justys1818 0 Napisano Luty 22, 2010 oj cos tu naszego nerwuska nie widac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 22, 2010 to ujme to tak jesli chodzi o ten i inne wspomagacze. każda z nas jest inna i na niektóre działają a na nietóre nie, no i oczywiście jeśli wszystko z nami oki to te ziólka można brac ale jeśli problem tkwi głebiej to i ziólka nie pomogą. nooo nerwusek długo trzyma nas w napięciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 22, 2010 malva to trzymaj się tak dalej a zrzucisz to co masz do rzucenia :D bardzo Ci kibicuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 22, 2010 zgadzam sie z toba wiolkciu. kazda z nas inaczej wszystko przechodzi i te srodki moga pomoc ale nie musza. ja narazie nie mam zamiaru nic stosowac, poprostu bede probowac tak jak do tej pory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 22, 2010 HEJ HEJ Gadułki :) plotkujecie na całego dzis aż trudno nadążyyć ale już uzupełniłam lekturkę naszego topika teraz uzupełniam tabelkę, wstręciuchy o mnie zapamniały ale ja ciągle z wami kochane:) NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2............ ......24.02 Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 szarlotka80.............29.................3............ .. .....15.03 nerwusek26...............26...............3............. ......19.03 justys1818................21................4........... .......18-19.03 wiolkcia..................27................10.......... ..........?? malva1983................26................3............ ........03.03 s28 ........................24...............6....................22.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 22, 2010 no jasne ze tak, ja tez już jade bez wspomagaczy- no oprócz leków przepisanych przez ginka- może się za którymś razem uda. bo te ziółka na mnie nie zadziałały wogóle niestety. no na mnie juz czas- koniec pracy na dziś- czas do domciu. więc miłego wieczorku życze Wam. zajrze może póxniej by sprawdzić co u nerwuska. a tym czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 22, 2010 nie zapomniałyśmy wogóle o Tobie s28 tylko gdzies zninęłas nam na chwilkę ale dobrze ze już jesteś z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malva1983 0 Napisano Luty 22, 2010 wiolkcia te ziółka dobrze zrozumiałam ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 hej hej juz jestem, co Wy takie niecierpliwe...? :P no nie wiem od czego zacząć... nie dowiedziałam sie nic nowego... ginka mnie zbadała i zrobiła usg dopochwowe (o które dzisiaj pytałam:P) wszystko jest ok. i albo to był okres dziwny nie wiadomo z jakiego powodu, albo to plamienie np poowulacyjne, bo zajsc mogłam przed samym terminem @ i okres jeszcze moze sie pojawic. za 2 tygodnie mam powtórzyc bete i zrobic hormony tarczycy. rozumiecie cos z tego...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 22, 2010 no hej nerwusku. a powiedziala ci moze dlaczego testy wyszly pozytywne a beta nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 22, 2010 U mnież ten okres też jakiś siakiś:) wolno się rozkręcała ale dziś już w pełni !! Od środy ruszam z Clo bo ginek zalecił!!!! zgadzam się z wiolkcią , która kiedys napisała że po kilku nieudanych próbach łatwiej znosi się kolejne ja w tym cyklu w miarę łagodnie zniosłam widok @ Nerwusku oisz od ginka BUZIALE maleńkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 bo jak jest plamienie to moga wyjsc diwe kreski... ona opiera sie na becie, aczkolwiek...ta temp. ja zastanawia, bo jesli byłby to okres to temp spadłaby a ona sie utrzymuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 22, 2010 Nerwusku ja bym za tydz. powtórzyła bete ale w tym cyku masz nerwów, co ? i do końca niewiadomo o co chodzi! No nic dziewczyny musimy przestać się zamartwiać bo nasze dzieci będą miały matki z ogromna ilością zmarszczek:) Pozdrowinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Luty 22, 2010 Mówilam ci że ta temp.jest taka jakbyś była,dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 a powiedzcie mi jak to jest z tymi dniami płodnymi...? powinien byc slusz wtedy i mokro czy sucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 22, 2010 W płodne masz przezroczysty rozciągliwy śluz ( wzsyscy porównują do białka jajka kurzego) i powinno być mokro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 no własnie... wiec w srodku cyklu kiedy powinny byc płodne powiino byc mokro, a ja w tym cyklu mokro miałam przed @ .... i czemu tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 ja to chyba głupia jestem .... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Luty 22, 2010 Nerwusek mogła ci się owulacja przesunąć z tym nie ma jasnych reguł ja też wilgotno mam tak od 19, 20dc o wiele bardziej niż w teoretyczne dni płodne , Niestety w tej kwesti to trzeba zdać sie na szczęście dlatego zajście w ciążę nie jest takie proste, ale damy radę rozgryzjemy ten nasz organizm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajaca mysia Napisano Luty 22, 2010 nerwuska, no masz troche dziwne to wszystko, powiem szczerze.. a od lekarza pewnie niewiele więcej wyciągniesz, bo sam pewnie nie do końca wie, co jest grane.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 no to akurat było charakterystyczne w tym moim cyklu... temp sie nadal utrzymuje, krzyz boli :( nie wiem co jest... a gdyby cos sie tam było to dzisiejsze dopochowowe usg mogło nic nie wykazac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 no strasznie dziwne ... i jak tu sie nie denerwowac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 22, 2010 widze ze dziewczyny poszły spac... ja tez juz sie kłade... Buziolki dal Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Luty 23, 2010 Witam:) Co u Was dobrego...? ja dzisiaj nie za dobrze spałam, obudziłam sie ze strasznym bólem głowy :( zaraz bieram sie do pracy a dzisiaj do 19 :( nie wiem jak dam rade... zajrze tu do Was wieczorkiem, po pracy wiec zycze miłego dzionka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Luty 23, 2010 dzien dobry:) ja tez juz od rana na nogach chociaz dzisiaj mam wolne, ale od wczoraj mam przyplyw energii i nawet za bardzo spac nie moglam:) buziaki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Luty 23, 2010 Hej dziewczynki:):):) a u mnie różnie...jeśli chodzi `o biologie:)jak ja to ladnie nazywam to dzisiaj 8 dc...staranka i tak rozpoczęte chociaz jeszcze nie termin ale mnie to sie poprostu codziennie chce:)Laski zamowilam sobie opakowanie tego femifertilu....zobaczymy czy to cos da, ponoc trzeba 3 opakowania brac....czyli 3 miesiace jak na kuracje lekami ziolowymi.... Co do mojego optymizmu nerwusku ja zawsze optymistka ale dobrze ze mnie nie widzialas jak@ przyszla...to tak wesolo mi nie bylo.....:(strasznie sie boje tych kolejnych dołków... Wczorajszy dzień masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!tzn.na kursie troche sie odprężyliśmy ale za to M jak wrócił z pracy to jeszcze go tak wkurwionego nie widziałam........na wszystkich ,na wspolnika,na pracownikow,na mame ,na brata......jezuuuuuu jak mi go jest żal:(:(:(ON jest dziewczyny tak dobrym czlowiekiem ze rzadko sie takich spotyka.....opiekunczy az do przesady i połową rodziny sie musi opiekowac bo nikt sobie rady nie daje ani finansowo ani w kazdej innej sprawie...........kurwa nieraz to bym tym ludziom niektorym normalnie w pysk dala zeby sie opamietali...a najbardziej to mi juz na nerwach wspolnik gra.....potrafi do mnie dzownic i sie skarżyc ze mój M cos tam komus podarowal ze za dobry ze srutututu....normalnie czekam az jeszcze raz zadzwoni!!!!!!Potem moj biedak w domu przezywa..... Dobra wygadalam sie wam:) ale musialam......zaraz zabieram sie za sprzatanie mieszkania bo syf nieziemski....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Luty 23, 2010 Muszę wam jeszcze dziewczyny powiedzieć ,że mi się udało może też dlatego że przed owulacją nie kochałam się z mężem mówią że kilka dni przerwy dobrze zrobi bo wtedy plemniki są bardziej dojrzałe i jak po przerwie wystrzelą to jest duża szansa.Ja tak zrobiłam i same wiecie że się udało .Powiem wam szczerze że choć mi się udało po tych 10miesiącach to wiem co czujecie i trzymam za was kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi1912 0 Napisano Luty 23, 2010 Do nerwuska.Słuchaj może ty naprawdę jesteś w ciąży bo widzisz temp się zgadza ,boli cię w krzyżu (ja miałam dokładnie to samo)z tą betą to mówiła mi moja gin.że ona rośnie dopiero po zagnieżdżeniu się w macicy komórki jajowej tak nawet 2dni po.Więc jeżeli miałaś ow. przed @ to jeszcze ona się nie zagnieździła a może teraz dopiero dotarła.No ale nie chcę cię niepotrzebnie nakręcać a jedynie pomóc. całuję i trzymam kciuki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 23, 2010 hejo kochane :):):) nerwusku czyli za wiele nie wiadomo- dalej niewiadoma- zrób jak ginka mówiła i sie wszystko wyjaśni. cóz na niektóre sprawy nei mamy wpływu. ja sie mega cieszę booooo dzis z rana dostałam @ no i gicio- zaczynam clo :):):):):) dziś mam wolne ale jade dzis do mojego domku zobaczyc jak tam po tych mrozach- czy jeszcze stoi ;) miłego dzionka zyczę Wam kolezanki :):):):) szarlotka współczucia za taki wieczór- normalnie niektórzy potrafią wyzyskiwac dobrych ludzi;/;/;/;/ oby dzisiejszy dzionek był dla Was spokojnieszy ::):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Luty 23, 2010 NiCK....................Wiek.............cykl satań..........data @ kasiulaha................25................11........... ..ok.20.02 żabka00..................24................2............ ......24.02 Czekajaca25............25................2.............. .......?.02 malva1983................26................3............ ........03.03 szarlotka80.............29.................3............ .. .....15.03 nerwusek26...............26...............3............. ......19.03 justys1818................21................4........... .......18-19.03 wiolkcia..................27................10.......... ........22.03 s28 ........................24...............6.................. ..22.03 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach