mysia26 0 Napisano Maj 26, 2010 Hej forumowiczki! Ja juz sie dzis lepiej czuje. Wczoraj jak tylko przyszłam z pracy to poszlam spac, obudzilam sie o 20 tej i o 22 znow spanko do samego rana. Od poludnia dzis znowu sennosc niesamowita mnie ogarnia. Znowu sie nakręcam... macam piersi czy bolą, ale nic, żadnych zmian, tylko ten sen. acha w pracy w zwiazku z wczorajszym omdleniem i pawikiem poszła fama że jestem w ciązy. Ha ha, dzis jedna babeczk apodeszla o mnie i zaczeła mnie po biodrach obmacywac! Ale ona taka szurnieta jest zawsze, ha ha. Dzis 26dc. @ jesli przyjdzie to na pewno pozniej niz 1.06. wiec musze sie zmienić w tabelce. Jak ja bym chciala byc juz mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 26, 2010 nick...............wiek...........cykl starań......data@........m iasto werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko Rozchwiana_Optymistka..25....2................31.05...... .Poznań justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice mysia owsia..........26.............9.................5.06....... Brzesko Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Kamilla23.............23...........6....................1 6.06......Wawa wiolkcia..............28............14.......... .....21. 06....Zabrze karten.............28.............4.....................2 4.06........jelenia góra Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24...........24...................24.09.2010...... córcia (Patrycja) sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Witam rozchwianą optymistkę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Mysiu do poki @ nie ma musisz miec nadzieje:) Ja i reszta dziewczynek trzymamy za ciebie kciuki :) Szarlotko kilka stronek wczesniej sa fotki mojej sukni i bucikow:) Monia wrzucala bo posialam kabel usb do koma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 26, 2010 aa Kama mowiłam ci ze sukienka i butki śliczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 dobry :) ale sie poopalalam nadrabiam zaleglosci i zaraz wracam. co u was jak mija dzionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 A wiesz co mysiu nie pamietak:) nawet jak nie to wcale Ci sie nie dziwie slonko bo masz tyle na glowie ze Ci sie niedziwie:) Dziekuje:* Hej ninka :) Czyli dzionek mozesz uznac za udany?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 mialo byc nie pamietam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 hej kamilka no moze to nie jest jeszcze taka opalenizna jak bym chciala ale mamy dopiero poczatek :) wiec generalnie dzien udany co do obraczek to nasze wazyly troche ponad 11 g i dalam za nie 850 zl. nie wiem czy to duzo czy malo ale moja znajoma kupila dwa tyg po mnie i za takie same o wadze cos kolo 9 g dala 1100 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 No nasze waza 10,8:) i Lacznie z grawerka zaplacilismy 580zl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 26, 2010 Kamilla bardzo ładne są!!!!! Takie mi się podobają....naprawdę!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 a jak tam wasze staranka? na ktorym etapie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Ninka a co do opalania to poczatki lata wiec na pewno uzyskasz taka jaka bedziesz chciala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Co do staranek to u mnie 7 dc i jestesmy na etapie totalnego luzu i co ma byc to bedzie:) jak nie teraz to nastepnym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 a ja chyba juz 2 miesiac nie bede miala owulki :( nie wiem co sie stalo nigdy tak nie mialam, zawsze ok 10 dnia to juz kuly jajniki i bolalo podbrzusze jak na @ a w tamtym cyklu nic i teraz tez zero objawow tylko brzuch dziwnie rosnie jak balon :( wiec chyba ten cykl tez stracony ale probujemy :P bo to jest najprzyjemniejsze z tego wszystkiego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Dziekuje szarlotko:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 co to wszystkie dziewczyny pouciekaly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Ninka podstawa jest wrzucic na luz i bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Seriale zaraz sie zaczynaja i nasze kobitki ogladaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 nie mysle o tym zeby sie udalo tylko dziwi mnie. byc moze do tej pory bylo z lewego jajnika a teraz przyszla kolej na prawego a on jest wadliwy. moze tak byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 26, 2010 hej ninus. tak moze byc ze przez dluzszy czas owulka byla z lewego a teraz obudzil sie prawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Ninka to ze nie boli nie znaczy ze owulki nie ma:) Czesto jest tak ze kobieta nic nie czuje a owulacja byla:) Zdaza sie ze nie widac sluzu plodnego na zewnatrz a jest w srodku i w wystarczajacej ilosci zeby plemniczki mogly przejsc:) Organizm kobiety to jedna wielka niezbadana machina:) Ja np zauwazylam ze jak zbliza mi sie owu zaczynaja mnie bolec piersi i sutki, a jak juz jest po owulce to zostaje tylko bol piersi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 Dziewczynki lece na przymiarke sukni i ok 21 bede:) Nie zegnam sie bo mam nadzieje ze jeszcze bedziecie:) Buzialek do pozniej:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 no wlasnie sluzu tez nie mam. ale to nic co ma byc to bedzie do lekarza ide dopiero we wrzesniu a przez wakacje niech sie dzieje co chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 26, 2010 No to tak jak ja moja gin powiedziala ze jezeli do wrzesnia nam sie nie uda to zaczniemy monitoring i cala reszte badanek:) Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie i uda mi sie zajsc ale jak nie no to trzeba bedzie i tyle:) lece buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 juz sie nie moge doczekac jeszcze 20 dni roboczych i ide na urlop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 dobra skoro nie ma nikogo albo wszystkie zajete to ja spadam. moze bede pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 26, 2010 czesc:) im bliże terminu 2 tym gorzej:( cały czas mam doła i nic mnie nie cieszy:( dziewczyny chce jutro zrobic test o czułosci 10 , owulacje miałam koło 16 maja myslicie że bedzie wiarygodny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 26, 2010 no i brzusio mnie boli jak na @, narazie biore duhaston wiec narazie nie przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 26, 2010 ja ci nie pomoge bo sie na tym nie znam :( ja to laik w tym wzgledzie jestem bo narazie staramy sie bez pomocy lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 26, 2010 Monika a masz jakies ksutki uboczne po duphastonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach