Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina2222221

UMARLAM JUZ WIELE RAZY - ZNAM KAZDY SZCZEGOL SWOJEJ SMIERCI

Polecane posty

Gość rwewrr
tak? widziały kolory? to jak je niby opisały?

wiecie, ja nie wiem czy ja bym chciala zeby byla reinkarnacja, to mnie przeraza ze co iles tam lat mialabym byc kims innym, na sama mysl czuje sie juz zmeczona ;P

Dzieci niewidome widzialy kolory... I jak je opisaly?? Jaki to dowod? Ze powiedzialy np. mieszkalam w bialym domu?, albo trawa byla zielona? Nie rozumiem Niewidomi wiedza i wyczuwaja kolory. Ucza sie od niemowla - bo slysza.

Gość atari zwei
o nie. nie "widziały" ale "mówiły że widziały". a że wiedziały co jaki ma kolor co w tym dziwnego , były niewidome a nie głuche.

Gość Madlen.....
rwewrr a jak ty bys opisał kolory?

Gość Wręcz przeciwnie
Nie wiadomo, czy kimś innym - może czymś innym. Bo podobno człowiek jest raz cżłowiekiem, raz zwierzęciem (oby tylko nie być np. jakąs larwą lub karaluchem). :-D

darken rall. jesli jestem niesmiertelna to to mnie akurat cieszy, martwi mnie jedynie to ze przez wszystkie zycia trzeba sie uzerac z roznymi problemami

Gość Wręcz przeciwnie
darken rall. zielona mucha - jestes niesmiertelna i to cie martwi? Niezupełnie. Reinkarnacja wywodzi się z religii hinduizmu, a w niej się zakłada, że w pewnym momencie te przemiany się kończą.

jezeli jużraz sie doszlo do etapu ze jest sie czlowiekiem to sie jużniżej nie spadnie wszechświat dąży ku rozwojowi więc spoko ale co po poniektórych facetach o wyglądzie świni czy małpy można dostrzec kim byli :) w sumie świnia tez człowiek

Gość Wręcz przeciwnie
Nie obrażaj świń i małp, bo to najbardziej inteligentne ze zwierząt. :-)

Gość Wręcz przeciwnie
darken rall. zielona mucha - trzeba sie użerać bo tylko poprzez cierpienia można sie doskonalić Coś w tym jest, a można to zauważyć nawet nie znając teorii reinkarnacji.

Ale to dla mnie nadal zaden dowod. Mowily, ze widzialy kolory, bo to chyba kazdego niewidomego MARZENIE. Wiec , ze to powiedzialy podczas snu hipnotycznego jest dowodem? Wiecie jakie ja mialam sny????????? To dopiero zagadka dla naukowcow - skad mi takie rzeczy podczas snu przyszly do glowy???? Wiec hipnoza nie jest dla mnie zadnym dowoden na reikarnacje, a na naprowadzenie mozgu i mysli na ten temat. A reszte wyobraznia i niezbadane sfery snu zrobia swoje. TAKIE MOZNA BAJKI GADAC- potacza hipnozy niestworzone , jak i snic historie z nikad wziete.

"ale co po poniektórych facetach o wyglądzie świni czy małpy można dostrzec kim byli " hehe co prawda to prawda:P moj byly na pewno byl wczesniej swinia :)

Gość Madlen.....
"trzeba sie użerać bo tylko poprzez cierpienia można sie doskonalić" Raczej przez doświadczenia i zrozumienie..

Gość atari zwei
z tym niespadaniem to nieprawda. kiedyś czytałem w książeczce harekrisznowców że jak ktoś żyje jak świnia to zreinkarnuje się jako świnia itd.

darken rall. zielona mucha - trzeba sie użerać bo tylko poprzez cierpienia można sie doskonalić tak ponoc cierpienie uszlachetnia, ale hm to ja juz nie wiem czy ja chce byc taka doskonala;P

Gość Wręcz przeciwnie
Coś jednak jest w powiedzeniu, że cierpienie uszlachetnia. Choć oczywiście nie każdego. Są takie przypadki, które chcą potem komuś innemu "oddać" to całe zło, którego same doświadczyły.

Gość Wręcz przeciwnie
atari zwei z tym niespadaniem to nieprawda. kiedyś czytałem w książeczce harekrisznowców że jak ktoś żyje jak świnia to zreinkarnuje się jako świnia itd. Jesli to była książka naszego polskiego Ruchu Hare Kriszna, a nie tego z Indii, to wszystko to, co tam czytałeś, powinieneś między bajki włożyć. U nas to sekta, a nie ta wielka religia. I piszą wiele rzeczy, które są sprzeczne ze sobą.

Gość Wręcz przeciwnie
Dori30, to tak jak ja. Też śpij dobrze!

Gość rwewrr
Do zobaczenia Dori! :) Fajna babka z ciebie jest. :)

zielona mucha - skoro WYBRAŁAŚ to życie i że będziesz żyć to chcesz sie doskonalić inaczej by cię nie było po tej stronie powiem więcej - sama wybrałałaś to cialo oraz najważniejsze przeżycia w tym życiu tak aby slużyły twojemu rozwojowi teraz nazywasz to przeznaczeniem ale sama sobie tak wcześniej to zapalanowałaś i są rzeczy które będziesz musiala przeżyć zgodnie z wcześniejszym planem

Gość Wręcz przeciwnie
Dzięki i wzajemnie!

Gość rwewrr
No to dobranoc wszystkim. Wręcz przeciwnie 🖐️