Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 SZARLOTKO nie mozna tracic nadzieji! Nie poddawaj sie! Pamietaj, bedzie dobrze !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 14, 2010 szarlotko kochanie ty moje glowa do gory. mamy ten sam cykl staranek i wkoncu sie nam uda:) ja sie tez nie poddaje chociaz nachodza mnie czarne mysli. mam takie wewnetrzne przeczucie ze w tym cyklu sie jeszcze nie uda.... ale moze juz w kolejnym bedzie dzidzik:) wiec nie martw sie i bierz sie ostro za M hej czekajaca:) trzymam kciuki za wizyte, oby byla owocna i pozytywna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 JUSTYS dziekuje ! Oby, oby, juz jestem spakowana, naszykowane mam wyniki i spisane na kartce o co musze zapytac i powiedziec, kaska naszykowana, tylko sie wykapac i jechac. Nie wiem czy brac zeszyst z moimi zapiskami temp bo tam tak bazgrole ze hej, co mysliscie? Justys uda sie uda :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 14, 2010 Justys Czekajaca dziękuję wam:):)Ja poprostu przy moim pechu tracę nadzieję.....zapisałam się na kurs jazdy na motorze/...:)Żeby trochę się czymś zająć i nie myśleć za wiele.....:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 Szarlotko tom powodzenia na kursie ! Tylko uwazaj na siebie :D KIurcze zaczynam sie denerwowac...... :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 14, 2010 CZekajaca ....przynajmniej się Tobą szybko ktoś zajmie...:):):)Ja liczylam na szybko to sobie facio musial urlop brac akurat jak mam owulke:)):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 Szarlotko no wiesz, ale z urlopu wróci! Ja ciagle czekam, wizyte bym miała dopiero 2 czerwca ale pani doktro przyjmuje w ten weekend i byłóa taka mila i zadzwoniła! Ach niech mi powie cos dobrego, ze da sie te jajniki ruszyc CLo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 Ja bym chciała usłyszec same dobre wiesci i odrazu jutro isc do apteki kupic elki itd, itd... A nie ma tak łatwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 No to lece moje drogie! M bedzie po 14 , zjemy obiadek a potem bede sie szykowała do lekarza. Mma wiyte dopiero na 18.30 wiec wieczorem Wam dam zna cco i jak! TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!!!!!! PROSZE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 14, 2010 Czekająca to juz dzisiaj ta wizyta ?? matko boska wszystko mi sie pokickało :P Trzymam mocno kciuki za Ciebie i czekam na relacje :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 TAK NRWSUKU dzisiaj mam juz wizyte przesunieta z 02.06 i sie denerwuje juz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 14, 2010 Nie denerwuj sie będzie dobrze :):):) o ktorej wizyta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Czekajaca slonko nie denerwuj sie pomysl sobie ze w koncu bedziecie mogli zaczac starac sie o dzidzie;) Szarlotko przestan mi tu miec czarne mysli bo wtylek dostaniesz skarbie;) Bedziesz miala rybcie tak jak reszta dziewczynek:) Usmiech poprosze:) Nerwusku a wy jak sie czujecie? Ja dopiero wstalam:) jak bym mogla to bym poszla jeszcze pokimac;) Do @ coraz bliżej, piersi bola bardzo, podbrzusze tez pobolewa wiec na dniach bedzie dzis 22dc. Buziaki dla reszty dziewczynek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 No i oczywiscie trzymam Czekajaca kciuki za Twoja wizyte slonce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 14, 2010 malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.28.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10............koło 28.05.......Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat..........................................14.11.2010.. ...sad ze,ze chopak nerwusek26....... 11 tc ............. 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? wklejam bo jednak @ sie przesunie skoro dzis tez owulke czuje. no coz jakies anomalia mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Justys podwójna szansa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Jest ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 14, 2010 ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 14, 2010 Ja juz dziewczyny po obiadku i lece prostowac włosy a potem sie kąpac i wizyta na 18.30. Dziekuje WAM za wsparcie i dam znac wieczorem czego sie dowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarka24 0 Napisano Maj 14, 2010 hej wszystkim ja sie staram o te 2kreseczki jusz 6 lat i nic bylam przebadana i jestem zdrowa,ale jestem zalamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 14, 2010 sarka witaj na forum głowa do góry! a mój M szaleje z radości. Od wczoraj jak tylko wyszłam od lekarza to ma takiego banan że aż miło patrzeć po tych 2 tygodniach smutków zresztą ja też mam nie lepszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 14, 2010 witaj sarka to juz szmat czasu sie staracie, podziwiam wytrwalosc. berbelku zycze ci zeby cale 9 miesiecy bylo szczesliwe:) super ze wkoncu mozesz cieszyc sie rybcia w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Berbelku ale ja Ci mowilam skarbie ze bedzie ok:) Twoj gin cos mowil od czego moga byc te plamienia? Sara Bardzo wspolczuje Czekajaca trzymam kciuki, odezwij sie skarbie po powrocie:) Justys masz teraz podwojna szanse;) Werna gdzie Ty sie podziewasz kochana?;) Pewnie swojego M meczysz;) Ja lece i bede pozniej Buzialki slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 14, 2010 cześć laseczki :):):):) nadrobiłam już zaległości w czytaniu i tak: berebelku gratuluje iż wszystko dobrze się skończyło :):):):) teraz musisz nas wszystkie pozarazac :):):):) szarlotko słonko nie przejmuj się zobaczysz niebawem bedziesz miała rybcie :):):) masz zdjątko swojego nowego wizerunku ?? jak mąż zaregował na zmianę?? Czekajaca życze powodzonka u ginka i czekam na relację. Kamilko no to może wcale nie owulacyjen dolegliwosci masz- moze to ciążowe :):):) justys ty szczęściaro- dwie owulki :):):):) to działaj Słońce :):):) nerwuski usciski dla Ciebie i rybci :):):):) sarka a jakie miałas badanka, męza też badali?? a jesli chodzi o mnie to od wczoraj popołudnia strasznie boli mnie jajnik tak bardzo zbliżenie na owulke- lecz u mnie napewno nie owulka. Może to nowy objaw nadchodzacej@ ?? no cóż jeszcze tydzień czekania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarka24 0 Napisano Maj 14, 2010 tak 2z moich partneruw byli badani i 2 znich majom dzieci z poprzednich malzenstw z tym co teras jestem ma 2 dzieci i znuw slysze to somo dlaczego nie jestes wciozy 3partneruw mine zostawilo bo nie bylam wciozy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Wiolkcia objawy mam typowe na @ wiec na dniach bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 14, 2010 a jakie miałaś robione badania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarka24 0 Napisano Maj 14, 2010 hormonalne, mialam tesz badanie jajeczkowania,mierze codzienie temperature tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 14, 2010 Wiolkcia kochanie a moze @ nie bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarka24 0 Napisano Maj 14, 2010 niewien co mam jeszcze zrobic zeby byly wkoncu te 2 kreski dziecko to najwieksze me mazenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach