Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Gość TNKS-terminn
Po wczorajszych deszczach dziś pogoda w Jastrzebiej cudowna!!! Gdybym ja Wam dziewczyny powiedziala, kogo ja tutaj spotkałam to byście nie uwierzyły :D :D :D :) Miłego dla wszystkich :)

Dzięki za życzenia. Imprezka się udała, ogarnąć wszystko pomagały mi mama, teściowa i siostra. Młody wybrał pieniążka, bez wahania sięgnął po monetę. Też kupiliśmy rowerek, Little Tikes z taką fajną kierownicą: http://allegro.pl/little-tikes-skretny-rowerek-3w1-baldachim-dzwieki-i2562900983.html . Młody zadowolony. A ja padam ze zmęczenia...

Hej! TNKS dawaj,pochwal się kogo spotkałaś!U nas dziś pierwsza spokojna noc bez kup i gorączki,ale ulga.Mam nadzieje,że to już koniec z kupskami.ciotka a jak u was?Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę wszystkim.

Hej Dojechalismy dobrze mimo paskudnej pogody. Imprezka sie udala wszyscy plakali ze wzruszenia bo jeszcze swietowali 60 rocznice slubu no i te urodziny dziadka. Byla cala rodzina takze super bylo. Dla Antosia soznione o jeden dzien STO LAT!!!:) TNKS chwal sie kogo spotkalas?

hej laski. TNKS kogo spotkałas?? pochwal sie. dziś ja pokłóciłam sie z m, jak zwykle o to samo. jest leniem i nic wiecej nie powiem. a ja w ciazy i mam zapitalac non stop praca dom i tak non stop bo on jest zmeczony. a jak poprosze go o cos zeby zrobil to zazwyczaj wyjezdza mi z tekstem a ty co bedziesz robiła? obiadu jeszcze nigdy nie ugotował wracam po pracy i jedynie co potrafi zrobic to zakomunikowac mi ze głodny jest. normalnie zakatrupiłabym go dziś...

Hej!No to po wakacjach.Córa już wybyła,bo najpierw kościół,potem szkoła a od jutra juz codziennie szkoła,szkoła,szkoła.Aga ja się w sobote pogodziłam z moim po 10 dniach milczenia,to znowu ty się pokłóciłaś,ale będzie dobrze.Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę.A może by tak po wakacjach wróciła cała reszta misiaczkowa,dziadek jacek i inni.

Hej babeczki ja tylko przywitac sie chcialam i uciekam. aga oj musisz chlopa do porzadku doprowadzic. Tak byc nie moze i tyle. Zacznij strajkowac jak po dobroci nie dziala.

Witam was dziewczyny :) dawno się do was nie odzywałam, ale ostatnio tak poczytałam trochę i stwierdziłam że napiszę :) Basia 19 sierpnia skonczyła roczek. Jest cudownym dzieckiem i generalnie nie mogę narzekać.Po cięzkim porodzie zresztą nie mogłabym na nią za nic w świecie złego słowa powiedzieć. Mamy już 8 ząbków a kolejne idą teraz bo od wczoraj kiepsko śpi a i dziąsełka się zabieliły...Basia już chodzi i z dnia na dzień idzie jej co raz lepiej, wczoraj nawet próbowała biegać :) Generalnie jeżeli chodzi o dziecko wszystko jest świetnie, ale podobnie jak u niektórych z Was, z moim M. od urodzenia Basi co raz więcej się sprzeczamy i mamy pretensje o wszystko na wzajem. Oddalamy się od siebie. Nie jest jeszcze tragicznie, ale są dni że mam ochotę się rozwieść (natomiast on powiedział że nigdy rozwodu mi nie da, a czasem się z nim męcze). Podejrzewam, że jeżeli dłużej tak będzie to nie wytrzymam. Nie przecze że jest złym mężem i ojcem ale coś we mnie pękło ostatnio i często widzę że nie jest już między nami tak jak było...ja po prostu mam inne priorytety on inne, ale może się jeszcze wszystko poukłada. Pozdrawiam Was serdecznie i ucałujcie od Nas swoje dzieciaczki!

Cześc dziewczyny! Mam do Was pytanie - szczepiłyście swoje pociechy szczepionką p/ospie? I jak maluchy to zniosły? Były jakieś objawy nieporządane później? Jaką dokłądnie szczepionką szczepiłyście? Co do brzydkiej pupy my też wyleczyliśmy Sudecremem. Do tej pory mu profilaktycznie na noc stosuję. Dostałam od lekarki pumaficort, ale stwierdziłąm, że spróbuję mniej inwazyjnie na początek i się udało :) Co do kłótni to współczuję....My też mieliśmy taki okres. A teraz jest już lepiej. Gonię chłopa do roboty i tyle :P Czasem są jakieś sprzeczki - nie ukrywam, ale nie jest źle :) Byliśmy dziś w żłobku i przesuneliśmy nasze pójście na styczeń. Mam nadzieję, ze do tego czasu uda nam się tak wszystko poukłądać, ze będziemy mogli małego bez problemów oddać. A kierowniczka nawet zadowolona była, bo od dziś w grupie tych maluchów mają dużo nowych dzieci i zamieszanie ;) Jak zobaczyła BArtka i dowiedziałą się ile ma miesięcy to stwierdziła, ze duży chłop i wygląda na jakieś 1,5 roku ;) ciotka, ale Maciuś ma piękne oczyska :D niebieskie i piękne :) aga15510, nie zazdroszczę stresu związanego z upadkiem..Najgorsze jest to, że teraz pewnie u nas takie 'wywrotki' będą na porządku dziennym :o Bartek biega i nie patrzy gdzie i po czym - byle przed siebie ;) Także chyba kupię mu kask i nakolanniki ;) Efka, u nas też mały ma stopy jak mały Cygan plecy ;) też rozmiar 22. Chciałam mu kupić buty na jesień i nie mogę upolować rozmiaru z tych, które upatrzyłam :o do rozmiaru 20 widziałam :/

Hej!Znowu pierwsza?TNKS jak tam już wrociłaś,odezwij się!Pozdrawiam wszystkie.

🖐️ dziewczyny doradźcie!! Graco mirage czy baby desing tiny?? 🌻 wiem że temat już u was nie aktualny - ale może któraś ma taki wózek ??

Ja mam baby design tiny i jestem mega zadowolona. No i cena jest bardzo przystępna. Graco wiem że są drogie ale też solidne.

Olesia 🌻 dziekuje za opinie😘 a czy ten wózek jest b. mały?? czy ma znośne amortyzatory??

Mały nie jest, typowy składany wózek, ale do samochodu mieści się idealnie i nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu. Jest leciutki i zwrotny. Bardzo dobrze się prowadzi, nawet po nierównościach.

czesc babeczki witaj Olesia matko-na forum- nawrócona:-D hjk u nas przeszło . ale zęby sie jeszcze nie przebiły.takze jak to od zebów to nie wykluczam nawrotu. vilia mały ma oczy po dziadkach .ja w kazdym razie (ani m) niebieskich nie mam. przeslij zdjecie Bartusia, aczkolwiek jak tu któras napisała na pewno jest sliczny jak to sierpniowy dzieciaczek:-D :-D a czy buty mierzyłas w sklepie? bo ja na wiosne kupowałam małemu buty te nie do chodzenia i kupowałam rozmiar 20 a teraz wstepnie mierzyłam mu buty na jesien i 18tki były dobre.

Dziewczyny ja sie rozwodzę średnio 2 razy w miesiacu:-D :-D bo niestety to prawda ze dziecko to rewolucja a chłopy nie przyjmuja tego do wiadomosci. tego ze my mamy 10.000 wiecej obowiazków i ze oni niestety musza nam wiecej pomagac bo my nie jestesmy robotami. Aga ale ty olej chłopa odpoczywaj ile sie da bo przeciez wiesz jaki bedziesz miała zapieprz jak sie dziecko urodzi. ale za tekst "ze jestem głodny" to chyba bym zabiła.Ma dwie rece? ma! to niech zacznie ich uzywac. przy okazji niech i Tobie kanapkę zrobi:-D Dziewczeta ja myslałam o tych wózkach Graco ale one nie maja za dobrych opinii, przynajmniej w internecie.

ciotka, buty mierzyłam w sklepie. Rozm. 21 taki 'na styk' i grubasza skarpetka (np. frotte) nie wejdzie już. Także musi mieć rozm. 22. Ale patrzyłam na ich stronie to te co sobie upatrzyłam są do rozmiaru 21 :/ A w sklepie Pani mówiła że są 22 tylko oni ich nie mają. Już nic z tego nie rozumiem. Muszę się jeszcze raz z mężem przejechać po sklepach. Na razie małęmu kupiliśmy trampki i śmiga w trampkach ;) Dziadek, Misiaczkowa i inne kobitki - gdzie przepadłyście? TNKS, a Ty co? Odpoczywasz tak namiętnie po tej Jastrzębiej? Jak u Was dziś pogoda? U nas ładnie. 22 stopnie i słoneczko świeci :) Kupowałyście już ubranka maluchom na jesień/zimę? Ja się skusiłam jakiś czas temu na kurtkę jesienno-zimową w Tesco. Były przeceny -30%. Do tego dostałam kurtkę od kuzynki po jej dziecku i już nie mam zamiaru nic kupować. No prócz butów i spodni rzecz jasna. Jak będzie sroga zima to kupimy małemu takie zimowe ocieplane spodnie. A jak nie to wystarczą ocieplane sztruksy (mamy dwie pary po moim bratanku) :) Kurcze, myślałam, ze już teraz Bartek nie będzie tak rósł. A widzę, że spodnie zrobiły już mu się za krókie. Normalnie jak on będzie tak rósł to my zbankrutujemy ;)

Mummy ja też czytałam o graco dużo jak kupowałam wózek i też dużo właśnie negatywnych opinii.Baby designe tiny-myślałam o nim ale wydawał mi się mały.Po opiniach z netu i opinii pocahontas zdecydowałam się na coneco traper i jestem mega zadowolona.Cena też znośna bo 355zł z przesyłką,amortyzatory ok,polecam.

Hjk u mnie to chyba był jednak wirus- przed chwilą gadałam z sąsiadką i ona twierdzi ze jej dzieci tez miały biegunkę w tym czasie co i mój a oprócz jej dzieci jeszcze z 3 innych z naszej ulicy.

co pijemy wieczorem? ps Pocahontas naszym bąblom dzisiaj 13 miesiecy stuknęło:-D ps2 czy byłyscie juz w Zoo? czy jeszcze za wczesnie?

Ciotka dziewczyny na FB pisały że już były w zoo i dzieciakom się podobało. Chyba mama8327 pisała, że potem jej Oliwka pokazywała w książeczce zwierzątka które widziała w zoo. Inne dziecko zachwycił taki wybieg z kózkami dla dzieci, taki do którego można wejść. I chyba rzeczywiście krąży jakiś wirus, Antosia ominął, ale teściową dopadł i mówi ze nie tylko ją.

oj Efcia mi nie zalezało ale zajrzałam i było tak blisko i takie pustki.... ale twoja moze byc 888:-D :-D Aga15510 dzieki:-D tez mi sie wydaje ze juz mozna isc a mój m twierdzi ze jeszcze nie pora:-P

Ja też bym chętnie z młodym do zoo pojechała ale boję sie że jak zobaczy małpy to nie będzie chciał do domu wracać:p Bo on jest jak małpka, wlezie gdzie się tylko da a w dodatku uwielbia banany. najchętniej ostatnio jadłby tylko je. Dzisiaj zjadł 2.

No ciotka zwinęłaś 777.Ja sama nie wiem czy to wirus czy zęby,ważne że minęło.Co do zoo to chciałam jechać w niedziele ale zrezygnowałam.Może jednak się wybiore....

Efka19840 rozbawiłas mnie tym tekstem o małpach ;) moja tez uwielbia banany jak i inne owoce zadnemu nie popusci! pozdrowionka przesyłam ;)

Hejka!TNKS gdzieś ty,wróciłaś szczęśliwie?Martwimy się!Daj znaka!Pozdrawiam wszystkie!