Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość au lait

potrzebuję opinii eksperta!!! w sprawie ćwiczeń

Polecane posty

Uscislajac marzenie - rozumiem, ze na mniejsza? ;) Ja na drugi dzien wolalem "glodowac" (glownie bialko) = szybciej dochodzilem do siebie. Na wieczor staraj sie nie jesc za duzo, owoce nie za bardzo, bardziej bialko, kilka orzechow, chleb ciemny. No to moze sprobuj 1700kcal. A pies, kielbasa - Ty kup kielbase, psa niech kupi sasiad ;)

Gość meduzaaa
ok. tak 1700 przez 2 tyg. sobie myslę ...znalazłam taka firme kateringową, która przywozi jedzenie do pracy ustalasz ile ma byc kcal. podpisujesz z nimi umowe na min. 1 miesiąc i oni myśla za mnie... wiem, że muszę sama ale czasami w pracy nie mam czasu i poza twarozkami do 17-stej nie jem a jak chce cos zjeść na mieście to nie wiem ile danie ma kcal. to tez nie jem i tu mam pat:( garderobę ma sie rozumieć, że na mniejszą :)) a pies sąsiada sie nie nada...bo leniwy i żadna kiełasa nie ruszy leniwca chyba, żeby cieczkę miała...chociaz i to wątpliwe :P A Ty jak trenujesz czy sie obijasz??? :P

Nie kombinuj z firmami :P Juz lepiej wez do pracy bulke - 150kcal, twarozek - 200g=200kcal, 10 orzechow ziemnych (50kcal) itp., itd. Ja cwicze, a jak ... wlasnie teraz :D

Gość meduzaaa
a mówią.... kto kombinuje ten ma:P ale faktycznie widzę, że ćwiczysz!!!!!! rąsia niczego sobie:P PA :D

Gość meduzaaa
hejka:)) wszystko zaczyna się klarować po mojej mysli...Tak jak mówiłes:) a mianowicie.. spodnie robią się luźniejsze:0 samopoczucie jest ok. :) kalorie ok 1700 :) trening też ok:) kupiłam trening na płytach :) jedna z pięciu to Boks +aerobik:P (ale ze mnie papuga, co??) super.!!!!!!!!!!!!!!!!!.jestem cała mokra:P 60 min. i ledwo żyję:)) Mam 5 różnych treningów(na różne partie mięśni), na kazdy dzień inny trening( ta jak sugerowałeś!!!) :P za 3 miesiące jak będę tak ćwiczyc jak do tej pory będę LASKA z kaloryferem:D i tej optymistycznej wersji sie trzymam:) Borsuku!!!! jak mój plan sie uda...bedziesz moim wirtualnym MISTRZEM!!!!! Powiedz, że sie cieszysz????:P

No w koncu ... bo sie normalnie wowczas wystraszylem. Mysle ... ze popadasz w cwiczenioholizm :D Eh ... z kaloryferem ... to ja juz nic nie radze!!! :P Borsuk sie cieszyc :)

Gość meduzaaa
Witaj Borsuku:P Meduzaaa szczęśliwa, że Borsuk sie cieszyć:) Mam jeszcze jedno pytanko..... czy robisz sobie w tygodniu jakis dzień wolny od ćwiczeń??? czasami jestm zmęczona...i nie mam siły najgorszy jest piatek ....ale jak juz się przełamię i poćwiczę to oczywicie jestem zadowolona z siebie:))) i wiem co to jest boksowanie w powietrzu!! :P tez to robić:P ale wiesz co ?? nawet nie sądziłam że mam tyle różnych mięśni o których nie wiedziałam... jestem pod wrażeniem tego wszytskiego.....na jakimś topiku powiedziałes jedno fajne zdanie... że siła jest w prostocie...i cała magia dobrego wyglądu i samopoczucia mieści się w jednym zdaniu... jedz według zapotrzebowania... bilans jest ujemny chudniesz a jak dodatni tyjesz:P + ruch:P Borsuku- powinien medal dostać:P a ludziska studia kończą, płaca gigantyczne pieniądze żeby schudnąć, katują się , głodzą ( ja jestem przykładem) a wystarczy przestrzegac tej jednej zasady:P ale jak to mówią nie chwal dnia przed zachodem słońca:D tylko się zastanawiam... bo mięśnie mam na nogach i ramionach robia się naprawdę fajne..... ale ta talia troche stawia opory:)))) czy jak tkanka tłuszczowa zamieni się w mięsień...czy mięśnie się zmniejszą...jak bedę dalej ćwiczyć??? chyba namieszałam ale Borsuk byc bystry i liczę na to, że rozszyfruje moje pytania:))

Gość meduzaaa
Witaj Borsuku:)) zaszyłeś się w swojej norce ani widu ani słychu:) zima męczy Borsuka?? :P Chciałam sie tylko pochwalić, że kontynuuję Twoją metodę bawię się w liczenie niczym księgowa ale jest ok:) nie chudnę póki co...ale też nie tyję...jem wszytsko nawet lody jadłam:P dużo ćwiczę :)) a jak samopoczucie ?

To fajnie :) A cwiczenia? Sztangielka doszla? Samopoczucie? - odpowiedz jest zawsze jedna - lepiej byc nie moze!!! :classic_cool: - jak mozna odpowiadac inaczej? ;) P.S. postanowilem troche urosnac i obecnie wcinam 200kcal powyzej zapotrzebowania, ciekawe co z tego wyjdzie.

Gość meduzaaaa
Hallo , Hallo:D o samopoczucie nie pytam bo wiadomo super:P zapytam jak te dodatkowe 200kcal.??? urosłeś??? tak jak chciałeś??? bez niespodzianek??? u mnie poza tym że mnie ta zdecydowanie za długa zima meczy.... ok:P ćwiczę ale 5x w tyg....liczę kalorie:) nawet mi sie podoba:) ale nie chudnę co juz mi się mniej podoba:( a 25 marca mam iprezę....i muszę wyglądać jakby to powiedzieć superrrrrrrrrrrr:P i myślę żeby zejść z tymi kaloriami:P - 200kcal ...dlatego pytam jak te 200na plusie wpłynęło na Ciebie:D Sztangielki przyszły ale leżą i się ze mnie śmieją :P a ja do nich:P a a tak w ogóle gdzie jesteś jak ciebie nie ma??? :D

Gość MissBrodway
Drogi Borsuku ;) ja chce się wziąść za siebie i być fit. Czy możesz mi poradzić jak mogę policzyć swoje dzienne zapotrzebowanie? waga 45 kg wzrost 153 cm bierność spora, spacery 1-2razy w tygodniu :), nie licząc codziennych spacerów do pracy i spowrotem ;) zastanawiam się też nad rowerem, basen +ćwiczenia dzięki i pozdrawiam.

Gość gość
ilewazy.pl tu możesz sobie sprawdzić ile co ma kalorii ;))