Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbek***

Mam ogromna ochote na seks z zonatym szefem

Polecane posty

Gość anonim-ka89
zamknij morde suko!!!!!!

Zapytał czemu go tak traktuje, a ja zapytałam jak o on że jestem jakaś obojętna jakby mi nie zależało na znajomości z nim! A ja powiedziałam że co już z jego kolegami niewolno mi pogadać a on że owszem, ale ja gadam tylko z nimi a znim nie:P Prawde mówiąc to chciałam żeby był troche zazdrosny, ale przesadziłam bo powiedziałam jego koledze że z ich trójki właśnie M.. lubię najmniej :/ I wtedy M.. zapytał czy w 4 oczy możemy pogadać, więc odeszłam i on mnie zapytał czy skoro najmniej go lubie to czy jego kolegów też całowałam a ja odp że za kogo on mnie ma a on, że miał za fajną dziewczynę ale przykro mu po tym co usłyszał, że życzy mi powodzenia! A ja że skoro mi niewierzy to nara! A on że niewie czy powiedzieć do zobaczenia czy żegnaj! Ale na chwile obecną odpowie mi Pa:( I musiał iść bo szef go wołał:( Już raczej nie zadzwoni:( Może to i lepiej:/

Gość anonim-ka89
o kurcze on był zazdrosny no ale głupio zrobiłaś mówiac jego kolegom ze M lubisz mniej!!! szkoda!!!!!jak zachowywał sie tak jak opisałaś to mógł czuć do ciebie coś wiecej

Gość anonim-ka89
jak dasz rade to po 19 wejdz na czat

Sorka ale niemogłam:( Wiesz niewiem czy on czuje coś więcej, wkońcu nie zapominaj że jest żonaty! No i chyba się nic niedowiem:( Tęsknie za nim, dobrze chociaż że mam numer do jego kolegi:) Będę wiedziała co u niego:)

Gość anonim-ka89
a mi sie wydaje ze on coś czuje!!!musisz załatwić sobei do niego nr weź od jego kolegi lub powiedz mu czy napisz temu koledze ze chciałabys porozmawiac z M bo coś źle zrozumiał i źle sie z tym czujesz

Prześpię się z tym i się zastanowie:) Niechce niepotrzebnej nadziei narobić ani sobie ani jemu:(

Gość anonim-ka89
ok jach chcesz.kurcze ja to coraz bardziej mysle o S.chciałbym go zobaczyc!!!

Gość anonim-ka89
no tak myślalam ale on pracuje ze szwagrem i nie moze za bardzo gadac

Gość jhjhjgjhgjgjghhgj
Sejm chce zafundować prawdziwe SPA dla posłów, choć jeszcze niedawno parlamentarzyści zarzekali się, że w miejscu uszkodzonej w czasie pożaru sauny, następnej nie będzie. Przetarg jest nieograniczony, a wymagania wysokie, więc z pewnością pójdą na to miliony z naszych pieniędzy. REKLAMY GOOGLE Producent saun fińskich Doradztwo, projektowanie, budowa, montaż, serwis pogwarancyjny www.sauny24.com Skorzystałeś z Rozmowy ? Mamy specjalnie Dla Ciebie pierwszą rozmowę z Wróżką GRATIS. Sprawdź! www.viversum.pl/viversum wellness, spa & solaria wyposażenie salonów kosmetycznych, resortów spa, hoteli i itp. www.intersun.pl W budynku Sejmu posłowie już nie tylko będą oddawali się pracy, ale i wypoczynkowi. I to w iście królewskich warunkach. Wystarczy, że zmęczony pracą poseł wyjdzie z sali posiedzeń, przejdzie kilkadziesiąt kroków i już znajdzie się w eleganckim SPA. Od ręki dostanie świeżutkie, pachnące ręczniki, przejdzie do szatni i łazienki, gdzie będzie mógł wziąć prysznic i zmyć z siebie wszystkie trudy dnia. Dalej czekać będzie na niego odnowiony basen z krystaliczną wodą. Nie za głęboki, tak by parlamentarzysta nie stracił gruntu pod nogami. 157 centymetrów wystarczy, by rozprostować zbolałe kości po długich godzinach spędzonych na posiedzeniach komisji czy głosowaniach. To jednak nie koniec atrakcji po wyjściu z basenu poseł będzie mógł wycisnąć z siebie poty w nowiutkiej saunie. Sejm jest co prawda za równouprawnieniem, ale już nie za koedukacją. Dlatego SPA będzie podzielone na dwie części osobne dla kobiet i mężczyzn. Mało? Dla polityków, którzy aktywniej chcą popracować nad sylwetką, czekać będzie jeszcze siłownia z telewizorem, w którym zapewne będzie można śledzić na bieżąco obrady Sejmu. Wszystko jest już dopracowane w najmniejszych szczegółach, wszak chodzi tu nie o byle kogo, a parlamentarzystów. Kancelaria Sejmu nawet wskazała, jakie płytki mogłyby dekorować SPA mógłby to być gres włoskiego producenta w kolorze przypominającym morski piasek. Wystarczą jeszcze leżaki, a wybrańcy ludu w Sejmie będą czuć się jak na wakacjach! Ile zapłacimy za te luksusy? Tego jeszcze nie wiadomo, bo przetarg dopiero ogłoszono. Wielu posłom projekt urządzenia SPA na Wiejskiej się podoba. Zwłaszcza, że znów będzie można korzystać z basenu. Z powodu zeszłorocznego pożaru sauny, ten jest ciągle nieczynny. Wicemarszałek Sejmu Jerzy Wenderlich (56 l.) uważa, że skoro basen już jest, to niech dalej posłowie z niego korzystają. Sam byłem tam w ciągu 17 lat trzy razy zastrzega od razu. Ale mniej znani posłowie częściej się tam pokazują, choć większość nie ma na to czasu podkreśla Wenderlich. Po co więc płacić za luksusy tylko dla garstki parlamentarzystów? I na to posłowie mają swoje wytłumaczenie. Pewnie kosztowałoby przerobienie tych pomieszczeń na coś innego dodaje wicemarszałek Sejmu.

No to już niewiem co Ci doradzić:( Ja tak sobie pomyślałam teraz o P.. Już ponad 2 tygodnie się nieodzywa!! Dobrze, że o nim zapomniałam, bo chyba bym sie niedoczekała!!!

Zobaczymy!! Podejrzewam, że on i tak się wcześniej odezwie, czasu już niewiele, ale pewnie się odezwie w ostatniej chwili:P

Gość anonim-ka89
boszee już nie wytrzymam!!! malenka88 powiedz mi coś złego o S. bo jeszcze zrobię jutro coś głupiego czego będę załowała

To ty to napisałaś?? Co ja ci moge o nim powiedzieć, niczego nie będziesz żałować!! Rób co Ci mówi rozum:P

Gość anonim-ka89
tak ja to napisałam!!! napisz cos ze jest głupi lub coś bo nie wytrzymam i zrobię coś głupiego

No jest głupi, bo obiecuje i nic! Napisz mu jutro sms-a dlaczego Cię zwodzi! Niech sprawy jasno postawi!!!

Gość anonim-ka89
bosze masz mnie zniechęcić do niego plis

Ojej, wyobraź sobie że może jest brudasek:) Wkońcu cały czas chodził w tych samych ubraniach:P Niewiem co Ci mogę więcej powiedzieć! Sama go znasz!!!

Gość anonim-ka89
ale mi chodzi po głowie napisanie do niego jakiegoś zboczonego sms-a i on napewno pomyśli ze jestem głupia i mu sie nażucam zreszta juz napewno tak myśli

Gość mięsieńkegla
ale nowość tylko co z tego masz? masz chociaż orgazm? bo jak szef stwierdzi że masz więcej przyjemności od niego to wylecisz z pracy

Gość anonim-ka89
mięsieńkegla czy jak ci tam ja nie piszę tu o swoim szefie!!!nie jestes obeznany w temat to się nie odzywaj!!!!! malenka88 ale taki sms jak np ten: za przeczytanie tego sms-a jesteś mi winien całusa!!za jego usuniecie striptiz.za zapisanie randke a za odpisanie seks....a więc...co porabiasz" głupi i dziecinny

Gość anonim-ka89
a do P.napisałaś kiedyś jakiegoś sms-a w tym stylu?

Tak napisałam mu właśnie coś w tym stylu:) I właśnie po tym smsie miałam z nim taki dobry kontakt co pisałam kiedyś że dzwonił codziennie do mnie:) Zaraz go napisze:)

Mam ochotę na Twe ciało zawsze mi go brakowało, chcę Cię także pocałować, tulić, pieścić, obejmować i coś więcej także chcę napisz proszę tak czy nie?

Gość anonim-ka89
ale co zaraz napiszesz

Gość anonim-ka89
aha.... kurcze no niewiem mój jest troche inny ale ciekawe co by powiedział na niego

Napisz mu tak:) na najgorszego twardziela podziała:) Jak P.. wysłałam to o bożym świecie zapomniał:)