Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Tak sobie sluchamy tej piosenki i pytanie brzmi-dla kogo powinna byc dedykacja? Odpowiedz zna jedynie maxx, ale prosze, moze ktoras zgadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 No ja cały czas jestem i słucham już nie wiem po raz który tego mojego aniłoa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 do wszystkich pieknych pań z tego forum tylko tytuł mylący powinien być aniołki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 oj, maxx, nie badz taki, bo zaraz publicznie oglosze, jak mnie bedziesz prowokowal. Aniele, odezwij sie do maxxa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ok, nie to nie wiec ja teraz powiem Diabelek jest tez aniolem, tylko,ze upadlym, a ostatnio nawet "podpadłym" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 że co co ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? nierób żadnych jaj bo się kawą oblałem he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Wreszcie cos sie dzieje, bo juz zasypialam ,po naleweczce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zestawy edukacyjne - literki Napisano Styczeń 13, 2012 http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-1-i2039977254.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Uderz w stół a nożyce się odezwą hahahahaha znalazł sie aniołek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 tylko czemu to ja musze zawsze gadac? A Ty nie pij maxx kawy, bo ja zaraz wiecej napisze. Jak Wy bedziecie takie podchody robic. Alebazi-licze na Twoj współudział w jajach ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 ide chyba zrobie sobie coś mocniejszego . http://www.youtube.com/watch?v=6eH8jv6PTgc&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 oooooooooooo, akcja się rozkreca :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx koniecznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MPE i ALEBAZI będą się dzielić jajami :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Mee, Dudzia, a Wy nie zabierzecie glosu w dyskusji? Maxx sie odezwal, swieto mamy, Alebazi po nalewce, Maxx bedzie po czyms mocniejszym, bedzie imprezka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Dudzia, Ty nie badz taka mądra, tylko zgaduj, do kogo link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MEE też z tych co ja - chodzących wcześnie spać. Nie mogliście zacząć wcześniej :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Dudzia, o czym Ty piszesz????? ja nadal trzeźwa, tylko lekko zasłodzona:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 no chyba, że to odcinki dla dorosłych, że o tak późnej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a ja wiem, a ja wiem!!!!!! ale nie powiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 mam resztki ballantinesa na 2 szklaneczki prawie . polka ty nie podpuszczaj tylko bukuj bilet na samolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a czy ja pisałam, że Ty uchlana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 o dzieleniu jajami piszesz i ja nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 No MPE coś pisała o współudziale w jajach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 diabełek ostatnio pamiętam prawie switało jak szłaś spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 chyba, że Wy o Wielkanocy, a ja jak zwykle na zboczkę wyszłam ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MAXX - raz do roku to i kura .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 już wiem, doczytalam-jasne MPE jestem z Toba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a zresztą skąd taka pewnośc skoro jak ja szłam spać to Ty już chrapałęś na całą chałupę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 a o czym teraz mowa??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach