Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa14

Jestem w ciąży! Mam 15 lat! Pomóżcie

Polecane posty

Gość Phoebe20
Boże masakra. Niestety, ale jeśli jesteś w ciąży, a chłopak ci nie pomoże (zresztą sam jest dzieckeim), to zostaje ci adopcja albo "przepisanie" dziecka na Twoich rodziców. Ty jeszcze sama do ginekologa nie możesz iść więc zapomnij o aborcji. Jak mozna być tak bezmyślnym?! jak rodzice z tobą o pszczółkach i motylkach nie porozmawiali to niech się teraz martwią, że ich dziecko ma dziecko. Masakra, na czym ten świat stoi... P.S. Wiem co mówię bo moja koleżanka (bardzo była inteligentna dziewczyna, ale widać jej się odmieniło) wpadła pod koniec drugiej gimnazjum i urodziła mając nieskończone 16 lat. Tylko że jej facet miał jakieś 22 lata i wziął za to odpowiedzialność, nie wiem czy wzięli ślub jak skończyła 18 ale plan taki mieli. Teraz chyba mają 2 dziecko (mam nadzieję że to jego), ale cholera ich wie. Tylko że jej pomogła mama. Ale fakt że dziewczyna sobie zmarnowała życie, i chociaż spokojnie mogła iść na studia, to skończyła w zawodówce i stoi za ladą. NAPRAWDĘ, łatwiej by było jakby w tej zacofanej Polsce w każdej szkole było wychowanie do życia w rodzinie, gdzie by powiedzieli że stosunek przerywany to GÓWNO a nie zabezpieczenie.

ale sie usmialam hehehe , az prcownicy przed wyjazdem na robote sie pytali co sie stalo jak im to w skrocie przetlumaczylam , to od razu sie usmiali i z euforia do pracy wyjechali hehehehe

autorka milczy , mysli nad jakims powaznym wpisem co bysmy sie doczepic nie mogly hehe ale jedno napisze matki ktore maja dzieci takie bzdury zweszsza odrazu bez mrugniecia okiem

a może autorka urodziła już swojego kosmitę?:)

Gość przeczytałam wszystko i
popieram- jedna wielka ściema. Nie można sie dowiedzieć w 6 miesiącu ciazu o ciaży... terminy terminami, ale skoki o 10 tygodni to juz przesada. Toż to prawie cały trymestr!

byc moze dziewczyny ja umykam musze do klijentow jechac, wieczorkiem poczytam moze napisze cos ciekawego pozdrawiam was :) i zycze milego dnia

ale się pani frau uczepiła że huhuhu myślę że chyba naprawdę się pani nudzi inaczej odpuściłaby pani a może pani nie jest pewna swoich racji i ciągle szuka na tym temacie potwierdzenia ? dajże pani spokój tej dziewczynie to jest forum każdy może pisać o czym chce ale być tak uciążliwym to już przesada. a jeszcze jedno chyba pani nie była w polskich szpitalach zazwyczaj jest tak że lekarze nie rzucają pacjentowi wszystkich medycznych nazw danych itp jak się nie dopytasz to nie wiesz a myślę że z racji wieku autorki jeszcze mniej ją poważają ( niezależnie od autentyczności tej historii)

czytam od wczoraj ten bełkot i nie wytrzymam tego dłużej! Ona jest chyba upośledzona! Nawet dobrej prowokacji nie potrafi napisać, pisze jakby miała 11 lat a nie 15! Co to za bajka gdzie rodzice po paru godzinach godzą się z tym, że ich dziecko przegrało własne życie, bo nie idzie tego inaczej nazwać. Kilka dni temu spadła na nią ta tragiczna wiadomość, że zostanie nastoletnią samotną matką, że jej chłopak ją duuupsko kopnął, a ona zamiast się załamać pieprzy farmazony o niebieskich ciuszkach, które kupiła dla swojego Bartusia... Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży bardzo się cieszyłam, ale na pierwsze zakupy wybrałam się chyba w 30 tc w każdym razie miałam już duży brzuch, a ona w jeden dzień dowiaduje się, że jest w ciąży, na drugi czuje ruchy!? Później usg, chłopiec, niebieskie ciuszki, szpital a za pare dni napisze, że ojcem dziecka tak na prawdę jest MICHAEL JACKSON! kto się ze mną zgadza, że ona jest upośledzona i to mocno?

Gość ajajaja aja mja mor
ten temat to jedna wielka ściema ale dla draki warto poczytać i się pośmiać:D

Gość natalaa14
Dostałam glukozę do wypicia! Była straszna!!!!!! Myślałam że się zeżygam :D:D Ale przyszła jedna lekarka i dała mi cytrynę do polizania tylko kazała się nie przyznawać. Dlaczego nie mogę się przyznać ? Nie wolno cytryny ?

Gość kaffeteriankka
Piękna Pani - Ale pleciesz głupoty . Moja mama jak dowiedziala sie o ciąży, zareagowała podobnie do rodzicow autorki! Cóż miała zrobić powiedziała że trzeba żyć , miała na mnei drzeć ryja??

Gość kalskekaj
glukoze? W styczniu sie dowiedziałaś,że jestes w ciązy i już glukoza? Ja jestem w 3 miesiącu i glukozadopiero przede mna.

Witaj, nie czytałam całego topiku ale twoje wypowiedzi, ja też jestem młodą mamą jak chcesz mogę ci trochę doradzić ale na gg bo tutaj na forum to nie ma sensu podaję ci nr gg 22135638 moje dziecko ma 16miesięcy, jak chcesz napisz, ja zaszłam w ciąze co prawda trochę później ale sytuacja podobna, ja byłam 4razy przed porodem w szpitalu na patologii.

nie nooo... Żadna normalna matka nie godzi się z taką informacją w 5 minut, że jej córka jest w ciąży! Pierwsze myśli zaprzątające głowe jej matki to powinny być wątpliwości i obawy co dalej jak sobie poradzą, a nie jak w tym przypadku. Pewnie dała jej pewnie jeszcze 200zł i powiedziała ''jestem z Ciebie taka dumna córciu! Masz tu parę złotych i idź kup coś fajnego dla mojego długo wyczekiwanego wnusia, tylko pamiętaj śpioszki mają być niebieskie!'' ha ha ha... Albo tekst autorki ''Od roku nie jestem dziewicą'' a później ''jestem z moim chłopakiem pół roku'' no to ilu partnerów seksualnych ma 14-letnie dziecko? Eh ciekawe kiedy się przyzna do kłamstwa...

autorko coś za szybko się wszystko u ciebie dzieje, jak chcesz napisz do mnie, jeżeli to prowo to kiepski żart

Gość ajajaja aja mja mor
Nie przyzna się,dalej wali ściemę:D I próbuje sprawiać wrażenie że niby wie co pisze....Dobra jest!!:D

Gość ferie chyba sa...........
Nie przyzna sie bo glupia :D Mysli, ze dalej to pociagnie. Tak naciaganej prowokacji dawno nie bylo a jeszcze tyle doroslych osob dalo sie smarkuli za nos wodzic :D Za to gowniara ma u mnie 5/10 :D

oj godzinke mnie nie bylo i niezly nalot , wrocilam wiec odpowiadam majkaaaaaaaaaaaa a uczepilam sie bo mnie wkurzaja takie bajczki 14 latki ktora nie ma co robic, a co do mnie nie nudzi mi sie wcale mam w pracy internet i korzystam bo nie mam sie co tlumaczyc a co do mojej racji to mam racje, dla twojej wiadomosci jsli nie czytalas topiku calego ja bylam w takiej sytuacji z moim synem mowie o malowodziu o tym co autorce niby lekarz stwierdzil, wiec wiem o czym mowie a co do polskich lekarzy , to wystarczy zapytac o stan zdrowia dziecka jeslli naprawde jest sie w ciazy to chyba dla przyszlej matki najwazniejsze , jsli zalezy jej na dziecku i dla mnie normalne zapytac lejkarza o wyniki wlasnych badan po kolejne istnieje cos takiego jak informacja dla pacjenta, od lekarza wiec nie pisz glupot, bo kazdy lekarz bez wzgledu na wiek przyszlej matki ma prawo udzielic informacji o stanie pacjenta i to nie tylko w polsce ale i pozagranicami, a co do medycznych nazw to proste dla kobiety bedacej naprawde w ciazy wiec .... mam nadzieje ze odp cie zadowolila

Ciekawe gdzie się podziała nasza mała płodna bohaterka? :-p I jaka niesamowita sytuacja jej się teraz przydarza, pewnie dowiemy się w przeciągu pół godziny znów czegoś wstrząsającego, a ona jako zrównoważona i potrafiąca radzić sobie z problemami 14-latka przyjmie to na zimno.

Piękna pani dokladnie szkoda mi slow na co poniektorych, czepiaja sie ze ja sie czepiam ano czepiam sie by sprawdzic czy to cos zlego, niecierpie klamcow

Jeśli chce kłamać niech wykaże się inteligencją, ponieważ jej marna prowokacja ujawnia brak elokwencji autorki.

inteligencji to raczej ona nie ma, szuka info w necie a nie potrafi nawet dobrze ich uzyc, no ale tak to jest klamstwo ciagnie klamstwo a jak wiadomo klamstwo ma krotkie nogi..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Frau... pewnie, że to ona, nawet przytoczyła ci fakt, że rozmawiałaś z nią o tym adresie IP na tym topiku i tym się wydała... gdyby to nie była ona to skąd by o tym wiedziała? czyta niby wszystkie posty na kafe? Natalka leżysz i kwiczysz ty pomyleńcu

Gość natalaa14
Hah opetalysmie moj topik jak plaga kretynów. To nie ja zalozylam tamten topik. I jestes idiotkom Frau. Podajesz lin a potem mowisz ze skad tamta autorka wiedziala o ip OMG Ty idiotko. Jestes pewnie niedorozwinietaa :D Dlatego zamykam ten temat. Amen Napisze jak urodze do innych NORMALNYCH mam ktore nie siedza na kafe 24 na dobe :D A Tobie to ze nie mialas wód odbilo sie chyba na glowie Zegnam

Kurcze, opętałyście jej topik.... Jak tak można?? ;) "Frau jesteś idiotkOM"... :D Autorka i jej elokwencja po prostu mnie rozwala. Nie mówiąc już o błędach ort.

chciałam ci pomóc ale ok nie to nie, masz w temacie że oczekujesz pomocy jak się ktoś deklaruje to olewasz