Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Rumianek łagodzi podraznienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 juz sama nie wiem, gin kazał smarowac clortimazolum, ale ja mu pow ze to stan zapalny, a to wyglada ja jakies uczulenie, choc nie wiem bo nie znam sie na tym :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=306&Itemid=103 http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,81127218,,stan_zapalny_pochwy_w_ciaza_czym_leczyc_.html?v=2 nerwusku znalazłam cos takiego- jeśli coś Ci to pomoże to dobrze ale chyba powinnas to skonsultowac z ginkiem. kochane ja teraz znikam już powoli szykuje się do wyjscia. będe później :) papapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 hej kobitki...ja w pracy do 18.00....co do mojego samopoczucia do dupy...koleżanka zrobiła mi zastrzyk z Ketonalu bo mnie wszystko boli i mam dość:( Psychicznie lepiej nie pytać..... A co do clotrimazolu....fachowa wiedza mówi mi że wszystko to samo...ale niestety wiem że nieraz liczą się też sobstancje wypełniające i dodatki....osobiście używam z glaxo:):):) jak ja zazdroszcze brzuchatkom////pocieszcie mnie:(5 cykl pzrede mną:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 szarlotka, słońce łap pocieszacza! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) przecież się uda kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 szarlotko skarbeczku sciskam Cię mocniutko myszko- zobaczysz będzie lepiej, napewno się uda. ja w to wierzę bardzo mocno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 szarlotko usmiech prosze i bez dołków:) będzie dobrze Słońce :):):) Ten cykl będzie owocny zobaczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 no nic dziłochy, ja już będę się z wami żegnać będę na pewnio jutro :) miłego popoludnia papapapa i jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego zacnego grona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 SZARLOTKO trzymaj sie!!!!!! Ja mam mega długie cykle a jakbym miała normalne to tez by u mnie był juz 5 -6 cykl staran! Niepoddawamy sie słońca!!!!!!! kwiatek] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Ja mam clortinazolum hasco, ale chyba jest w miare, smarowałam tym i było mi lzej, ale potem dostalam @ i sie samo wyczysciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Dziewczynki owu na 100% mialam 8.04 wiem bo przeszlam ja praktycznie ksiazkowo. w nocy z 6 na 7 zaczal mnie kluc jajnik i czulam go caly dzien a pod wieczor 8.04 zauwazylam ze mam sluz przezroczysty i ciagnacy jak surowe kurze bialko. 9.04 mialam dziwny bol w podbrzuszu czulam scisniecie i ciagniecie w dól(śluz juz bialy i odrobine rozciagliwy). Teraz śluz mam biały i jest on chyba taki sam jak zawsze w dni nieplodne mialam tyle ze jest go strasznie duzo i ta chcica na przytulaski jest przeogromna czego nigdy po owu nie mialam. Wiec owu to nie jest na pewno i sama chcialabym wiedziec co to moze byc.... Oby nie jakas choroba.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 NERWUSKU a moze zaparz silny napar z rumianku i sie w nim podmywaj? Moze pomoze :( Juz nie wiem co poradzic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Kamila chyba ze........... :P Bo w ciazy tez podobno jest duzoooooooo sluzu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 lece po dzieciaki pozniej bede. Oby to nie byla choroba jakas..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Kamilla nie sądze zeby to była jakas choroba skoro chce Ci sie wiecej kochac i masz obfity śluz. Jak dla mnie to bardzo zdrowe oznaki :-) Ja mam ciagle biały sluz ostatnio :( Wypiłam juz kawke i czytam informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 kobietki ale sie rozpisalyscie ja juz stracilam resztki zdrowego rozsadku i swiruje. dzis od rana boli mnie jak na @ ale czuje jak by mi ktos do brzucha napompowal powietrza, jest twardy od czasu do czasu mnie zakluje albo z boku z lewej strony albo w srodku. ale bedzie dobrze. prawda?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nie ma nikogo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 NINA 1895 a kiedy masz miec @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 19 kwietnie. czuje sie jak by mi ktos pompowal powietrze do brzucha :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Hej dziewczyny. Co do testow owulacyjnych to ja wywale wszystkie jakie mam, robilam je tak jak lekarz kazal i jak beda 2 krechy to mialam leciec na zastrzyk i pewnego dnia wieczorem patrze sa 2 kreski i zaczal sie bol niesamowity, jajnik, macica. Rano biegiem do lekarza klade sie a ten do mnie, ze juz pecherzyk peknal i nie potrzeba bylo zastrzyku. Reasumujac myslalam, ze testy pokazuja zblizajaca sie owulacje a nie jak juz jest w trakcie, tyle dobrze, ze pecherzyk sam peknal :-) Akurat w owulacje bylo przytulanie i 19 kwietnia mam robic test ciazowy, wszystko zalezy od plemnikow męża-wyniki badan jeszcze nie przyszly. Kamila ja mam doslownie to samo co Ty, sluz mega obfity, ochota tez ale piersi mnie bola. Nerwusek a nie zmienialas ostatnio proszku na inny albo plynu do plukania? Taka zmiana czasem uczula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nina no to trzymam kciuki by @ nie przyszła i kokolokta tez trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 kokotka moze i zmieniałam nie wiem :( kurcze w sumie to nie zwracam uwagi na takie rzeczy.... ale mam dosc... chyba najlepiej czuje sie po podmywaniu szałwia.... odstawiam masc, zobaczymy co sie bedzie działo... :( nina bo Ty nam naprawde zeswirujesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 to bedziecie mnie w psychiatryku odwiedzac. :) kurcze tak boli jak by za sekunde @ miala przyjsc masakra. to nie na moje nerwy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Nerwsuek no to płucz szałwia, a rumiankeim próbowałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 dziwi mnie tylko ten moj bol. nerwusku ja tez mysle ze to zmiana proszku do prania. tez tak kiedys mialam. zmianilam proszek i jak reka odjąl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 No fakt, niektóre proszki czy płyny do płukania moga uczulac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Kolokokta piersi tez mnie bola, nawet jak czesze wlosy i zadlugo mam rece w gorze, a spanie to koszmar bo tylko na wznak moge. No i czuje w nich takie zakluwania i mrowienie masakra. W tym cyklu o starankach nie myslalam wogole nie mierzylam tempki ani nic przytulanki byly jak byla ochota wiec nie mysle rownierz teraz ze kochalismy sie pod katem staranek i rybki :) a od trzech dni przytulac mogla bym przez caly dzien ale chyba M by nie wytrzymal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Kamilla no to super :-) Przytulaj sie do M ile mozna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 a ja myslalam ze w tym miesiacu sie udalo juz nawet wozek wybralam a tu raczej nici boli jak nigdy i tyle czasu przed. wredna daje znac zeby nie robic sobie nadzieji. ale ja ja jeszcze pokonam - mam przynajmniej taka nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Wiecie nawet mnie pomału dopada dół :( Cykl mi sie wyłdłuzył, @ nie widac... Przytyłam........... Z kaksa czasem krucho, nie wiem czy szukac pracy czy poswiecic sie tylko robieniu maluszka... ACH to zycie :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach