Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciagle szukam

Proszę o opinie wszystkie Panie :)

Polecane posty

Wybaczcie proszę że tak nie pytam,nie jestem wesoły ,nie dopytuję ale wiadomo czemu .......Pozdrowionka dla wszystkich

hej !widzę, że wszyscy, bez wzgledu na szerokość geograficzną jesteśmy zmęczeni upałami:) ale podobno dziś w nocy mają być burze-może ttrochę odetchniemy..garnierrka-z oczkami już prawie dobrze, dzięki że pytasz:)u mnie leczenie oczu trwa długo, jestem alergikiem, a teraz wszystko pyli,kwitnie-a to mi nie pomaga..Ciągle szukam-dziękuję za maila i zaufanie:)odpowiem:) pozdrawiam Was wszystkich, kolorowych snów!:)

Gość czikita.
Ja tez nie lubie tego calowania. Zreszta gdzies czytalam, ze to jest niestosowne i Polska jest jednym krajem, gdzie caluje sie w reke. Ja sie ze swoimi bliskim znajomymi witam buziakiem w policzek. zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Witam:) widze, ze nikogo nie ma:-) zycze milego wieczorku, pozdrawiam

ciagle szukam ojj przpraszam:-) wlasnie odebralam maila, usmiechnij sie tam:-)

hej!ale upał...no i jakie nastroje dzisiaj panują:)? garnierrka Ty pytałaś kiedyś czy pracuję-na razie nie, mam przerwę-wychowuję córę, ale zaczynam szukać, bo od września córa do przedszkola...oj chyba nie będzie łatwo:( ciągle szukam-a co u Ciebie dzisiaj-uśmiechasz sie? miłego dnia wszystkim!!!

a u mnie dziś ochłodzenie zero słońca i zachmurzone niebo :) w pracy można oddychac:) rybitwa :) jak to wszedzie z praca trudno ale trzeba byc dobrej mysli,znajdziesz cos ,coreczka do przedszkola a ty bedziesz miala wiecej czasu na szukanie :)

Witajcie wszyscy,dziś mail nowy macie na skrzynce-garnierkka,dobrze. Postaram się pózniej na kafe coś naskrobac ale nie wiem czy dam radę,dziekuję rybitwo za dobre slowo...:(

hej:) Ja wchodze na maila i juz czytam... ciagle szukam jaki temat chcesz zalozyc? Pozdrawiam

hej! witam towarzystwo, c.sz, mam nadzieje, ze ci sie polepsza. swietny pomysl z nowym topikiem, bardziej optymistycznie, bo i tak wszystko bedzie ok! to tylko kwestia czasu. rybitwa- ja tez siedze w domu z pisklakiem juz prawie dwa lata. zgodnie z planem jeszcze posiedze rok, a potem moze co drugi dzien na kilka godzin do przedszkola, czy jak to sie tutaj nazywa. garnierka jak ci idzie szukanie drugiej polowki? w te upaly moze ''zlowisz'' cos nad woda:) dobrze- pozdrawiam! sorry za niesystematyczne pisanie, ale moja mloda nie pozwala mi na compa, tylko moge ogladac z nia bajeczki:)

xoxoxo - dzieki ale to już koniec,nie ma czego ratować to nie była moja decyzja:(Ja jestem mniej systematycznie ,ale nic nie dzieje się bez powodu.

xoxoxo- jeśli masz na myśli te mniej szalone to rolki,wycieczki bliskie i dalsze,muzyka(dosc dużo słucham wszelkich gatunków),po klubach nie chodzę jestem raczej domatorem choć mam nieraz 100 pomysłów na minute to samemu w domu nudzi się ,kino,oczywiście motoryzacja,wiele tego jest.Poza tym lubię w domu coś zrobić własnoręcznie.

po tym opisie wyglada na to, ze jestes doskonalym materialem na meza. ta przyszla to szczesciara! wychodzisz gdzies ze znajomymi?

Dzięki,to mnie pocieszyło troszkę:).Wiesz,nie mam wielu znajomych,powyjeżdżali albo pożenili się ,czasem z jednym na rolki jezdzilem ale teraz rzadko kiedy.Siedzę przeważnie w domu,czasem jakiś wyjazd ,chciałbym gdzieś się wybrać ale samemu się chce tak średnio .