Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au lait

potrzebuję opinii eksperta!!! w sprawie ćwiczeń

Polecane posty

Gość meduzaaaa
:)))))) coś kafe wisiuje :(

To super, ze sie spodobalo ... czekam tylko, az dobrniesz do momentu, w ktorym zaczniesz jesc zgodnie z zapotrzebowaniem :P No i widzisz ... wiecej jedzenia, wiecej witamin ... lepsza regeneracja ;) Albo Ty taka szybka jestes ;) O, a ja wlasnie pedze sobie pocwiczyc :)

Gość meduzaaaa
leć...leć:D je też mam jesczeedną serię do zrobienia... ja jeszcze się szybciutko pochwalę żę robię 100brzuszków rano i 100 wieczorem a brzuszki to był mój słaby punkt:D a co klatkujesz się ??? :P

A nie, co za czesto, to niezdrowo. Moje cwiczenia powtarzaja sie co 5 dni, jesli nie mam przerwy ... dzis ... tricepsik i grzbiecik ;) Masz juz laweczke?

Gość meduzaaaa
nie nie przyszła...coś długo... :( ale przygotowania robię do ławeczki:P

Gość meduzaaa
Hejka:D Mam ławeczkę :D to jest masakra, przy 20 padłam:P a jak dzisiejszy trening??

Gość meduzaaaa
Hahaha:) staram się ale mój brzuch mnie nie słucha!!!!!! wyobrażasz sobie?? nie mam siły:( ale tak sobie myślę, że musze trenować!trenować! i się nie martwić a za miesiąc będą efekty.... powiedz, że mam rację:D

Gość meduzaaaa
a Ty co dzisiaj robiłeś?? kurcze, patrzę na tę ławeczkę jak na zdrajce...bo nie chce współpracować :P ale brzuszki na lężąco mi dobrze idą :)

Gość meduzaaaa
Wiem..wiem...jestem monotematyczna :P ale dopiero wchodzę w ten biznes i interesuje mnie jak to robiąinni "doświadczeni" :)

Dzisiaj dzien ... "barowy" ;) - i oczywiscie jutro czekam na to samo pytanie - przynajmniej bede mial motywacje do tego, zeby cwiczyc, bo przeciez nie odpisze Tobie "dzisiaj nie cwiczylem" - jak to by wygladalo ;) To czym teraz dysponujesz? Laweczka na miesnie brzucha + 0,5kg obciazenie? Jak chcesz to moge kiedys Tobie ulozyc trening na wszystkie partie, jak cwiczysz w domu, ale sztanga by sie przydala + troche obciazenia.

Gość meduzaaaa
no prtoszę Cię...nie ćwiczyć??? fakt...nie ładnie by to wyglądało:P wiem, że masz już za sobą tricepsik i grzbiecik dzień klatkowy- twój ulubiony i dzień barowy:P i byłabym :D :D gdybyś mi ułożył program ćwiczeń:D mam ławeczkę bieżnię rowerek i mega ciężary 0,5 kg :D

Eh, jeszcze troche i nie bede mial przed Toba zadnych tajemnic ;) No to cos wykombinujemy wkrotce, pomysl o tych dodatkowych ciezarach, pedze spac, dobranoc.

Gość meduzaaaa
Hallo:) kalorie ok. trening z rana ok. póki co nie ma siły muszę tyci odpocząć i do dzieła:) Mam mały problemik...problemik może zbyt mocne słowo ale zastanawiam sie jak poradzę sobie z liczeniem kalorii na urlopie... otóż jadę na narty...hantle oczywiście zabieram i nogi tez swoje dostana ale jak poradzić sobie z liczeniem kalorii... do tej pory świetnie mi idzie...mam program i planuje sobie cały dzień...a jak nie będe miała możliwości to kicha...:( A co Pan dzisiaj ciekawego będzie robił?? nie...żebym śledziła Pańskie poczynania ale ma Pan 5 dzień treningu i od jutra się Pan klatkuje??:P

Nie mozesz jechac na narty!!! ;) Zartuje ... no wlasnie o to w tym wszystkim chodzi, zeby nie bylo zadnych wyrzeczen :) Na razie jakos sobie poradzisz, pozniej jakos sobie radzic nie bedziesz musiala ... bo bedziesz miala kalkulator kalorii ... w glowie :) Ja rzucam okiem na talerz pelen jedzenia ... i wiem ile on ma kcal ... z biegiem czasu dojdziesz do tego samego :) Hmm ... e, to ja nie napisze co bede robil, bo chce posiadac jakies tajemnice ;) Brzuch (laweczka :) ), przedramie (sciskacz) + plecy (boksowanie powietrza :D ).

Gość meduzaaaa
Wiem, wiem....już takie podstawwe produkty m am w głowie :P a co Ty taki tajemniczy?? chcesz tajemnice zabrać do grobu?? :P nie bądz żyła i sie podziel:D a co to jest ściskacz?? i boksowanie powietrza???

E, ja mam jeszcze czas na dzielenie sie, grob planuje za 70 lat :) O matko ... dzieki Tobie ... tzn. nie matce, ale Tobie - meduzoooo ... zgooglowalem sciskacza, zeby Tobie pokazac (sciskacza oczywiscie) ... i znalazlem taka stronke: http://sciskacze.pl/index.html Wlasnie zamowilem 90-o kilogramowego, do tej pory bawilem sie jakimis marketowymi i sciskalem po 60-70 razy :D A boks z powietrzem ... to taki ring boskerski, tylko, zamiast przeciwnika ... jest powietrze ;) Jeszcze raz ... dzieki ;)

Gość meduzaaa
:D miło mi:D a bardzo sie zdziwisz jak Ci powiem że kiedyś ćwiczyłam na worku bokserskim w rękawicach :P 90- kg?? dasz radę??? Zuch Chłopak:D to co??? trening za Panem, czy przed Panem??? ja po??? ale jeszcze 100 brzuszków mi zostało taki deserek:) Normalnie czuje taki zastrzyk energii po tych treningach, że mnie nosi:)) a powiedz?? czy tez tak masz, że po treningu nie możesz zasnąć??

Gość meduzaaa
ojjjjjjj jak to można się wszystkiego nauczyć i nawet grób sobie zaplanować... czyli chcesz się męczyć prawie do 100-ki ??? :P nie bądź dla siebie az tak okrutny :)))

No ja tez w rekawicach, ale z nie workiem, tylko z powietrzem ... ale ... to Ciebie nalezy sie bac :P Ja jeszcze przed, ale ostatnio sypiam po 5h ... i moze przeloze na jutro :x A nie, brzuszki sie zrobi raz, dwa, to zaraz ide :) Ja zasypiam szybko przez ... niedospanie ;) ... ale musze zaczac normalniej sypiac ... a trening to raczej ... rozladowuje energie ... i latwiej zasnac, nie wiem dlaczego masz odwrotnie :P Moze Cie cos innego nosi? :x Wyobraz sobie swoje setne urodziny ... zaczynaja spiewac ... "sto lat, stol lat ... " i nagle przerywaja, bo sie im glupio zrobilo ;)

Gość meduzaaa
tak mysle że ten ściskacz ale oczywiście wersja light tez by mi sie przydała...czasami wybieram sie na ściankę ale mam tak słabe dłonie..tak dłonie....że nie daję rady...to znaczy daje... ale to straszna marnota...i w sumie to ćwiczonko nawet w pracy można pościskać :P patrzyli by na mnie jak na dziwoląga...ale co tam:D

Gość meduzaaa
no nie żartuj...wykonaj zadanie i sie kładz...bo przestaniesz byc moim idolem:P ja zasami sama siebie si ę boję i jak cos robie to na 100% albo wcale :) wczoraj w trakcie dnia....mam pracę raczej siedząca to się przeszłam do bloku 10p. i weszłam na 10p. i zeszłam w sumie... doczłapałam sie i zbiegłam:P jak zauważysz, że zaczyna mi wali na dekiel to mów:P

... jestem w trakcie ... ... nie jest z Toba jeszcze tak zle. Zawsze moglas wejsc do windy, wcisnac przycisk 10p ... i w windzie robic pajacyki ;)

Gość meduzaaa
:D :D :D w sumie racja.....skoro ok.w takim razie... tej wersji sie będę trzymać:)) wyobrażam siebie z tymi pajacykami :) a w trakcie ćwiczeń pijesz wodę??? To Pa..... kolorowych....:)

Gość meduzaaa
Witam Pana ;) to co dzisiaj robimy..a może już robiliśmy??? w sumie ma Pan 6 dzień treningowy...jak rozumiem klatkowanie :P a pytanko...czy robi Pan w tyg. jakiś dzień wolny od treningu??? u mnie dzień jak co dzień pożarte 1780kcal. standard 100 brzuszków z rana i 100 wieczorem + 40 min trening:) jeszcze przede mną (na ławeczce aż 15 :P ojjj cienizna :( ale sa juz zmiany w sylwetce a mianowicie.... spodnie jakby bardziej opinają się na udach:P i zmiany psychiczne (otóż mam stracha się zważyć ) BUUUUUUUUUUUUU i proszę mi powiedzieć ile musi minąć czasu i ile muszę wylać hektolitrów potu, żeby mieć kaloryfer????

Czesc, mysle, ze jak pojdziesz do sklepu i ladnie popatrzysz na Pana sprzedawce ... oczywiscie nie posiadajac rekawic bokserskich na swych dloniach ... to kaloryfer Tobie da od razu ;) Ale ja nie chce sie przyczyniac do posiadania przez Ciebie kaloryfera, nie zrobie Tobie tego ;) A z wagi ... nie korzystaj, po co Tobie ona? Wazenie sie jest kompletnym bezsensem - przyklad esktremalny - facet mierzy 188cm, wazy 130kg ... powiesz pewnie "otylosc niesamowita" - a Pudzianowski (tak tylko dla przykladu) nie ma tkanki tluszczowej. Zatem - mam nadzieje, ze widzisz - waga to jest kiepski wyznacznik. Ja dzis odpoczywam ... ale zdecydowanie musze cos zmienic, bo odpoczywam - nie cwicze, dlatego, ze nie jestem zregenerowany :( Mam plan dluzej spac, mniej sie udzielac ... ale ten plan mam od tygodnia ... i jakos nie wychodzi :D

Gość meduzaaaa
Nie ćwiczysz??? a dobrze się czujesz??? przeciez miałe scały tydzien przerwę.... a wiesz, że jesteś moim mistrzem??? nie rób mi tego:P a powiedz na 7 dni tyg. robisz jakis dzień wolny ??? ok. odpoczywasz.....ode mnie też sobie z tydzień odpoczniesz bo jak wspomniałam jutro jadę poszusować na nartkach:D ale mam nadzieję że wrócę w swoim rozmiarze spodni :D powiedz mi czego nie powinnam jeść żeby nie przytyć... wiem, wiem...słodycze...słodkie napoje...pytam jak dzidzia... ale boje sie że przytyję :( :D

Przerw nie chce robic, ale czasem ... nie mam sil, to robie ;) Ulozylem sobie treningi tak, ze 3 i 5 dzien to jest brzuch i nogi, a one nie sa tak bardzo obciazajace, zatem traktuje je jako dni ... odpoczynkowe. Aczkolwiek mysle, ze raz na jakis czas - 2-3 dni bez cwiczen bede stosowalm ,teraz mialem tydzien przerwy, tak z miesiac temu tez tydzien ... i zadnej krzywdy to nie wyrzadzilo, a miesnie sobie odpoczely. Nie chodzi o odpoczynek od Ciebie, za duzo czasu spedzam na roznych forach ;) Ale znowu jak zaczne grac, to pewnie tam sie zasiedze :D Nie ma to jak popadac z 1 uzaleznienia ... w drugie ;) Ale slodycze mozesz jesc, szczegolnie jak bedziesz wszystkim pokazywala jak to sie na nartach jezdzi ;) Jesz pozniej / zgodnie z zapotrzebowaniem = nigdy w zyciu nie przytyjesz :) Nie ma co sie na zapas zamartwiac :)