Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 Amerie gratulacje!!!! No jak założycielka topiku zaciążyła to teraz dopiero ciąże się posypią :D A mówiłam że nie masz nawet podania wypełniać ;) Super! Banmon ja gości chcę zaprosić na przyszła sobotę dopiero. A dzisiaj robimy z Małżem pączki, zgodnie z tradycją :) A propos badania, to Małż rano zaczął podpisywać ten pojemniczek i co zauważył? Owszem zgadza się ze badanie jest w czwartek i że 11 ale MARCA! Dwa gamonie jesteśmy i tyle :P Dobrze że to zauważył bo ładnie by się w laboratorium zdziwili. I tak ładnie trafili z datą bo 13 marca lecimy do PL. A wyniki będziemy znać najwcześniej za 5 tygodni. Z tego wynika że to jednak Wy bedziecie przecierać szlaki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 o kurczaki, dobrze że zauważył datę zanim zaczął działać ;) 5 tyg to dosyć długo-tak mi się wydaje....chyba rzeczywiście pierwsi przetrzemy szlaki a ja dzis ani jednego paczka nie zjadłam ani w ogóle żadnego ciastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 a ja chodzę cały czas podminowana, wszystko przez te jutrzejsze badanie, takie t dziwne bo bedę wiedziałam o @ jeszcze przed jej pojawieniem się, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 Policzyłam 5 tygodni bo badanie jest za 4 tygodnie plus nasz wyjazd 1 tydzień , czyli najwcześniej za 5 tygodni. A wy po ilu dniach bedziecie mieć wyniki? Ale Amerie bedzie mieć fajne walentynki :) Amerie a masz już jakiś plan jak powiedzieć mężowi, jakiś scenariusz czy coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 Banmon a może się zdziwisz ;) i tez będziesz miała zajebiste Walentynki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 Ola nie zdziwię się, fajnie by było oczywiście ale w to nie wierzę, mam tylko adzieję, że ten wynik nie odbije się aż tak mocno na mnie bo ciężko będzie mi siedzieć ze znajomymi i zacieszać.... :o nie wiem ile się czeka na wyniki... zapomniałam się zapytać ale jak dzwoniłam do innej kliniki to tam mi mówili że dwa dni więc myślę że i tu w miarę szybko będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 Ola do marca to kupa czasu, byc może w ogóle to badanie nie będzie wam potrzebne :) byłoby super bo miałabyś okazję skoczyć na usg i obejrzeć groszka w polszy jakby się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 11, 2010 Witam Was dziewczyny :) Ja dalej nie mam jeszcze laptopa :( mam nadzieje że jutro już będzie bo jak nie to chyba zwariuje :o dlatego tylko na chwilke zaglądłam... zaglądam i co widze :D taaakie dobre wiadomości :D Amarie gratuluje kochana :D :D :D strasznie się ciesze!!! :D tylko czy wytrzymasz z tą nowiną do walentynek ;) ale lepszego prezentu na walentynki Twó mąż mie mógł sobie wymarzyć :D No dziewczyny skoro założycielka naszego topiku zaciążyła to myśle że dalej już pójdzie gładko :) musi!!! Ola mam nadzieje że do marca już nie będziecie musieli korzystać z tych badań bo zmajstrujecie coś w walentynki ;) Banmon trzymam mocno kciuki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 Będzie dobrze, Amerie też nie spodziewała się że się uda :) Poza tym najcześciej zaciążanie było parami a czasem trójkami. Nie mozna Amerie zostawić tak samej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 11, 2010 aaa Banmon tak odnośnie pączków to mój mąż przywiózł dzisiaj ich 20!!! Chyba zwariował :o chcesz troche? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 ja nie za bardzo przepadam za pączkami, chodzą za mną strasznie oponki serowe ale nie mam kiedy ich zrobic, a teraz to mi sie nie chce ;) ale 20 paczków to trochę zaszalał :) Ola Amerie trochę czuła, że może się udało no i się na całe szczęście nie myliła :) a ja czuję, ze dupa z tego chociaż tak bardzo chciałabym żeby było inaczej Ola a wy ile tych pączków narobicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 Robimy z przepisu na 35 (Małż chciał wziąśc do pracy i ja trochęteż) ale wyszło nam 51 :D Chyba trochę małe zrobiliśmy. Właśnie zaczynamy smażenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 wow to wszystkich w pracy chyba wykarmicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 11, 2010 a czym w środku wypełniacie? ja to bym sobie chociaż faworka zjadła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 11, 2010 No i posmażone :) nieskromnie powiem że wyszły pyszne. Nadziewalismy dżemikiem truskawkowym ( Małża ulubiony - a on kupował ja lubie bardziej kwaskowate , ale co tam ) i część karmelem (czyli wygotowanym skondensowanym mlekiem. Pycha...mmmmm Banmon ja na kafe bedę jutro dopiero po południu, ale napisz koniecznie jaki wynik bety. Trzymam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 11, 2010 jejciu!!!!!!! jak milo wrocic do domku i wpasc tu a tu taka nowinka;P kochana Amerie strasznie gratuluje;) ciesze sie calym serduchem kochana;) widzicie kochane na kazdego prtzyjdzie czas:) zycze Ci spokojnych i radosnych 9 miesiecy i... spadaj do dolnej tabelki:) a ja wrocilam od babci, mamy i ciotek:P bylam z paczkami:) tesciowa jest cukiernikiem wiec dala mi pojechalam z prezenytami, a ze babcia miala urodzinki w poniedzialek posiedzialam z nia, dalam tulipanka i mile spedzilismy czas;P jutro tez jade bo zrobi dla mnie kluseczki i bede jadla, jadla, i jadla:P dzis nie dala dziadkowi obiadu zebym zjadla podwojna porcje;) ale byl ubaw!!!! naprawde mily dzien;) i z ciotkami poplotkowalam, ciotka pokazywala mi co uprala dla maciusia:P pobawilam sie z kajtkiem i wracam happy:P czekam na kolejne zaciazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagus83 0 Napisano Luty 11, 2010 Amerie GRATULACJE!!! To cudownie, że się udało!!! Teraz kolej na następne, a staraczek coraz to mniej :) U mnie wczoraj zaczął się 25 tydzień. Mała skacze jak szalona, czasem aż zaboli, ale pomimo to zawsze się cieszę jak kopie :) Mojego męża ostatnio też porządnie skopała, ale miał radochę, uśmiech mu z twarzy nie schodził ;) Wogóle to chucha na mnie i dmucha i nic nie daje mi nosić, hehehe... Mnie wreszcie zaczyna przechodzić infekcja, antybiotyk pomógł. Skurcze mi się po fenoterolu wyciszyły, więc wszystko jest na najlepszej drodze :) No i ważna wiadomość, od jutra wreszcie zaczynamy remont naszego nowego gniazdka :) Mam nadzieję, że w kwietniu już się wprowadzimy, bo teściów mam serdecznie dość :/ Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za banmon, bo ona następna w kolejności ;) STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN amerie9...............24................................ ..........12.02 banmon...............26...............9................. .........16.02 Beacik26.............26...............4................. . ........20.02 Olka P........................................................... ........... Smile...................22.............7................ .......???ok.1.03 AsiaAaK...............20............???................. ........ok.7.03 HopeU................28................................. ...........09.03 PRZYSZLE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................25............24.05.2010. .......Ch...........? Dagus83...................25............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................17............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................14...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................8.............22.09.2010 ..........?........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka86 0 Napisano Luty 11, 2010 Droga Joasiu1982 uwierz, że jeszcze nie jesteś najgorszym przypadkiem na tym topiku... choć wyniki mam dobre, choroba ustąpiła to i tak nie możemy z mężem się starać - mamy przymusowy rok postoju po mojej chemii... :( A torbielą się nie przejmuj - ja miałam je liczne na obu jajnikach o średnicy od 1 cm do 3 cm, później miałam poważne problemy z prawym jajnikiem, bo miałam torbiel wielkości 4 cm x 9 cm i dodatkowo mi się zapadł. I wszystkie mi się samoistnie wchłonęły i już ich nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Luty 12, 2010 amerie wielkie Gratulacje :) mam nadzieję że teraz prxetarlas szlaki i ciaze sie posypia :) Ja ostatnio sie złe czuję chyba mam coś z ciśnieniem, powinnam iść do lekarza :-o Boli mnie głowa 3 dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Luty 12, 2010 Amerie - wielkie ogromne gratulacje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 beta hcg poniżej 1,2.............. miłego weekendu dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 12, 2010 Cholera szkoda Banmnon, ale dopóki nie ma @ jest nadzieja. A teraz miłego weekendu i małego kaca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 nadziei juz nie ma :) nie ma się co łudzić, sikaniec to co innego ale z krwi to sprawa jasna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 jeszcze dziś zgubiłam klucze od domu....... pierwszy raz w życiu, gorzej weekend się zacząć nie mógł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 12, 2010 Banmon jak się źle zaczął to może chociaż dobrze się skończy ;) Baw się dobrze i absolutnie nie ograniczaj %. Na pocieszenie dodam że mi nawet testy owulacyjne nie wychodzą :O dzisiaj już powinny pokazać sie dwie grube krechy a tu dupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 12, 2010 banoman jeszcze bedzie dobrze :* baw sie dobrze troche imprezowania dobrze ci zrobi :* ola moze bedziesz miala dlugi cykl.... dlatego owulka sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 jutro pewnie będą zeby na niedziele można było przy święcie działać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 12, 2010 dziewczyny trzymama za was mocno kciuki jutro bede miala wolniejszy dzien wieczorkiem to sie odezwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 a tak swoją drogą to dziwnie oznaczaja ta wartośc bety, bo zamiast konkrestnie napisać 0,1 to podają beta hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 12, 2010 ucieło mi podają beta hcg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach