Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicha sasiadka

dziecko sasiadow zatruwa mi zycie...

Polecane posty

Gość to nalezalo synka zalepiac
tasma :O powodow do chwalenia sie nie masz :P

Gość Buziaczuś
Moje dzieci to tyle nie płakały. Najedzone, suche i aaa. W nocy tez wstawałam karmić, ale nie dopuszczałam do sytuacji w której dziecko darłoby się. Dziecko płacze jak mu coś jest. Najczęściej z głodu. Teraz wszystkie piersią karmią, a wcale za duzo pokarmu nie maja. Sztywno, książkowo chowane dzieci i od urodzenia znudzone. Matki leniwe

Tak mi się teraz przypomniało, dziś w nocy, między 1 a 2, jakiś idiota latał sobie samolotem nad moim osiedlem, amator nocnych wrażeń, psia jego mać. I komu powinnam się poskarżyć, że mi spać nie dał?

Gość kontroli lotów
:P :P :P

Gość hahaha a to dobre hahaha!
zgadza sie!!!!to nalezalo synka zalepiac tasma powodow do chwalenia sie nie masz

Gość takie teraz sa mamusie!
Buziaczuś Moje dzieci to tyle nie płakały.Najedzone, suche i aaa.W nocy tez wstawałam karmić,ale nie dopuszczałam do sytuacji w której dziecko darłoby się.Dziecko płacze jak mu coś jest.Najczęściej z głodu.Teraz wszystkie piersią karmią, a wcale za duzo pokarmu nie maja.Sztywno, książkowo chowane dzieci i od urodzenia znudzone. Matki leniwe

Gość jak się mieszka w bloku to
ja się nie chwalę stwierdzam fakt - przecież na "zamówiłam" sobie specjalnie dziecka z taka przypadłościa zeby zrobic sasiadom na złość :D sama miałam tego "po kokardę" i ledwo dawałam radę no w akcie desperacji próbowaliśmy kiedyś mu przyłożyć rekę do buzię niestety efekt był 2x gorszy....

Gość olga gratki
:) a ty wyzej od 3miesiecznej kolki - bylo poduszka zatykac rozwydrzone dziadostwo :O :P

ja proponuję ty zrób tak z twoim dzieckiem na mnie trzeba było nasłać policję ja bym juz sobie z nimi poradziła tak że ty wyszłabyś na wariatkę :P bo moim zdaniem tak to wygląda że idiotka wpakowała się do domku z kart a teraz ma pretensja do całego świata :P trzeba było dokładnie sprawdzać gdzie się wydaje pieniadze tyle moge powiedzieć... ...ja tam od mojego mieszkania w bloku nie wymagam aby miało standard konkorda i nie latam do sasiadów którzy kichaja za scianą na skargi :D - po prostu nastepne mieszkanie kupiłam sobie o lepszym standardzie i to polecam tez autorce i innym którzy chcę wyżej srać niz dupy mają :P

Gość kingayyyyy
wiecie co sama ma coreczke ktora zabkuje i ostatnio byla chora 5 nocy plakala przeprosilam sasiadow a oni powiedzieli ze niec nie slyszeli przestancie kup sobie stopery dzieci to sa dziecie na ekach sie nosi i to czasami nic nie daje jezdzilismy z mezem w nocy po miescie samochodem zeby w koncu zasnela szkoda mi tych dzieciaczkow ktore osoby tak najezdzaja np olga wiesz co dziewczyno co ty wiesz o zyciu//

Gość kingayyyyy
wy tez bedziecie mieli male dzieci i co buzie im zatkacie a po tem sie slyszy niemowle pobite zabite straszne ludzie co sie z wami dzieje wszystko wam nie pasuje

Gość a nie byloby ci glupio jakby
ktos chory przez twego dzieciaka zasnac nie mogl przez kilka nocy pod rzad?!!!!kingayyyyy wy tez bedziecie mieli male dzieci i co buzie im zatkacie a po tem sie slyszy niemowle pobite zabite straszne ludzie co sie z wami dzieje wszystko wam nie pasuje

Gość kingayyyyy
a wyobraz sobie ze ja tez bylam chora i nie nazywaj JEJ dzieciakiem bo to moja Corka na swoje sobie mow dzieciak a teraz zegnam

Gość kingayyyyy
u mnie w bloku jest 15 sasiadow i nikomu nie przeszkadza dzieci jest 4 i co i wszystkie male

Gość kingayyyyy
moj maz jest policjantem i po pierwsze placz dziecka jest niezalezny czyli nic sie z tym nie zrobic a za glosna muzyke to wiadomo olga ciesz sie ze policji sasiedzi nie wezwali bo byscie mialy ladnie

głupio nie głupio - co człowiek w takiej sytuacji ma zrobić? kiedy dziecko płacze i nie chce się uspokoić? przeciez to niej jedyne dokuczliwe odgłosy w bloku... jak pisałam - taki urok bloku - trzeba się dostosować albo poszukac sobie czegoś o wyższym standardzie.

Gość kingayyyyy
tak to prawda maz ma rozne zgloszenia klotnie psy imprezy a dziecka nigdy nikt nie zglaszal

Gość bebebe
tym, co tutaj wyzywaja od suk i szmat to gratuluje kultury i inteligencji. nie wiem jak mozecie pisac, ze "jak autroka bedzie miala swoje dzieci to tez nie bedzie spac..." no kuzwa!! narazie nie ma, to co 10 lat przed macierzynstwem na trenowac bezsenne noce? nie jej dziecko!!! w umowie bylo, ze ma byc spokoj to niech jest spokoj!! ja jestem ciekawa, jak by zareagowali ci wszyscy, ktorzy tak bluzgaja na autorke,gdyby co noc nie spali. z mojego wrodzonego chamstwa szczerze wam zycze, zebyscie natrafili najlepiej na sasiadow z rozwrzeszczanymi trojaczkami! 😠 (podwojne zyczenia w kierunku tych wyzywających) a te mamy, ktore od poczatku mialy "zdrowe" podejscie do dzieci- gratuluje. sama mam 19 lat i na najblizsze 7 lat nie planuje zostac matka, ale uwazam, ze takie postepowanie (np. dzieci w innym pokoju) jest sluszne. znam kilka przypadkow, gdzie niemowlaki spia z mamusia w lozko, a tatus na podlodze lub na lozku polowym....chore. nie dajmy sie zwariowac. teraz juz sa dobre tzw "baby phone" czyli elektroniczna niania, przez ktora slyszymy nawet, gdy dziecku sie uleje (moja siostra ma takie). pozdrawiam tych, ktorzy sie ze mna zgadzaja. a ty autorko walcz o swoje racje!

Gość kingayyyyy
licz sie ze slowami bo mozesz miec prokurature nie dlugo po prostu jest dzieckiem !!!

Gość do jak się mieszka w bloku to
jak taka madra jestes i zaslaniasz sie formalnosciami, ze dzieciak zdazy dorosnac zanim sie w glucha dzicz wyprowadza rodzice, doradzam myslenie PRZED, a nie PO. przed porodem w glucha dzicz - wtedy i tasma bedzie zbedna i poducha :D a jakbym ja nie mogl zasnac przez tylko 3 miesiace to predzej by mnie szlag trafil niz ty i twoj maly mieszkalibyscie tam spokojnie :P dziecko dzieckiem i rozumiem ze czasem placze ale sorry 3 miechy?? no way :O

no właśnie skoro w UMOWIE było - to to jest skarga do administracji, że się nie wywiązała z umowy - a nie do bogu ducha winnej sąsiadki z bezbronnym niemowlakiem.

Gość kingayyyyy
wiesz co wyzywac to sobie idz swoja mtke ze cie tak wychowala a z toba skonczylam pisanie bo jeszcze nie doroslas zegnam

no wiesz może tym masz taki komfort że w dowolnej chwili możesz wyskoczyć z kilkuset tysiecy na nowe mieszkanko - ale większość ludzi nie kupuje mieszkań jak świeżych bułek - w tym ja - po prostu ograniczenia finansowe i tyle i tak mam ogromny komfort że kupiłam sobie nowe mieszkanie nie sprzedając starego... a co do dziecka to moje i tak krótko się "darło" mam zanjomą której syn miał kolki do pół roku ona nawet na spacer jak z nim szła to wózek jedna reka pchała mały na reku i ryk w niebogłosy :D to był dopiero sajgon - mój syn to chociaż na spacerach się trochę uspokajał :D

Gość kingayyyyy
tak to jest z maluszkami jak nie kolka to zeby choroby i inne trzeba to wytrzymac i niedajmy sie zwariowac bo to nie ma sensu

Gość z kingayyyyy tez niestety
musimy wytrzymać - inaczej wiadomo: paragraf :D pojechałaś tym tekstem naprawdę laska :O liczmy, że twoje potomstwo po ojcu odziedziczy zdrowy rozsądek i umiejętność myślenia :P

Gość jak to mowia nie strasz
nie strasz bo sie zesrasz :P :D

Gość jak to mowia nie strasz
nie strasz bo sie zesrasz :P :D