Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Czy slyszales cos o pamieci genetycznej komorki? Pytam, bo znow mialam sen o wojnie, oboz koncentracyjny, wywoz, strach, ucieczka. Jestem mloda kobieta, moi rodzice byli urodzeni w czasie wojny, dziadkowie byli akowcami, pradzadek zolnierzem kosciuszkowskim. Czy jest mozliwe, ze przekazano mi w pamieci genetycznej takie wspomnienia. Dodam, ze nie wierze w reinkarnacje.

ale mnie zagięłaś. Również nie wierzę w reinkarnację ale jakby była prawdą to tym razem w kolejce po płeć wybiore kobietę bo przynajmniej będę mógł nosić rajstopy bez skrępowania. Co do pamięci genetycznej z tego co czytałem w kodzie genetycznym wraz z naszym rozwojem i doświadczeniami następują drobne zmiany, nazywamy to mutacjami. Naukowcy sądzą, że informacje są przekazywane w genach potomkom aby chronić ich przed niebezpieczeństwami jakich doświadczyli przodkowie. Skąd np dzieci starają się za wszelką cenę wstać? Muszą skądś to wiedzieć. Myślę że w dużej mierze bierze w tym udział podświadomość. A mówiąc jak ignorant z górnej półki: naoglądałaś się za dużo wojennych filmów. :)

Tak, wczoraj jakis przypadkowy fragment w TV, po za tym nawet odglos przelatujacego samolotu jest w stanie zainicjowac taki sen u mnie. Twoje wytlumaczenie jest bliskie mojemu. Wow, ciekawe co jeszcze mi przekazali?

Nudzi mi się nieprawdopodobnie. Co miałem zrobić zrobiłem teraz muszę sobie wyszukiwać rozrywek. Masz może jakąś propozycję?

A wiesz... kiedyś mi się marzyło żeby własny sklepik otworzyć. Może i jestem facetem ale wiem jakie rajstopy są fajne jakie nie. Jakie sa najlepszej jakości a jakie nie. O dziwo pomimo tego że jestem facetem to potrafiłbym myslę bardzo dobrze doradzić. Jako miłośnik rajstop doskonale wiem czego brakuje w sklepach które mamy w Toruniu. W każdym czegoś brakuje, Jakiejś pary, rozmiaru, koloru, faktury. Ja zgromadziłbym wystarczającą kolekcję żeby każda klientka była zadowolona. Pamiętam jaki był problem żeby mojej dziewczynie kupić rajstopy kryjące w kolorze oczojebnego różu. :)

Raczej myślałem, że krępowały by się. Chociaż myślę też, ze po pewnym czasie zdobyłbym popularność. Jedyne czego bym nie sprzedawał to ażurowe rajstopy bo sam za takimi nie przepadam. :)

A Ty sama odważyłabyś się, albo inaczej, czy nie miałabyś nic przeciwko męskiej obsłudze?

Ja uwielbiam meska obsluge :)...maly bajer, komplement na dzien dobry i interes kwitnie. Znam sie troche na handlu i obsludze klienta.

Ja na handlu się nie znam ale wiele razy wyobrażałem sobie jaki będzie wystrój, jaka wystawa, kolorystyka ścian itd. Sklepik miał zachęcać żeby choć wejść.

Myślałem po prostu "Świat Rajstop", proste ale przekazuje wystarczającą informację.

laaaaa musze się porządnie przeciągnąć. Znów się nie wyspałem. Sam już nie wiem... po co ja przesiaduję tyle przed komputerem po nocy?

Gość annakanna
młody26 Tak Ciebie czytam młodzieńcze i myślę,że powinieneś jednak udać się do specjalisty.To jest chore.

Witam Dziękuję za szczerą opinię. Już parę lat temu byłem i dowiedziałem się, że jestem całkowicie normalny. Musisz wiedzieć, ze każdy ma w sobie coś z fetyszysty. nie każdy jednak ma odwagę to okazywać albo utożsamiać się z tym. Pozdrawiam ciepło i zaprasza do dyskusji.

Cześć. U mnie już pora obiadowa a śnieg mnie dobija. Już mi si marzy lato, słońce i wyjazd w góry.