Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhheee

Moj kuzyn nie chce mi pomoc! a to rowniez jego obowiazek!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmm hmmm hm
aha jeszcze jedno - dziadkowie cha sie pogodzic ale nie maja odwagi zadzwonic...hehe a swinstwa mieli odwage mowic? wiezcie sie wszyscy 3 leczcie!

Gość w sumie to mnie to nie dziwi
że studiujesz psychologie, w końcu najwięcej wariatów jest wśród psychiatrów i psychologów!

Gość krolowa Narnii
nie maja odwagi zadzwonic, to sa starzy schorowani ludzie... Trzeba bylo wczesniej pomyslec a nie teraz chowac glowe w piasek. Skoro nie maja odwagi zadzwonic niech spierdalaja a ty z nimi tepa strzalo

Gość hhheee
Nie uwazam zeby to co robie bylo zle, pisalam ze moi dziadkowie nie maja odwagi ale sami doszli do tego ze postapili zle. Moj kuzyn jednak mimo tego jak go traktowali jest ich wnukiem, wychowali jego matke ktora okazywala mu milosc. Rozumiem kuzyna ale ja na jego miejscu za to ze sa rodzicami mojej mamy juz z samej wdziecznosci bym im pomoga. Teraz cala nadzieja w mojej ciotce!

Gość krolowa Narnii
o jakiej wdziecznosci kurwa mowisz?? Tepa jestes

Gość hhheee
Moi dziadkowie sa rodzicami matki kuzyna, juz za to ze jego matka go wychowala, kochala go powinien byc wdzieczny dziadkom. Bo to ze jego mama sprawdzila sie jako matka, bylo wylacznie zasluga jego dziadkow. Dziadkowie, w szczegolnosci dziadek twierdzi ze jakby mogl cofnac czas to wszystko wygladaloby inaczej!

Gość krolowa Narnii
nie no prosze cie. Jestes naprawde taka debilka, ze wierzysz w te brednie co sama piszesz?? Najpierw wyrzekli sie corki, nie chcieli miec z nia i dzieckiem nic wspolnego a on ma teraz byc im wdzieczny za to ze ona go wychowala. Wiesz co zal z toba pisac jestes tak ograniczona

Gość krolowa Narnii
a to ze sprawdzila sie jako matka to tylko i wylacznie jej zasluga a nie twoich zasranych dziadkow. ktorzy teraz nie potrafia nawet przeprosic za swoje zachowanie

Gość hhheee
Moj ciocia powiedziala ze nie ma odwagi z synem rozmawiac na ten temat, poprosilam ja by poczekala z ta rozmowa do poniedzialku. Obiecalam jej ze bede przy tej rozmowie, i razem z nia postaram sie przekonac kuzyna ze naprawde warto wybaczyc i zapomniec.

Gość ja chyba bym cie pierdolnął
w łeb żmijo jebana.. Twoi dziadkowie zabrali mu dzieciństwo , więc daj już człowiekowi spokój! i nie mieszaj do tego jego pewnie równie schorowanej matki!

Gość hhheee
Ciotka sama by sie ucieszyla gdyby jej syn pogodzil sie z dziadkami, moze jego rozmowa z matka przemowi mu do rozumu! Jesli nie, to dam juz swiety spokoj temu wszystkiemu.

Gość ten kuzyn to biedny chłopak
ma popierdoloną rodzine!

Wiecie co,chyba przestane juz ten temat czytac,bo coraz bardziej mi rece opadaja.Autorka jest popierrdolona i sama powinna isc do psychologa,a nie "lamac" kuzyna,ktory nota bene wcale tam nie chcial byc i patrzec na ludzi,ktorzy mu tyle krzywd wyrzadzili, i dlatego tak szybko sie wyniosl.Szacunku do dziadkow tylko za to,ze sa rodzicami jego matki,wcale nie musi miec - nie po tym,co oni mu zrobili.To,ze matka go wychowala na ludzi tez nie jest ich zasluga.Kopali pod kuzynem i jego matka doly,sami w nie powpadali i niech sobie tam teraz gnija. Mieszanie w to jego matki to skrajna podlosc,ale jak widac,autorka dla kasy zrobi wszystko i to bez ogrodek. Qzwa,najpierw bedzie "przebaczanie",a potem wyciaganie reki po kase,co? Nawet,jesli ten temat to prowokacja,to dobrze ze jest,bo niestety sa na tym swiecie tacy ludzie,jak autorka i dobrze jest poznac zdanienych na ten temat:) i

Hurra,niech wszyscy,ktorzy byli maltretowani psychicznie badz fizycznie przez wlasna rodzine,biora sie za wybaczanie i zapominanie wszystkiego!Natychmiast!:D

Gość bxgbxgfbnfg
to musi byc jakas prowokacja.. wierzyc sie nie chce ze sa tacy debilni ludzie jak autorka....

Gość autorko jesteś zwykła suką
Pomyśl o tym chłopaku! Zapomnij o dziadkach i pomyśl o tym biednym człowieku! Radzi sobie jako może :( chce miec normalna kochającą rodzine.... daj mu już spokój Mieszasz w to jego matke, co za podłe posunięcie! On będzie miał żone, dziecko daj mu już spokój. Masz dziadków zajmuj się nimi a po pomoc do opieki społecznej.. wiem że to możliwe 🖐️

Gość daj już spokój temu kuzynowi i
jego matce. Kiedys sie to na tobie zemsci. zobaczysz.

Gość hhheee
Wiecie? Dzisiaj się przekonalam jak naprawde jest moj kuzyn, bylu tutaj z samego rana i urzadzil mi awanture,bez powodu powiedzial mi ze mnie nienawidzi i chce bym dala mu spokoj.

Gość hhheee
Prosilam ciocie by przelozyla ta rozmowe do poniedzialku, ale nie wytrzymala i rozmawiala z nim wczoraj.Naprawde mylilam sie co do tego czlowieka, przyszedl do nas o 5 rano i zaczal sie drzeci,wyzywac mnie od najgorszych i nawet grozil. No nie, przekonalam sie ze lepiej z nim nie miec nic wspolnego. Ale coz to on bedzie kiedys tego zalowal a nie ja.

Gość arl22
No i dobrze korva Twoj kuzyn postapil, ja miałem takiego samego dziadka, który też mnie nienawidził bo był dzieckiem nieślubnym bo matka związała się ze człowiekiem który ją zostawił a jeszcze przed moim urodzeniem był.Moi dziadkowie nie przyjeli jej pod swój dach:( jak była w ciąży i jak mnie urodziła:(. Sama do wszystkiego doszła, sama!:O bez ich pomocy. Teraz ona nie żyje a :( a ten stary skurwysyn jest właściwie moją jedyną rodziną:(:(oczywiście mieszka u mnie w domu bo swoje mieszkanie stracił, jest chory i ja się musze nim opiekowac:O teraz ten chuj jest dla mnie miły ale jak patrze na tego starego śmiecia to chciałbym żeby już umarł.. :O:(

Kuzyn zrobil to,na co sobie zasluzylas:)🖐️ Mam nadzieje,ze to bedzie dobra lekcja dla ciebie na przyszlosc:D Nie wpierrdalac sie na sile z brudnymi buciorami tam,gdzie cie nie chca:)

Gość hhheee
To moj kuzyn pozaluje kiedys tych slow, ja go grzecznie prosilam caly czas o pomoc on odmowil.Pokazal ze nie umie wybaczac i kiedys ta jego nienawisc go zgubi. arl22-inaczej bedziesz mowil gdy zabraknie Twojego dziadka! bedziesz zalowal tych slow!

Nie moja droga - to ty pozalujesz,ze pod pozorem checi pogodzenia kuzyna z dziadkami chcialas od niego wydebic kase.Bedziesz sie razem z dziadkami w piekle smazyc,pazerna suuko🖐️ Zeby ci tylko znowu po jakims czasie taka genialna mysl przez glowe nie przeszla,ze moze nastepnym razem uda sie kuzyna "zlamac" i bedzie za instytucje charytatywna robil:D Lecz sie psycholko🖐️

arl22 odetchnie z ulga jak jego dziadek umrze,bo nie bedzie musial patrzec i opiekowac sie kims,kto na niego sral przez cale zycie.Ty tego nigdy nie przeszlas,wiec nigdy nie zrozumiesz i przestan juz pieprzyc o przebaczeniu.Matka Teresa sie,kuurwa,znalazla:D A teraz wyobraz sobie,ze to twoj kuzyn sral na twoich dziadkow przez ostatnie kilkadziesiat lat.Tez chcialabys,zeby sie pogodzili,bo kuzyn nagle dostal olsnienia i zorientowal sie,ze zle postapil,czy wolalabys,zeby trzymal sie od biednych staruszkow z daleka,hmmm?

Gość hhheee
Tylko ze moj kuzyn olal dziadkow, a oni chcieli wyciagnac do niego reke. Dzisiaj krzyczal tak glosno w calym domu, ze nawet dziadkow zwyzywal tak ze to slyszeli. Zwyzywal mnie od szmat itp. Poza tym dziadkowie to starsi ludzie, ktorym powinno sie wybaczyc. Okazalo sie ze ten czlowiek nie ma zadnych wyzszych uczuc.Dziadkowie juz wiedza ze on nie chce miec z nimi nic wspolnego. Ja juz napisalam wszystko, teraz wiem ze na kuzyna nie mam co liczyc.

Gość arl22
Zapewniam Cie że nie pożałuje:D,ten człowiek stał się dla mnie dopiero dobry po śmierci mojej mamy:(:(, a opieka nad nim rujnuje mi życie... :O ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz.. on całymi dniami leży i nie może chodzić.. :O jednak przepraszam od niego nie usłyszałem. Dziękuje też nie , on myśli że to ja jestem od tego by się nim zajmować !

Gość do autorki ciesz się dziadkami
bo ty ich masz a Twój kuzyn nawet nie wie co to znaczy miec dziadka lub babcie ;)

Gość krolowa Narnii
no i brawo dla kuzyna. I tak podziwiam czlowieka, ze tak dlugo wytrzymal to pierdolone nagabywanie. Czego on ma niby zalowac?? Ze wreszcie odetnie sie od falszywych, pazernych ludzi?? Ze wreszcie jego jebnieta kuzynka da mu spokoj?? Przeciez on dzoadkow nawet nie zna wiec nie bedzie zalowal niczego. Brawo, brawo i jeszcze raz brawo dla kuzyna.

Gość królowo narni popieram cie
ja sama bym postąpiła jeszcze gorzej z taką kuzyną.. niech sama zarobi na dziadków :D :D :D a nie żąda od obcych ludzi :O by sponsorowali leki :O

Gość no ale autorka pazerna
ciekawe czy wymyśli inny sposób na zdobycie tej kasy?:D