Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

Musze niestety spadać do domu. Miło się rozmawiało. Nie wiem czy jutro się pojawię bo mam 2 dni urlopu. :)

Gość fyjtyuj
młody26 ale ty kurdupel jestes :-) tylko 166 cm wzrostu Do tego twarz jakas dziwna :-)

Gość fyjtyuj
młody26 teraz to ja sie nie dziwię,ze szukasz starej baby do psuwania :-) Mając taki kurduplowuy wzrost możesz tylko stare,tłuste baby posuwać.

Gość amelka8898
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Jak pisałem wcześniej: każdy ma prawo do własnej opinii. Nie podoba się? Trudno.

Asertywność to nie jest moja mocna strona ale staram się. :) Zakupy jak to zakupy. Minęły bez większego szaleństwa. Nawet nie chciała słuchać o wejściu do sklepu z rajstopami. A co tam. Teraz sam siedzę z moją ulubioną parą. :)

Tez, sie staram :)... Na ten rok obiecalam sobie, nie brac sie za bardzo na serio ;)...bo i po co? Jutro zaloze rajstopy, juz sie przygotowalam. Paznokcie zrobione, nogi ogolone! rajstopy sa w kolorze ciemnej zieleni (lesnego mchu), grubsze, nieprzezroczyste. Jaka jest ta Twoja ulubiona para?

Moja ulubiona para to rajstopy jakie dostałem od koleżanki. Czarne, 80den. Bardzo dobrej jakości bo nawet po rozciągnięciu nie można dopatrzeć się skaz. Doskonale kryją. Nie wiem jakiej są firmy bo pudełko wyrzuciła. To są jedne z tych co dostałem od koleżanek po jednym noszeniu. Mają fantastyczną gładką strukturę, po założeniu niemal nie widać splotu. Fantastyczne. A w nawiasie powiem, że zielony to mój ulubiony kolor. :) Musisz w tym świetnie wyglądać.

No nie wiem czy można to brać jako specjalną dedykację gdyż robisz to dla siebie żeby się dobrze czuć. Nie ma nic bardziej sexy niż zadbane stopy kobiece ze schludnie zadbanymi paznokciami i zadbanymi piętami owinięte w rajstopy. To bardzo przyjemny widok dla oka. Uważam, że bardzo ważne są zadbane stopy jeśli nosi się rajstopy i zakłada do nich pantofle odkrywające palce i piętę, nie mówiąc już o ogoleniu nóg. Brrrrrr aż mnie trzęsie jak o tym pomyślę. :) Dziś jak zobaczyłem jaki temperatury są na dworze to przemogłem się i założyłem parę cielistych pod spodnie. Wspaniałe uczucie. Dokładnie takie jak opisałaś gdy nogi o siebie ocierają....

Gość hrfygaet
młody26 a ty masz zadbane stopy? kurduplu mierzący 166 cm przestan onanizowac sie w pracy

Co za miłe powitanie. Już pisałem. Jak się nie podoba trudno. Nikt nie zmusza do wchodzenia na ten temat. :)

Przyznam, że w pewnym momencie zrobiło się za ciepło. Całe szczęści3e koledzy lubią kiedy jest chłodno w biurze więc otworzenie okien pomogło. Teraz jest komfortowo.

Byłem w piątek na imprezie. Musze przyznać, że widok nóg kobiecych, na których są dwie pary rajstop daje niesamowity efekt wizualny i dotykowy. Polecam każdej kobiecie. Szkoda, ze nie wszystkie tak chętnie to robią. Refleksy były niesamowicie kuszące. Szkoda, że nie zrobiłem żadnego zdjęcia.

Hej! Musze czesciej zakladac rajstopy, czulam sie bardzo kobieco, generalnie lubie dlonie i stopy. To taki moj maly, niegrozny ''fetysz'' ;) zarowno u kobiet jak i mezczyzn.

Czasem jest ciężko o dłonie dbać bo tu można się zaciąć tu coś spadnie i nic z dłoni nie zostaje ale mam zawsze w głowie powinność dbania o stopy, czyli pumeks i specjalne obcinaczki do pięt oraz nożyczki są moim stałym wyposażeniem. Choroba troszkę gorąco mi się dziś robi w tych rajstopach. Wziąłem tylko cieliste 15den ale i tak jest bardzo ciepło.

Gość hgr5yh
młody26 obcinaczki do pięt,ale ty głupi jestes:-) tarki,polerki a nie obcinaczka :-) Kurduplu o wzroście 166 cm widać jak ty o swoje stopy dbasz jeżeli piszesz o obcinaczce do pięt :-) Uwazaj kurduplu abyś sobie piętę nie obciął :-)

Ha. Do tego facet się nie przyzwyczai musiałbym chyba nogi ogolić żeby było chłodniej. :) Ale uczucie jest fantastyczne. Dla tego uczucia warto się pomęczyć. Szkoda, że tak rzadko mam okazję po domu chodzić w rajstopach.

Kiedyś nawiązałem kontakt z jedną parą z półwyspu Helskiego. Zaznajomilismy się na dłużej i okazało się, ze oboje są fetyszystami rajstop i bez żadnego ale oboje mają swoje zbiory i noszą normalnie po domu do pracy. Trochę zazdrościłem... Ale kiedy jestem sam nie tracę okazji i zakładam.

Gość chomikoyebca
Twojego niewyrośniętego kolegi w rajstopkach babcia klozetowa nie chciała wpuścić do męskiej toalety :D

Dzień mija całkiem nieźle. Właśnie skończyłem programowanie i mam troche czasu dla siebie. Całe szczęście, ze dziś nie założyłem rajstop. Chyba bym się ugotował.