Olka.P 0 Napisano Marzec 23, 2010 Amelia też mi się podoba ale po serialu "Na dobre i na złe" za dużo Amelek jak dla mnie ;) A gdybym MAłżowi wybór dała to mógłby być Krystian (ble) ale już go przekonałam do Antosia i Ignasia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Marzec 23, 2010 Banmon będę już spadać do wyrka, bo jutro znowu do pracy :O Dobranoc papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 23, 2010 a ja tego serialu nie oglądam to nawet nie wiedziałam o tym ;) M mi mówił kiedyś, ze podoba mu się Jeremiasz ale teraz jak go czasami pytam to nie chce się w ogóle na ten temat wypowiadać.... on to wszystko na swój sposób bardzo przeżywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 23, 2010 dobrej nocki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Marzec 24, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Beacik26.............26...............5................. . ...........23.03 Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 marzena87..........23...............7.................... ..... ..ok 27.03. HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 AsiaAaK................20...............?................ ............ok.5.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................30...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................30............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................22............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................20...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................13.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................11........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Marzec 24, 2010 NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Beacik26.............26...............5................. . ...........23.03 Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 marzena87..........23...............7.................... ..... ..ok 27.03. HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 AsiaAaK................20...............?................ ............ok.5.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................30...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................30............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................23............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................20...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................13.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................11........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Marzec 24, 2010 dziewczynyyy...ale mam lenia.....nic mi sie nie chce.... Po pierwsze to dalej chorobsko trzyma ale z kaszlem coraz lepiej,lek przepisala mi taki syrop i troche lepiej jest,ale nadal wychodzic nie moge.... Po drugie tak mnie kosci wszystkie bolala ze ruszac jest mi sie ciezko.... Po trzecie mam tyle do zrobienia i nie mam na nic sily.... Pomocyyyyy!!:) Taka piekna pogoda jest:) a ja musze siedziec w domu i leczyc infekcje....:( Nie dlugo swieta;) mam nadzieje ze do tego czasu wyzdrowieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Beacik26.............26...............5................. . ...........23.03 Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 marzena87..........23...............7.................... ..... ..ok 27.03. HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 AsiaAaK................20...............?................ ............ok.5.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................31...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................30............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................23............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................20...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................13.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................11........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Marzec 24, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Beacik26.............26...............5................. . ...........23.03 Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 marzena87..........23...............7.................... ..... ..ok 27.03. HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 AsiaAaK................20...............?................ ............ok.5.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................31...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................23............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................20...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................13.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................11........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Marzec 24, 2010 Czesc dziewczyny Ja jak zwykle nie mam czasu z wami pisać :-o Marzenka lez i sie wykuruj dla dzidzi. Też zazdroszczę brzuchatkom teraz już macie z głowy wyliczanie, testy itp. Ja czuję że w tym cyklu nic z tego bo staranek było mało. Banmon mysle że u ciebie może być tak że kiedy już nie myślisz o tym i sama mówisz ze nastawiasz sie na rozród wspomagany to może akurat zaskoczysz :) Zastanawiam sie czy zrobić sobie hormony w Polsce. Bo do gina nie pójdę bo będę mieć @ chyba ze pójdę tylko porozmawiać. Banmon a na co bierzesz ten metronidazol? Tak zapobiegawczo? Bo ja to kiedyś brałam na uczulenie na twarzy cała miałam czerwona nie wiem od czego i 2 tyg nie wychodziłam z domu :-p krem i tebletki. Dagus i Goga jedziecie na tym samym wózku :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 Hope staranek wcale nie musi byc dużo a tak na prawdę to wystarczy ten jeden raz ;) meronidazol biorę dopochwowo wrazie jakbym jakieś zycie w sobie niechciane miała ;) mam brać prze 10 dni dwie tabletki dziennie, bo przed HSG trzeba mieć czyściutko co by żadne zarazki nie wepchnąć głębiej z płynem kontrasującym ;) marzenka kuruj się kuruj :) gdzie reszta babolek? marzena87, Smile, Asiaak ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 HopeU, Banmon ma racje :) wystarczy raz a dobrze ;) Ola z tą teściową dooobre :D Ola ja chciała bym karmić piersią tak z pół roku, a jak bedzie to się okaże w praniu... Ale u mnie dzisiaj gorąco :D w słońcu przynajmniej ;) właśnie się wysiedziałam godzinke na słoneczku :) ale fajnie, tego mi było potrzeba :) normalnie tak gorąco że siedziałam w koszulce na ramiączkach i tak słońce grzało że musiałm już uciekać :p Jutro ide wreszcie do fryzjera :) już się umówiłam na 12.00, tylko kurde jak ja tam dojde :o może jakoś się zawleke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 u nas też ładnie na dworze :) a ja czekam jutra i smigam do mamy :) Goga zdecydowałaś się na jakiś kolor czy jednak tylko skracasz włosy ? ciekawa jestem z jaką fryzurką wyjdziesz :) Smile widzisz bierz przykład z Gogi i zapisuj sie do fryzjera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Marzec 24, 2010 a ja juznie wiem co mam ze soba robic...3 tyg i minimalna poprawa zdrowia...ile jeszcze...? tez bym chciala wyjsc na sloneczko,a nie moge... Zrobilam pranie,zrobilam obiadek i siedze i czekam na mojego K az wroci z pracy... Jutro i pojutrze mamy jechac na mieszkanie wszystko poukladac i mam nadzieje ze pod koniec przyszlego tyg juz sie przeprowadzimy,bo juz mam dosc siedzenia u mamy...juz za dlugo... A co do fryzjera to mnie przekonalysci,jak tylko wyzdrowieje to tez ide...bo w koncu moj K zacznie ogladac sie za innymi...hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Marzec 24, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Beacik26.............26...............5................. . ...........23.03 Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 marzena87..........23...............7.................... ..... ..ok 27.03. HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 AsiaAaK................20...............?................ ............ok.5.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................31...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................23............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................20...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................14.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................11........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 Banmon raczej tylko ścięcie ale jak to się okaże, mam już takie długie włosy po pas prawie :p i już troche ciężkawe więc pewnie je skróce i wycieniuje :) na kolor się narazie nie zdecyduje ze względu na to że nie wiem kiedy znowu pójde do fryzjera a odrosty by mnie wkurzały jak cholera :o Marzenka jak chcesz wyzdrowieć jak zamiast leżeć i się kurować to tylko gdzieś łazisz i coś robisz :p zdrowiej kobietko :) Ja też dzisiaj robie pranie :) ale ubranek małego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Marzec 24, 2010 no bo mnie juz kosci od 3 tygodniowego lezenia w lozku bola:) wiec musze troche pochodzic:) Goga ty bys nie chciala widziec moich odrostow...ja to jak pojde do fryzjera to musowow kolor musze rzucic bo jak mi podetnie wlosy to polowa to beda moje odrosty a polowa farba wiec gorzej bedzie wygladalo niz teraz wygladam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 Marzenka to w takim razie zostałaś obowiązkowo oddelegowana do fryzjera :p i to jeszcze przed świętami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 Banmon a od mamy bedziesz miała jak pisać do nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka_s 0 Napisano Marzec 24, 2010 jak tylko bedew lepszej formie to pojde na pewno:) Nic lece ogladac "Rozmowy w Toku" bo zaraz przyjedzie moj K i dopadnie pilota i tyle bede mialaz tv:) buziaki;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 a jakbym nie miała to zatęsknicie ?? ;) :) będę miała jak pisać bo będzie net :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Marzec 24, 2010 Banmon jasne że byśmy zatęskniły ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 :D:D:D właśnie oglądam rozmowy w toku-ręce opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 24, 2010 Też ogladałam:) Ja dzisiaj zapracowana,dlatego nie zagladalam.Stos papierow mi sie zrobil i musiałam to ogarnąć. A zaraz zmykam na miasto z R.,mam ochote na coś dobrego,ale jeszcze nie wiem co:) I w ogole dzisiaj złapalam doła bo sobie uświadomiłam że butow wiosennych nie mam:( I zadnych nie mogę znalezc...A tu tak ciepło.. Banmon z wykształcenia jestem dietetykiem,no ale jak wiecie nie pracuje w tym zawodzie.Wiedze myśle ze posiadam,ale ta specjalność była mi narzucona z góry,bo chciałam zupelnie co innego ale nie było tyle chętnych,no i grupa za mała zeby tworzyć kilka specjalności. Nie raz znajomym układałam diety,ale nie jest to szczyt moich marzeń:D Kilka niezbednych danych musi być do tego potrzebnych,więc jak sie zdecydujesz to daj znać a pomyślę o jakiejś diecie:) Ola jakbym byla kiedyś w ciąży to chciałabym karmić piersią,ale max pół roku. Jak na razie nie mysle o tym:) A ja znowu nie poszlam do fryzjera przez ta robotę..może jutro sie zmuszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Marzec 24, 2010 No jakbym sie dowiedziała ze moja corka tak sie zachowuje jak te dziewczyny to nogi z dupy bym powyrywała :D No słów brak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 zmuś się na fryzjera, zmuś ;) ja też nie mam butów :O może w Łodzi cos znajdę ;) po cichu na to liczę bo w Kielcach nic nie ma, znalazłam jakiś sklep Ryłko na Sienkiewicza i buty które mi sie podobały ale oczywiście nie było mojego rozmiaru, ja noszę 35-36 no i zdarza się że mam problem ze znalezieniem butów :o w każdym razie w Kielcach mam taki problem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 ale super, że na miasto idziecie :) a ja tylko czekam do poniedziałku bo źle mi bez M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 mogłaby jakaś nowa staraczka do nas dołączyć ;) ja tu chyba sama zostanę :( Asiaak się nie odzywa już ...... mam nadzieję, ze u niej wszystko dobrze i ze to wyluzownie zaowocuje w skutkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Marzec 24, 2010 Hello babki :) Banmon a ten metronidazol jest na receptę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Marzec 24, 2010 o Joasia :) no w końcu :) chyba nie jest.... wstyd się przyznac ale nie pamietam :o jakąś kartkę miałam ale nie pamietam czy to była recepta, zapytaj się w aptece.... a też masz to brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach