Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość gdgdg
niechsekazdyrobicosechce - nieno rozumie przeciez czesc kobiet to zwykle dziwki ktore daja tylka bo takie sa a ze polska jest fenomenem na skale swiatowa jesli chodzi o kupowanie sexu (no sprzedawanie wlasnego ciala przez kobiety - niestety) to taka zamiast na dyskotece to za kase daje tylka i tyle, i mysle ze bedzie to sie rozwijalo bo coraz wiecej puszczalskich kobiet zauwazam, ale ja tam sobie biore porzadne i mam spokoj no i wole te 3-4 spotkania poswiecic i miec za darmo ale dziadkom sie nie dziwie ze placa bo za darmo 20 nie wyrwa ale z 2 strony jednak to jest prostytucja bo nie bierzemy faceta ktory rzeczywiscie nas interesuje i robimy to co on oczekuje a nie jest to wspolna przyjemnosc

Gość gdgdg
niechsekazdyrobicosechce ch uja wiecie- i bardzo slusznie a ci morlani i honorowi niech na starosc pocieszaja sie swoja godnoscia jak nie beda co mieli do gara wlozyc i ziemniaki beda na polu sadzic ano trzeba na to zapracowac... niekoniecznie dajac tylka bo to krotkotrwala inwestycja i rzeczywiscie przestajac go dawac mozna tak skonczyc jak piszesz

Gość patricceee111..
Nie mam . Nie chce zeby ktokolwiek sie o tym dowiedział , chyba czat jest najlepszy ale z tego co widze to kazdy pogada ,wymieni zdjecia i znika

Gość odkladacie na przyszlosc???
A co macie miec z tej przyszlosci? Akurat im czlowiek starszy, tym cenniejsza jest rodzina, przyjaciele i czyste sumienie. Uzbieracie na dom? A z kim bedziciew mieszkac w tym domu i kogo przyjmowac?

gdgdgd- na takich portalach gdzie sie szuka sponsora jest przeprowadzana dokladna selekcja i to nie jest tak jak w domach publicznych ze musisz obsluzyc byle faceta ktory przyszedl i zaplacil. wybiera sie typka ktory mi odpowiada pod roznymi wzgledami a wybor jest tak wielki ze na pewno sie taki znajdzie. pewnie ze ku restwo sie bedzie szerzyc tak samo jak bedzie przybywac facetow chetnych na sposnoring. ps. jak po trzech spotkaniach jakas dziewczyna da tylka to zapewniam ze tez jest kur wa i dala juz pewnie kolosalnej liczbie mezczyzn...przystojniakow chetnych na niezobowiazujacy seks nie brakuje i z niejednym sie zapewne spotkala po 3 razy.... :)

Gość hdjekiek
sponsor to fajna sprawa,zawsze mialam sponsora,nie chodzi tutaj o dawanie tylka tabunom przypadkowych gosci w agencji ,tylko podlapanie dobrego ukladu na dluzszy czas.Nigdy nie bylam zle traktowana,bo przyjaciel nie moze zle traktowac,a z czasem kazda moja znajomosc ze sponsorem to byla zazyla przyjazn,ktora bardzo dobrze wspominam,lepiej niz zwykly zwiazek gdzie trafialam na drani.Dla mnie sponsoring to jest to co moge polecic kazdej dziewczynie...a zwiazek,faceta,to juz raczej nie bo roznie bywa:)ach,i w sponsoringu mozna zawsze funkcjonowac,niezaleznie od wieku,zawsze jest popyt

autorko, ty nie szukasz zadnych innych sposobow na zarabianie pieniedzy. Widac z tego, co piszesz,ze postanoiwilas byc prostytutką - nie wiem, czmu sie tlumaczysz, skoro jestes przekonana, ze tego chcesz. Twoje zycie. Tylko twoich rodziców zal - ale cóz, moze sie nie ptrzykladali do wychowania, skoro akurat taką masz moralnosć.

Gość patricceee111..
mozecie podac jakies adresy ? ja po prostu nie widze innego wyjscia . Chce jednoczesnie zyc jak teraz i pomoc rodzicom . Nigdy nie wroce do rodzinnego domu , gdybym wrocila juz pewnie bym tam zostala na stale :/

na gumtree jest pełno ogłoszen sponsorów a nawet burdeli . Rób jak chcesz , to Twoje życie-pamiętaj , że nic Cie nie usprawiedliwia a te "powody", które wymieniłaś są mało wystarczalne żeby uszlachetnić kurestwo.

coz, prostytutka skazuje sie z marszu na fatalne towarzystwo - innych dziwek, alfonsow, panow- nieudaczników ( nie mowcie o tych "kulturalnych biznesmenach" , bo to tez kurwiszony, tyle,ze meskie).

zaraz...powedzcie mi jedno, bo nie rozumiem... JAK MOŻNA przezyć miesiąć, jak to padło na początku, za 300-400 zł.?? Duży szacun dla tych, którzy tak potrafią, naprawdę...Ja wiem, że to sytuacja was zmusza, ale mimo wszystko, JAK TO SIĘ TAK DA?? Ja wiem, że mnie to się w głowie nie mieści bo jestem starą rozpuszczoną dość bogatą babą, że wiele ludzi żyje na granicy ubóstwa... chylę głowę, podziwiam.

Gość dgdg
tylko uwaga bo ostatnio czytalem pewne opracowanie ktore zaczelo dotykac zachodnie panstwa (ale pewnie niebawem przywedruje do nas) ze powstaja tzw gangi ktore zajmuja sie wylapwywaniem kobiet ktore sa zdolne na 1 spotkaniu dac tylka i wykorzystywaniu ich albo seksualnie nie zostawiajac kasy albo straszac wydaniem i utrzymywaniem pozniej darmowych kontaktow z nimi - oni podobno dzialaja tak ze oferuja dowolna kwote jaka kobieta moze dac a pozniej robia swoje, no jak to wszedzie zawsze znajda sie osoby wykorzystujace zjawisko i wiem ze to spowodowalo zmniejszenie sie prostytucji zagranica, ale sadzac po rozmairach zjawiska w polsce widocznie jeszcze w polsce jest to w powijakach

Gość a zy ????????????
faceci tez moga ? przydalaby mi sie sponsorka ;)

Gość Chore społeczeństwo
Ale pioeprzycie,,znajdz tansze mieszkanie,znajdz prace''łatwo mówic,trudniej zrobic...ja od poczatku roku non stop mam faceta który mi daje kase i teraz szukam nowego..zreszta wczesniej tez potrafilam wyciagnac stowke czy dwie osd kolesia i to bez seksu:) Co gorsza jestem z pipidowy gdziue szczytem marzen jestn praca w tesco za 1200,ktora i tak bardzo ciezko dostac a za 300-500zł alimentow od mojego ojca trudno bylo mi wyzyc...w dodatku mam powazne problemy ze zdrowiem a nie chce byc kaleka lub szybko pozegnac sie z zyciem,lekarze tez kosztuja.. Gadacie tak jakby zarcie codziennie zupek chinskich bylo czyms normalnym,bo na co innego starczy te 200 zeta na zarcie??Popieram zdanie kogos wczesniej ze tylko sfrustrowane biedne i brzydkie darmodaje krytykują sponsoring...pewnie lepiej spotykac sie z brudnym gowniarzemktory nie ma kasy ani klasy haha frajerki

Gość Chore społeczeństwo
Dodam jeszcze ze od wszystkich swoich sponsorow dostawalam po ok2_3 tys miesiecznie,.a czasem w3iecej,tak wiec spokojnie moglam sobie pozwalac na buty za 3 stowki lub danie 20zł bezdomnemu na ulicy,czy to cos złego?jasne ze nie

Gdy się zajmiesz i skończysz zajmować sponsoringiem, nie zapomnij wspomnieć o tym komuś, z kim będziesz chciała się związać ... Raczej nie bedzie dumny z tego, jaka przedsiębiorcza była jego partnerka.

Bezdomnym nie rozdaje się pieniędzy, zacznijmy od tego. Nie każdy bezdomny to pijak, ale ogromna ich ilość wszystko przepija na Vipy w Biedronce.

Gość uhahahahauha
ale "pomozesz " rodzicom ! będą ci wdzięczni, szczesliwi i dumni z takiej córki, nawet sasiadom sie pochwalą

to ,ze za 400 zl nie da sie wyzyc to niestety prawda ... niewiem gdzie Wy robicie zakupy ? Chyba ze ktos sie zywi kaszą , ryżem i suchym chlebem. a zy ???????????? - faceci tez moga ;) przegladam stronke sposnoraszukam .pl i jest sporo ogloszen od facetow

Gość ffffffffffssdsda
a ja nienawidze kurew, i mam nadizeje ze jak najszybciej znajda sie osoby ktore sie nimi zajma, beda zarazac aids beda straszyc nekac wywozic do domow publicznych niszczyc zycie, ruchac za darmo poprzez zastraszenie o wydanie i inne, zniszczyc kurestwo !!!

Gość ffffffffffssdsda
mo ze i jakies pobicia - ale to juz ryzykowne bo grozi konsekwencjami

Gość Chore społeczeństwo
A co sie niby robi drogi Stalingradzie?Wyzywa od brudasow?Jak sam powiedziales nie kazdy z nich to pijak,wystarczy strata pracy,niezaplacone rachunki i juz ladujesz na ulicy.Miedzy innymy dlatego mam spnsor zeby tak nie skonczy..Moj patrner bedzie dbajacym o mnie facetem i bedzie op tym wiedzial,nie spotykałam sie TYLKO na seks to byly zwykle luzne zwiazki z [pomoca finansowa dla mnie,normalny facet woli kobiete która sie ceni i lubi byc doceniana:)w koncu nie kaaZDY MOZE TAKA MIEC

Za 400 zł to nie da rady przeżyć? Prawdopodobnie gdyby nie alkohol i imprezy, dostając 400 zł na przeżycie (żarcie, ciuchy, tramwaje), to jeszcze miałbym extra zyski. Nigdy jakoś specjalnie nie wyliczam, ale sądzę, że 400 w zupełności na wszystko mi wystarcza. PS. Autorko, palisz papierosy?

Gość uhahahahauha
Popieram zdanie kogos wczesniej ze tylko sfrustrowane biedne i brzydkie darmodaje krytykują sponsoring...pewnie lepiej spotykac sie z brudnym gowniarzemktory nie ma kasy ani klasy haha frajerki No bo z uslug dziwek korzystaja wylacznie czysciutcy faceci z klasą...Przychodza głownie w celach intelektualnych.

Bezdomnemu mogę dać co najwyżej coś do jedzenia albo jakiś ciuch. Funduszy powyżej 50 groszy albo złotówki nie przewiduje. I bardzo dobrze, bądź kurwą. Tylko niech partner wie o tym, że oddawałaś się za pieniądze.