Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

offermo Nie atakuję Ciebie jako osoby. Lecz trudno się zgadzać z twoimi argumentami, które są ukierunkowane i spolaryzowane. To nie znaczy, że sa spójne i zwarte! To znaczy, że nie ma w nich miejsca na nic innego poza... udowodnieniem, że inni ludzie są kretynami, jak to jesteś łaskaw określać średnio kilka razy na każdej stronie. Jeśli uznamy, że argumenty dotyczące stanu umysłowego, wieku, wykształcenia sa drugorzędne, a liczą się tylko argumenty... niestety, ale nie masz wiele do powiedzenia. Przykro mi.

Gość owocgranatu
Ofermo co ty w tym kraju robisz rząd chujowy dziura budżetowa jak ozonowa w Tesco Cię nie chcą w Mcdonaldzie już tez nie - polecam dorzecze Amazonii podatków nie będziesz płacił co upolujesz to zjesz i szałas za free też sobie postawisz

Gość kepertyna
offerma "kto chce i umie to i prace znajdzie wystarczy byc fachowcem w danej dziedzinie a nie tylko sklepowym na staraganie" a jednak mylisz się, widać. tylko że do twojego przesiąkniętego propagandą mózgu to nie dociera. a moze to nie o propagande chodzi tylko o to że ja prace mam i jakoś nie boje się ze ją stracę :P Jak grzyby po deszczu powstają w Polsce kierunki zamawiane jak mechatronika szuka sie hydraulików elektryków elektroników dobrych stolarzy :) spawaczy ;) Tylko do tego trzeba mieć łeb na karku a nie napuchniętą głowkę :classic_cool:

Ofermo co ty w tym kraju robisz " - jak to co robi... walczy o prawde!

Gość Offermo idz na piwo
za duzo imbecyli przeciwko tobie juz sie zlalzlo do jednej kupy ;):D🖐️

Gość owocgranatu
To nie skandal lecz normalna procedura panie wszystkowiedzący trzeba liznąć trochę prawa międzynarodowego i życie stanie się prostsze :)

Gość owocgranatu
dobrze zarządzanej gospodarce zatrudnia się tylko specjalistów imbecylu

Gość DO OFFERMA
zs - samozwańczy niespełniony psycholog - doradca życiowy szukanie - samozwańczy niespełniony literat ms - pomocnik zs'a cziazas - czizus star superstar :D:D:D

Gość ale ja Was podziwiam...
przecież pacjenta nic i nikt nie przekona on jest z gatunku "wiemlep" tak jak i Wodzu możecie sobie pisać i pisać, przekonywać, udowadniać próżny trud

Gość kepertyna
offerma "szuka sie hydraulików elektryków elektroników dobrych stolarzy spawaczy" tylko że w dobrze zarządzanej gospodarce są miejsca pracy nie tylko dla specjalistów. tego rodzaju propagandowe idiotyzmy to zachowaj dla siebie. kazdy by chciał tak jak ty nic nie umiec a iśc posmierdziec na targu troche i dostac kasy jak sam premier :classic_cool: niestety po równo dawali tylko w PRLu :classic_cool:

Gość hahahahhahhhhhhhhhaaaaaaaaaaa
doczekaliśmy się wirtualnego Kaczorka:classic_cool:Poprowadz nas doświatla!

"w jakiej roli tu występujesz? samozwańczego autorytetu?" Sic. Wdawanie się w polemikę w takiej atmosferze i wśród steku wyzwisk ma sens o tyle, o ile ma prowadzić do konstruktywnego celu. Obrażanie się dla zasady jest cechą ludzi, którzy uważają się za niekwestionowane autorytety właśnie. offermo, czy masz jakieś wady? Pytam serio.

Gość Szukanie to temat polityczny
Musisz się wszędzie wpierdzielać jak jebnięty zs :D:D:D:D:D

Gość to pytanie do szukanie dziury
a ty jestes bezrobotym? pytam serio

Gość owocgranatu
teraz już wiem z kim mam do czynienia ubawiłam się po pachy skąd Ty to wyczarowałeś - stolarze to SB a hydraulik to zapewne socjopata :)

Gość owocgranatu
On nie jest bezrobotny - tylko na rencie i to takiej co się dostaje będąc małym dzieckiem i ma się ją do końca życia :P

Gość oferma zauważ platfusie
niedojebany że póki co nikt tu ciebie nie obrażał i nie wyzywał tak jak na to zasługujesz ale sam kmiocie przeginasz , idz zwal konia bo ci niedojebcu od tego braku dymania już sperma na mózg uderzyła Ktoś się jeszcze dziwi że to jest 40 letni żałosny prawiczek bez życia prywatnego ?

"offermo, czy masz jakieś wady? Pytam serio". "[zgłoś do usunięcia] offerma sram na stolarzy to proletaryat czyli komuniści czyli SB" Dziś pytanie - dziś odpowiedz.

Gość perfect harmony
offerma ma 4 dychy?

Gość BDGE
13:55 [zgłoś do usunięcia] DO OFFERMA zs - samozwańczy niespełniony psycholog - doradca życiowy szukanie - samozwańczy niespełniony literat ms - pomocnik zs'a cziazas - czizus star superstar /vel sukienka lub lenka i inne.... iftusie ikusie/ :D:D:D:D:D pięękneee:) i wszyscy oni robią za darmowych umilaczy kafeteryjnych :D

Gość BDGE
nie wiem, dlaczego tak was denerwuje offerma, przecież poziom dyskusji macie taki sam, jak on:D

Gość DO Ofermy
dlatego nie pisz z tymi niedoinformowanymi durniami, tylko odpusc sobie. przeciez i tak ich nie przekonasz.

Gość perfect harmony
retoryka godna pisu:O

Gość oferma zauważ platfusie
ty jesteś tak kurwa ograniczony umysłowo że słów brakuje :O:O jakie masz prawo obrażac mnie i moją rodzinę i miliony ludzi w Polsce epitetami typu esbecka kurwa , gnój , zomowska kurwa itd dlatego że się nie zgadzamy z twoim partyjnym fanatyzmem ?

vel sukienka lub lenka i inne.... iftusie ikusie/ o przepraszam! mnie proszę w to nie mieszać ja przecież jestem ZA -nie przeciw:P

13:55 [zgłoś do usunięcia] DO OFFERMA zs - samozwańczy niespełniony psycholog - doradca życiowy szukanie - samozwańczy niespełniony literat ms - pomocnik zs'a cziazas - czizus star superstar /vel sukienka lub lenka i inne.... iftusie ikusie/ pięękneee i wszyscy oni robią za darmowych umilaczy kafeteryjnych" Jacy "wszyscy", przecież to jedna osoba, no wiecie co...

offerma "oczywiście że mam wady. co to w ogóle za głupie pytanie? próbujesz tu jakąś marną psychoanalizę prowadzić?" A gdyby sie okazało, że mam do tego kwalifikacje? Tylko miejsce jest nieodpowiednie? Dokadnie tak, jak forum uczuciowe do prowadzenia dyskusji w formie wyzwisk.