22.01 banmon...............26...............8................. .........23.01 HopeU................28...........przerwa............... ......06.02 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię xkalanderka22...........16...........24 .04.2010.........?...........? -=Goga=-..................21...........24.05.2010. .........?. ........? Dagus83...................19............26.05.2010. .........D ....Joanna Natalya123................7............07.05.2010.. .........?.........? Marta82...................13............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................9.............12.08.2010. ........./.....Ania/Gabriel majoweczka09...........35.............04.02.2010........ .........Nicole.. mala aga.................. 4.............. 16.09.2010 ....................? ? MAMUSIE nick.................data porodu.........waga/dł. dziecka............imię kasiaaamama88......11.12.09r..........3100/54........... .......Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Witam:) Agnes super ze jestes usmiechnięta i szczesliwa! Tak trzymaj!:) I super ze z dzidzią wszystko dobrze:) No my od wczoraj mamy nową kicię w mieszkaniu:)Nala oczywiście obraza majestatu:) Jak na razie wcale nie chcą się razem zaprzyjaznić tylko fuczą na siebie :/ ale jest śliczna,na prawde. Nigdy nie widziałam syjama na żywo i naprawde są fajne:) Jakos mnie tak dziwnie brzuch pobolewa...a przecież do @ jeszcze daleko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Hej Agnes ja tez miałam usg dopochwowe w 13 tygodniu więc spoko :) nic sie nie martw :) Asia więcej pozytywnego myślenia kobietko ;) Ja miałam przejść się dzisiaj na zakupki ale jest tak ślisko że jak tylko wyszłam z domu do wywinęłam orła więc wróciłam do dumu :o przestraszyłam sie troche ale maluch wierci się okropnie więc to chyba znaczy że nic mu sie nie stało na szczęście :) później była u mnie mama więc troche czasu mi zleciało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Goga uważaj na siebie, teraz lepiej żebyś fikołków nie robiła ;) Smile ależ fajnie masz z tą kicią :) tez bym chciała mieć w końcu jakieś zycie w domu :) na 100% chcę mieć psa, ciekawe czy jakbym kupiła sobie kicię to czy później nie byłoby akcji z psem..... w ogóle w pracy jeżdże z lek wet i on mnie troche toxą nastraszył dlatego tak się obawiam teraz mieć kota, a wiem, ze niemiałam toxy więc jestem w grupie ryzyka :o mnie też Smile brzuch pobolewa a mamy prawie ten sam termin @ więc ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 No ja mam nadzieje ze w styczniu posypia sie pozytywy:P Goga Ty uwazaj Kopchana bo slisko jest ja ostatnio cala droge szlam pod reke z Januszem bo tak slisko bylo!!:( ja zabralam sie jednak za sprzatanie, juz pomylam podloge, czekam aby zjesc obiadek, tylko zziemniaki sie dogotowuja- J nie ma wiec zjem sama:( chyba sprzadam Gabryske:( mam kupca, a ostatnio daweala czadu, wiec im wczesniej znajde dla niej dom tym lkepiej! Jest mi przykro z tego powodu, ale musze:( mam nadzieje ze jak kiedys dorobie sie podworka to kupium y duzego psa... chlodno mam w domu7 bo mi wegla braklo i czekam az j wroci:P A!!! Banmon ostatnio jak by7lam w urzedzie skarbowym w pon to wydawalo mi sie ze Cie widzialam:P ale pewnie toi nie Ty a nie chcialam zaczepiac ludzi, bo roznie na to reaguja.... dzieki Smile za cieple slowa:P fajny ten kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja nawet nie wiem gdzie jest US w Kielcach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 a tak swoja drogą to kiedy nam zdjęcia pokarzesz brzuszka i maluszka? goga też nic się nie chwali, w ogóle brzuchatki żadnych zdjęć nam nie pokazują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 nareszcie jest troche lektury do poczytania ;) czesc dziewczyny !!!! po tygodniowym spoznieniu @ przyszla :) troche sie mecze bo brzucho mocno boli ale przecierpie ;) tutaj tez slizgawica jak wracalam z pracy to normalnie jak zolw a jak wychodzilam z auta to malo brakowalo do upadku :/ wkurza mnie ta pogoda chce wiosny !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ja też juz bym chciała wiosny-życie się wtedy budzi ;) a najbardziej to bym chciała wyjechac z tego cholernego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Na brzuszek to jeszcze za wczesnie, ale zdjecia dzidzi bym wkleila tylko nie mam kabla do telefonu:( a skanera ni mam:( jak cos wykombinuje to wkleje moja Perelke:P Ja tez chce wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 jakas przymulona jestem ale nie chce sie juz ladowac do lozka bo bede spala do 18 a pozniej nic nie zrobie... mialam plana dzisiaj troche zadbac o siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 banoman a ty dzisiaj w domku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 tak dzis w domku :) nawet wole sobie nie przypominać, że jutro do pracy mam iść i się użerać z moim 'kolega', nerwicy dostaję jak sobie o pracy pomyslę ja w poniedziałek o siebie zadbam bo na paznokcie idę :) już się doczekać nie moge ;) a ty co planujesz amerie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 wanna, paznokcie, maska na twarz, maska na wlosy, regulacja brwi i moze na tym koniec bo czasu malo mam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 fiu fiu :) super sprawa :) ty chyba amerie lubisz dbac o siebie :) ja to zazwyczaj się zabrać nie moge za coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 banoman powiem ci ze cie rozumiem jesli chodzi o prace.... mam 2 osoby takie u siebie ze jak pomysle ze musze je widywac to mi sie tak nie chce chodzic do pracy ze szok :/ na szczescie jden z nich jest na wakacjach w tym tyg. wiec mam troche spokoju... a jakie robisz pazurki tym razem ??? ja mam swoje naturalne krotkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Styczeń 13, 2010 dbaj o siebie, dbaj Amerie:P mezus napewno bedzie pod wrazeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 lubie lubie :) do tego pracuje na nocki wiec musze bardziej niz zwykle sie pilnowac cera sie strasznie niszczy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 agnes chyba za pozno juz na robienie dobrego wrazenia na mezu po 8 latach ;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Styczeń 13, 2010 raczej po 9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Styczeń 13, 2010 o kurdę ale długo już ze sobą jestescie :) jeszcze nie wiem jakie pazurki zrobię, chyba tym razem będzie to franche ale z jakiś święcącym dodatkiem.... ale jeszcze nie wiem, jak pójde i pooglądam pierdółki to może coś innego zrobie ;) na nocki tak ciagle pracować to też trochę przekichane, organizm sie pewnie rozstraja .... podziwiam cię że dajesz rade a co do mojego 'kolegi to niestety spędzam z nim non stop czas-jeździmy jednym samochodem więc jestem na niego skazana tragedia tyle godzin w tak małej przestrzeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach