Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ćma Kafeteryjna

Facet poznany w necie chce mi pokazać góry i twierdzi, że to niewinne

Polecane posty

nie wiem czy ktos czytał mój topik o tym ze spotkałam sie z kolesiem z netu i on na 2 spotkaniu zaproponował mi własnie wyjazd w góry do jego ojca..i co jestesmy razem do dzis

nie co się żywnie podoba tylko to do czego się człowiek zobowiązał czyli ty idziesz na urlop od kafe ja spokojnie dalej szczam za jakimś tam kimś:P tylko jeszcze nazwa jakaś......

Gość y6u65u7u
ike, masz cos wspolnego ze szczecinem? :)

mam:) mieszkam w kraju gdzie ów szczecin leży:)

to chyba na waszą cześć lusiu ja w tej nazwie swego ducha nie czuję

jak to nie brzmi co nie brzmi właśnie pięknie brzmi to bardzo oryginalna nazwa godna 21 wieku

zresztą lusiu kto powiedział, że nowy ma być jeden miesiąc a czemu nie z rozmachem? czemu nie dwa? kto nam żałuje:P?

i zaszczerniec? topsz to teraz umiejscawiamy a ponieważ ty pierwsza wymyślałaś nazwę to ja pierwsza swój wciskam ikuty zaczyna się jutro więc proszę, żebyście na cześć jego wynalazcy byli dla mnie wyjątkowo mili:P nie proszę -to złe słowo żądam:P

zaraz skrobnę maila do ministra edukacji i powiadomię go, że rok szkolny rozpoczyna się 1go ikutego

"i zaszczerniec?" tutaj to juz jakieś referendum trzeba by zrobić, bo nie wiem, czy tak przejdzie przez aklamacje ;-) "a ponieważ ty pierwsza wymyślałaś nazwę to ja pierwsza swój wciskam" wow, to co dopiero logika! aż Ci chyba ustąpię pierwszenstwa zadowolona, ze a nuż zmanierrowana Cie przyłaie na tym "logicznym" wniosku :P ;-) "nie proszę -to złe słowo żądam" w świetle mojej sytuacji, to dla mojej osoby w zasadzie bez znaczenia, wiec w niemoim imieniu mogę sie zgodzić ;-)

"zaraz skrobnę maila do ministra edukacji i powiadomię go, że rok szkolny rozpoczyna się 1go ikutego" przekopiuj mi potem na maila Waszą korespondencję, bo zapowiada się dość komicznie :-)

lusia nieważne czy moje myślenie było logiczne ważne, że było skuteczne:P jak zawsze:P lecę bo to wiesz plany lekcji trzeba pozmieniać rozporządzenia wydać a została godzina

przekopiuj mi potem na maila Waszą korespondencję, bo zapowiada się dość komicznie nie mogę to będzie korespondencja tajna:)

no masz przez ciebie wyjdę na taką co się żegna i pożegnać nie może tylko nie wciskaj się przed listopadem bo nie wiem jak załatwisz ze zmarłymi przeniesienie święta:P

"bo nie wiem jak załatwisz ze zmarłymi przeniesienie święta" o żesz, rzeczywiscie wolę nie mieć takiego problemu rada bezcenna, więc niech Ci się ten ikuty darzy czy jak to tam wolisz! ;-)

Gość Cma Kafeteryjna
Wróciłam z kina, było bardzo fajnie. Potem bylismy na kawie i na jedzonku. Bawilam sie niezle. Moze ja sie skusze na te góry? :D

Gość Cma Kafeteryjna
A tak w ogóle to prosze o niezaśmiecanie tematu postami inny niż MOJ WIELKI PROBLEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!