Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta, co zniszczyła

związek po zdradzie sie rozpadnie. zawsze.

Polecane posty

Gość ta, co zniszczyła
Taka jestem. Wybacz. Lubie wyłączność.

Gość ta, co zniszczyła
Jaki rekord? sa tu wątki, co i po kilka tysiecy maja..

Nie wybaczę . Ten typ tak ma. Serwer mi padł o 14 masę roboty straciłem. Teraz powoli znów się wyprostowało. Ale do końca jeszcze daleko. Zasięg na całą Europę działa i to najważniejsze. Panienka jest wspaniała. Przynisła mi lody. Pyszne zimne, śmietankowe. Odpowiadamy na mijankę ja na Twoje przedostatnie ty tracisz kontakt. No to jak KLARA czy ZOŁZA?

Gość ta, co zniszczyła
Wiesz, miałam kiedys znajomego, bardzo bliskiego, który juz nie żyje. Pisał do mnie podobnie jak ty. maile tytułował "baby sa wredne" albo "kocham cie i to nie wirus".

Gość ta, co zniszczyła
jak wolisz. I tak zaraz się narażę, więc moge juz być zołza do śmierci.

Gość ta, co zniszczyła
Wiesz, może już ci pisałam. Kiedy jeszcze nie wiedziałam, czy urodze chlopaka czy dziewczynkę, planowałam córce dać na imie Klara.

Gość ta, co zniszczyła
pozostane przy swoim pomarańczowym

Gość ta, co zniszczyła
Córki juz miec nie będę. zawsze chciałam synka. I go mam. A nie zapowiada się, bym sie dała jeszcze komus zaplodnić.

Gość ta, co zniszczyła
ten facet to reklama poprawy wzroku? myslałam, że czegos na porost włosów.................. taka dzis bystra jestem

Gość ta, co zniszczyła
i wzrok mam dobry....

Gość ta, co zniszczyła
No wiesz, w kwestii zaplodnienia to trudno nie zauważyć. Chyba że ktos wierzy w niepokalane poczęcie.

Na górnym pasku widnieje "NAPRAWIMY TWÓJ WZROK" Może to i sugestia podświadoma. Może to i reklama do włosów. Ja skupiam się na 5 monitorach równolegle. W tym ten do Ciebie. Ale mogę włączyć jeszcze 4 tylko obciążenie będzie większe. Na gg nie byłoby tych problemów. I kontakt jest bezpośredni jak w realu. No ale skoro tylko jeszcze dziś to nie potrzeba. A o Klarze pisałem ja . Dziewczyna miała na imię Łucja. JA ją nazwałem Klara. Ty potwierdziłaś że marzyłaś o takim imieniu dla córci. No ale los dał Ci syna. I chwała Ci Pani. Hostessa zamówiła kubełek z KFC. I znowu lody. Bestia jest śmieszką. I nawet opowiada dowcipy. A ja uśmiecham się grzecznie i udaję zainteresoanie. Biedaczka ma za zadanie zabezpieczyć mnie ,żebym nie padł. Tylko kursu pierwszwj pomocy nie przeszła. Może nauczę ją sztucznego oddychania metodą usta-usta. A usta ma ładne. Jak myślisz?

Gość ta, co zniszczyła
zrób z nią, co ci się żywnie podoba. tak własnie myslałam, że długo nie piszesz, bo zająłes sie dupą.

Gość ta, co zniszczyła
a o twojej łucji - klarze pamiętałam. ładnie to opisałeś.

A reklama dotyczy LASEROWEJ KOREKCJI WZROKU. Czyli podświadoma spostrzegawczość działa u mni eprawidłowo. Tylko osoby uzależnione od leków mają problemy z postrzeganiem wspólbieżnym. A te posty o pare tysięcy stron są od np 2003 roku. Więc zwróć uwagę na date po lewej stronie, na pierwszej karcie.

Gość ta, co zniszczyła
ale za to dysponuje wysoko rozwiniętą "inteligencją emocjonalną"

Gość ta, co zniszczyła
to było a propos tej ograniczonej spostrzegawczości A tak poza tym to ty co chwile zrywałes ze mna kontakt. poczytaj swoje wpisy

a myślisz że ja tego potrzebuję. Sam przeszedłem swoje. Ciesz się życiem a nie deprechą. TAka gwałtowność i emocjonalność uczuć przydaje się tylko W uniesieniach. Oglądałaś film "Mała Moskwa"?

Gość ta, co zniszczyła
Nie oglądałam. Choc leży u mnie w szufladzie na DVD. Jezu! Przeczytaj szybko nowy wątek "robiąc z poduszką sex , zajdę w ciążę ?" Pierwszy raz od dwóch miesięcy szczerze się śmiałam. Popłaczesz sie ze smiechu.

Gość ta, co zniszczyła
robiąc z poduszką sex , zajdę w ciążę ?

Gość ta, co zniszczyła
I co? Zaczytałeś się?