Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhheee

Moj kuzyn nie chce mi pomoc! a to rowniez jego obowiazek!

Polecane posty

Gość no i co wymusiłaś
? a jednak:D

Gość luzak gepard chester
Ja też mam taką popieprzoną babkę. I nic mnie jej los nie obchodzi, niech zdycha. I to jak najprędzej

Gość nikt tu nie mówi o
I co autorko , jesteś z siebie kurwo dumna , że podszedłaś go i wymusiłaś na jego psychice to pogodzenie . Pewnie Twój kuzyn tylko czeka aż te pieprznięte dziady zdechną i będzie miał spokój z obłąkaną idiotką . A nawet (???) jeśli chciałaś dobrze to nie masz prawa suko nikogo do niczego zmuszać nawet jeśli zdziro wiesz , że tak będzie lepiej . To chyba prowokacja , bo takie tępoty nie mają prawa żyć .

Gość hhheee
Zadwolona jestem że tak sie wszystko ulozylo!kuzyn zrobil to dla swojej matki, sama sie zdziwilam ze mojej cioci udalo sie go przekonac. Kuzyn zrobil teraz w tej sytuacji to co jest najwazniejsze, postanowil im wybaczyc. Teraz tylko on i dziadkowie musza sie starac by miec ze soba dobre relacje.

Gość vseseses
Zadowolona może jesteś? Lepiej pomyśl co będzie jak psychika Twojego kuzyna tego nie wytrzyma! W końcu został zmuszony by pogodzić się z tymi chamami!

Gość księgowy
NIkogo nie miałem zamiaru sponsorować. Ale współczuję Waszym najbliższym jak coś zrobią lub powiedzą Wam nie po Waszej myśłi. Pewnie do konca ich dni (albo Waszych) będziecie wyzywać ich od najgorszych :(

Gość co za porażka
Mam nadzieję, że nie skończysz tych studiów, albo że przynajmniej nie będziesz pracować w zawodzie :O Psycholog, który mówi ludziom co powinni, co muszą i narzuca, co jest dla nich (rzekomo) dobre, narobi więcej szkód niż małpa z piłą łańcuchową w supermarkecie :O

Gość hhheee
Ksiegowy, mnie zalezy tylko na dziadkach. Kuzyna poprosilam ja o pozyczke!dziadkowie nawet o tym nic nie wiedzieli, ale ucieszyli sie z tego ze w koncu oni stana sie rodzina dla swojego wnuka choc mojemu kuzynowi dalej jest trudno. Teraz trzeba czekac az zmieni do nich stosunek bo na poczatku napewno bedzie mu trudno.

Gość znowu Ty wstretna
parszywa materialistyczna zmijo! Daj juz spokoj is apdaj stad!

Gość znowu Ty wstretna
Ty chcesz byc psychiologiem? o kurcze! mam nadzieje, ze nikt do ciebie nie trafi bo okaleczysz im psychike! powinnas sie lczyc sama zamiast innym chciec pomagac!

o mój boże jak zobaczyłam znów te "psycholoczke" to aż słabo mi się zrobiło. a już myślałam ze sobie odpuściła. no ale można podziwiać za determinacje, po trupach do celu. brawo

Gość Im so sorry for you
a jaka ty psycholigie studiujesz skoro caly dzien na kafe siedzisz??

Gość do księgowego
Oczywiście że jak by moi "bliscy" tacy byli to bym im albo do końca życia to wypominała albo bym ich zostawiła w chooj , widocznie popieracz zachowanie dziadków autorki! czyżby tak?

Gość hhheee
Psychologia spoleczna, co drugi tydzien. Oprocz tego jeszcze pracuje! Ja juz wczoraj nawet sobie odpuscilam to ze kuzyn nie pogodzi sie z dziadkami. Dzisiaj przeprosil za swoje zachowanie,a jego mama przemowila mu do rozumu. Nie daze do niczego po trupach do celu, skoro kuzyn zmienil decyzje to tylko nalezy sie cieszyc!.

Gość 3mam kciuki że kiedyś poczujes
z to samo co czuje taki człowiek 🖐️

Gość ciekaw jak byście postąpili na
miejscu hhheee? , każdy chce pomóc ludziom który kocha , ona pomaga właśnie w ten sposób bo jest im wdzięczna za miłość jaką jej okazywali!

Gość noo ja bym napewno
nie prosiła kuzyna o pomoc! w życiu bym nie powiększała jeszcze bardziej jego cierpienia.

na miejscu hhheee pomagała bym dziadkom ale kuzynowi dala spokój. przecież nie ma przykazania bożego "czcij dziadka swego i babcie swoja" oni zachwali się karygodnie i niewybaczalnie. ona pomaga dziadkom mając kompletnie gdzieś zdanie kuzyna. wbiła sobie do głowy misje kuzyn+dziadkowie= wielkie love i kasa na leki i tego się trzyma za wszelka cenę.

Gość hhheee
Kuzyn sam od siebie dzisiaj do przyszedl, czyli co to znaczy? to ze on rowniez tego potrzebuje! Mnie pozostaje tylko obserwowanie jak ich relacje beda teraz wygladac. Moi dziadkowie marzyli o tym, nie moglam patrzec na ich cierpienie.

Gość hhheee
wlasnie przyszedl moj kuzyn i pobil dziadkow wyzywajac ich , a mi powiedzial , ze jak sie jeszcze kiedys do niego odezwe zrobi to samo co mam robic? :(

Gość hhheee
Narazie nic nie bede mowila kuzynowi o pieniadzach, ja wtedy nie prosil go zeby mi je dal tylko pozyczyl a to roznaca! On najpierw sam musi sie dogadac z dziadkami, moze z czasem zaprzyjaznic jesli to mozliwe,zaufac im. Wtedy to sam bedzie im chetnie pomagal. Wy pewnie myslicie ze ja to robie z egoizmu,zeby miec wygodniej. To tez jest powod, ale przedewszystkim zalezy mi na dziadkach. Babcia i dziadek ucieszyli sie.

brawo dla kuzyna ma chłopak jaja a ty siedź na dupsku i nie ruszaj go z kanapy bo tez dostaniesz w ten mało inteligenty łeb

Dlaczego podzywacie sie pode mnie! Czy to zle ze zalezy mi na tym zeby pomoc ludziom ktorzy sa,byli i beda dla mnie wazni? Ktorzy mnie kochali i cale zycie byli przy mnie kiedy ich potrzebowalam.

Gość fgvdfddsds
no wlasnie, to ciebie kochali, a nie twojego kuzywa, wiec to ty im pomagaj a nie twoj kuzyn zastanow sie troche, skoro 99 % forumowiczow uwaza ze nie powinnas mieszac w to kuzyna to moze cos w tym jest i powinnas sie zastanowic nad tym ?

Pomoglam kuzynowi w podjeciu decyzji,a wlasciwie to moja ciocia, wiec moze na poczatek sprobowac i dac szanse? w koncu oni sa rodzina!

Gość jatyononaonomywyonione
no właśnie przy tobie byli ale przy twoim kuzynie nie całe życie mieli go gdzieś a teraz bo im się odwidziało bo nie mają kasy to żałują tak? śmieszne i dziwne trochę, nie dziwię się twojemu kuzynowi