maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 wyłączyć proszę drugi obieg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 he he o nie mam swiadków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dziewczyny usypiaja dzieci i czytaja im bnajeczki, zostalismy sami na polu walki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 aaaaaa, nieprawda, ja już jestem na chwilkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 a to damy im jakieś 15min http://www.youtube.com/watch?v=itMrhTp52BY&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 czytalas czy spiewalas???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Vidal Sasoon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 no ale my ozemy teraz zajac sie soba pod ich nieobecnosc hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 jestem, poczytalam dziecku, poczytalam Was. Dziekuje maxx, ze w koncu do diabelka przemowiles ha ha AA wspoludzial w jajach, to chyba na wielkanoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 oooo nic z tego, zero intymnosci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 no, ale jesli Wy chcecie soba sie zajac, to ja ide zeby umyc ha ha. Czasem zaluje,ze w szklaneczke nie moge wrzucic, nie musialabym sie od kompa odrywac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 nie bardzo pasuje ale jest świetne ma naprawdę super głos http://www.youtube.com/watch?v=6WZLNOx-jtM&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 intymność na ogólnopolskim i międzynarodowym forum - ALEBAZI - upita jednak :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 polka nie nawijaj lepiej gadaj co z biletem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 ja i bez tego glupoty pisze, wiec wybacz jej dudziu i chociaz Ty glos rozsadku daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 zbieram na wibrator dla dudzi, nr konta miala podac, wiec na bilet na razie nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 pomarzyc nie mozna????????? i aniol wkolko na tapecie u mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 o kurcze powaga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Alebazi-ciesz sie aniolem na tapecie, bo obie wiemy, dla kogo on naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 a gdzie mee zgineła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dlatego słucham namietnie i bez ustanku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 to słuchaj dalej http://www.youtube.com/watch?v=61qoG6gyo8U&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 maxx nie zmieniaj tematu:D a mee zrobiła meeee i poszla chyba spac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 zbudzcie ja . a jaki był temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MPE - skoro tyle lat przeżyłam bez wibratora to i dalej pociągnę. Zbieraj na bilet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet coś od siebie dorzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 dobra dobra, nie sciemniaj ze nie wiesz:P ja namiarow na mee nie mam, wiec musisz zadowolic sie reszta forumowiczek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Styczeń 13, 2012 MPE - ile Ty masz tych zębów, żeby je tyle czasu szorować?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Dudzia i tak trzymaj!!!!!!!!!!!! nic nie ma takiej wartości jak naturalność:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Styczeń 13, 2012 i ja mam jechać z takimi szalonymi aniołkami na wikend toż to skok w paszcze lwa jest pestka w porównaniu z wami :D bedzie apokalipsa kurcze zapowiadali ja na 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Styczeń 13, 2012 Maxx Ty sie o mee nie dopytuj, jak Dudzia jest! A zebow mam caly garnitur minus 1 szostka, plus 3 osemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach