Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Gość malcolm x
Jakie popłynąłeś? Rymuje tylko i czasem cos piszę co wpadnie do głowy:P Pisałaś o nim? Nie kumam który...Ten z odwiedzin czy odseparowany w swoim czasie?

Ja chyba pisze niejasno jednak :/ Poprawie sie Mam dziwne przygody z tymi facetami z ktorymi sie spotykam, np ten obecny, nie zalezy mi tylko na seksie z nim ale tez wiem ze nic wiecej z tego nie bedzie, bo nie czuje nic wiecej ponad kolezenstwo

Gość malcolm x
Pewnie on mysli inaczej albo zacznie mysleć.Dziwkarskie natury przyciągają i obezwładniają takich gosci.To musi być większy kaliber a nie teraźniejszy koliberek:P

Gość malcolm x
Wiem,że nie dotyczyło mnie ale skojarzyłem co i jak jest tu i teraz:P Kim chciałbym być? Podobnie jak Ty...Więcej albo nic:P Czy ja Ci musze tłumaczyć te proste rzeczy??? No chyba że chciałaś to przeczytać:P

Gość tajemnicza damessa
bawie sie niezle to prawda,uratowaliscie mnie dzisiaj przed dostaniem premii :P malcolm nie bedzie z nia latwo,to sprytna bestia i obawiam sie,ze mozesz zeby polamac,dziewczyna wie jak grac do powera - nie odpisuje ci bo nie bawia ja twoje teksty i nie ma ci nic do powiedzenia a ty sie wyraznie nia interesujesz,to jest jej praca no wiesz hmm... w policji ale ciiiiii bo to tajne

Gość tajemnicza damessa
malcolm nie sciemniaj,ja tez myslalam,ze ona pisze o tobie i ty tez tak myslales kolego

Gość tajemnicza damessa
policjantki nie mam ,musze nadrobic,mam pielegniarke,pokojowke i uczennice hehe ;)

Mówisz, że jest mądra a myślisz ,że jest głupia.........sam sobie zaprzeczasz ;-P -.......Tajemnicza istoto

Gość tajemnicza damessa
ale w pracy chyba wszyscy siedzimy nie? no oprocz powera

Gość tajemnicza damessa
pielegniarka to podstawa,musisz koniecznie nadrobic,tylko dodatkowo biale ponczoszki

Gość malcolm x
Tajemnicza...Tyle,że gra to nieodpowiednie słowo... Ladacznico to Tajemniczej czy moje chciałaś przeczytać? Jeśli moje to masz! Napaś się:P

do bra, powiedziałem co wiedziałam, a reszta w rękach iteligentnych stworzeń ....co nie zmiemnia faktu, że brzydzę się pedofilami ;P.....Żegnam....i nie przeszkadzam już więcej

Gość tajemnicza damessa
ja mysle,ze gra to slowo najodpowiedniejsze

Gość malcolm x
Tajemnicza mylisz sie...Nauczyłem się odczytywać Ladacznice przynajmniej w tej kwestii:P Stroje są świetne i kiedyś zobaczę je w pełnej krasie,gdy będą zdejmowane i to,co jest pod nimi.Oczywiście nie mówię,że nie widziałem ale nie na tych ciałach jeszcze:P

a w ogóle to ja tu jestem by ostrzegać pedofilów.....więc mam jeszcze dla nich jakąś litość....i może niepotrzebnie...Żegnam ....śmierć pedofilom !

Gość malcolm x
Tajemnicza...gry mnie nie bawią a juz na pewno nie takie.Jeśli Ladacznica gra to nie mam wiecej pytań.Jeden epizod czy dwa w naszej przeszłosci by na to wskazywały ale nie całokształt:P

Gość tajemnicza damessa
ja nie mam lateksowego niestety tez nie spodkalam,ja mam z takiego fajnego materialu cos jak jedwab ale nie az takie sliskie i zawiazuje sie jak krotkie kimono no i opaska oczywiscie i ponczochy i szpile,ja prawie zawsze w lozku nosze szpilki,to taki moj i mojego lekki fetysz

Gość malcolm x
Pastwisko? Przecież nie jesteś pastuchem ani krową:P No chyba,że zmieniłas i to:)

Gość malcolm x
Tajemnicza mozesz zdadzić okolice swojego wieku? Tak z ciekawości pytam:)