Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to jakieś bez sensu jest

przyjaźnię się z byłym facetem. powiedzieć o tym mojemu chłopakowi?

Polecane posty

Ona chce mysleć, że jej były jest jej najlepszym przyjacielem to cos jak looser mysli, ze najlepsi faceci nie moga sobie znalezc dziewczyny :-)

"co poradze autorce? to proste jezeli dla jej chlopaka okaze sie to zbyt bolesne-siwadomosc jej relacji z bylym to powinna ja zerwac. tu nie ma zadnego ale. i ja zrobilabym absolutnie to samo -gdyby moj chlopak poczul sie niekomfortwo wiedzac ze przyjaznie sie z moim bylym. Poniewaz ta przyjazn jest dla mnie wazna ale moj zwiazek jest wazniejszy i jestem gotowa na poswiecenie jej" Fajna rada po tym, jak mleko już się rozlało :) LECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :)

leć my wieczorem przeprowadzimy ten eksperyment z płetwą napiszemy ci jutro jak bylo:P

Gość wierzaca, doswiadczajaca
no widzisz malo stanowczy jestem nie tylko nietolerancyjna,opryskliwa butna i glupia ale i zbyt egozcentryczna gdyz zamiast radzic autorce skupilam cala uwage na sobie:) ale przynajmniej dowidzxialamz sie ze moj byly jest terrorysta w dodatku gejem z tepym penisem

czyli jednak jesteś zadowolona z dyskusji? czy wobec tego zechcesz wziąć udział w naszym przedstawieniu i zagrać rolę dziobaka ?

Gość wierzaca, doswiadczajaca
moj byly jest terrorysta gejem wiec nie moze,ja mogebyc dziobakiem alee co mam robic? nigdy nie bylam dziobakiem

generalnie to niewiele płetwa ma więcej do roboty:)

Gość Magdalenka.
widzę,że temat od rana się kręci ;D

Gość ludzie o czym ten temat w
ogóle jest?? Jakies waginy i inne duperele?? Wagina przyjacielem??