Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

Gość zabkamala
PIERDOLONE SZWABY

Gość efa78
skopiemy im tylki:D

zabkamala jedynie w pilce noznej pozwalam sobie na wyzwiska w ich kierunku...jak ci serce mocniej bije na widok jednego z nich, to myslisz inaczej...ale przyznaje,podniesli mi dzisiaj cisnienie bardzo :P

Gość zabkamala
Heheeh,Drach--pewnie tak jest jak piszesz,bo jestes z niemcem,ale ogolnie ja przynajmniej w pilce to niecierpie ich......Bidna ta nasza Polsaka,sedzia byl jakis slepy:(wrrrrrrrr Podnioslo mi sie cisnienie tylko,mialam isc spac po meczu,ale jakos mi sie odechcialo:-o

Gość efa78
zabka mala sedzia kalosz:P szkoda:(chociaz raz bysmy byli zwyciezcami:)

Gość zabkamala
No szkoda ,szkoda Efciu:(:(.ale dobrze ze chociaz REMIS jest.....

chociaz na poczatku mecz sie nie kleil...to trzeba przyznac...ze Polacy sie nie dali.Ogladalm w zeszlym tygodniu mec zNiemcy-Austria.Niemcy po prostu rozlozyli Austrie na lopatki 6:2...w tej chwili ogladam w tv jak mecz komentuja Niemcy...maja pelen respekt dla Polakow,mowia ze bylo ciezko...a Klose powiedzial ze sie cieszy z remisu bo jego rodzina nie bedzie miec do niego pretensji :D trzeba isc spac bo jutro ARBEIT... dziwne ze komandos nie zadzwonil...o 17ej rozmawialismy przed jego wyjazdem...moze przemyslal wszystko i doszedl do wniosku ze nie da jednak rady z nami zyc???? lepiej pojde spac, bo zaczynam szalec...pa

Witam Kobietki :)) Widze duzo sie dzieje a nie zagladalam tu tylko przez week ;) Witam nowe kolezanki zabkamala i angenela(zycze wytrwalosci i cierpliwosci by sie udalo na nowo moze odpudowac co gdzies przygasło) i oczywiscie stale bywalczynie :)wrecz weteranki :) efa drach anja a ona ona a reszta cisza jak nic ;) kurcze jak was czytalam o tych realacjach z rodzinka a w sumie najbardziej z mama. Czy te mamy takl bardzo chca naszego szczescia i chca nas bronic przed wszystkimi pomylkami ze az tak krytykuja zabraniaja a przede wszystkim nie akceptuja naszych wyborow. ja tak wlasnie czuje. Wiem ze mama mnie kocha i jest ze mna na dobre i na zle pomogla mi w tylu sprawach ze nie da sie ich zliczyc ale czy chce mojego szczescia jak krytykuje moj wybor i na sile chce zmienic go. Kiedys moglam na nia liczyc na szczera rozmowe na wygadanie sie z mi nie pasuje i co mnie meczy a teraz nie moge bo wiem i znam jej zdanie na dany temat. A gdybym czula wsparcie i akceptacja bylabym szczesliwsza:/ przed zerwaniem z M. tak bylo wspieralam mnie ze\damy rade i ze sie pogodzimy a teraz nie ugieta i ze mam sobie moze szukac kogos innego. A moze bardzo chcialam wrocic bo rodzina byla przeciwna i chcialam zrobic im na przekor taki bunt ale nie tylko bo chcialam dac szanse choc mnie oszukal. a teraz widze wsparcie i akceptacje u Ojca i siostry nawet byly szczere rozmowy, bylam zaskoczona ale ostatnio mam lepszy kontakt z Ojcem ktory spytal czy KOCHAM M? nie myslam ze z tata bede umiala o tym gadac :)i dodal ze i tak wie ze do siebie wrocimy;) No nic koniec moich rozterek w kazdym razie rozumiem was ;) drach nic sobie nie wkrecaj bo widze ze chyba boisz sie byc szczesliwa i znowu sobie cos w glowie wyklulas ze moze komandos powinien sobie dac spokoj i ze dajesz mu wolna reke czemu odpychasz go ??? a zarazem chcesz z nim byc szczesliwa :P)? zwariowane to ale nie rob tego !!!!! nie boj sie ze ktos znowu moze Cie zranic bo przciez tak nie musi byc ... a cos czuje ze wlasnie tak jest :) pozwol mu byc z Wami :) efa kochana ciagle cos sie dzieje wspolczuje, ciagle pod gorke osz. mam nadzieje ze jakos da sie to jednak rozwiazac :/z tym spadkiem ech. sciskam Cie mocno fajnie ze jakas adrenalinka jest z tym facetem z ktorym masz kontakt a nóż widelec ;) przede wszystkim wazne ze sie usmiechasz :) dzieki niemu ;) efa wspominalas tez ze facet schudl 10kg w miesiac i doslownie jak cien byl, M tez strasznie schudl co najmniej z 10kg szok tak przezyl rozstanie, a teraz tyle pracuje codziennie po 12 h ze ja juz nie wiem skad on bierze sily musi splacac kredyty haruje naparwde duzo teraz potrafi, teraz dla niego wszystko jest mozliwe i po tylu godzinach potrafi jeszcze przyjechac po mnie do pracy i pobyc ze mna troche choc widze jaki jest padniety widze jego ogolne poswiecenie. ech ;) choc kiedys bylo mu ciezko po mnie przyjechac albo cokolwiek teraz juz nie ;) Anja sciskam cieplo, juz bylo tak dobrze i znowu cos "wybuchło" niby chory zwiazek niby sie meczysz ale trwasz ??po co ??? boisz sie go puscic wiem ze pisalas ze nie chcesz tak zyc i ze mieliscie w koncu cos zdecydowac kto do kogo sie przenosi z tego co pisalas on sie sklanial przyjechac do poslki i co sie stalo stchorzył czy mu zawygodnie ? ja bym sobie dala czas i czy to wogole umrze smiercia naturalna bo ciagle hustawka jak sam apisalas jest dobrze jakies plany potem znowu jakas klotnia i znowu cisza i tak wkolko u mnie tez tak bylo ale godzilismy sie i znowu sielanka do czasu, ale nie umiem zyc bez niego a czasem nie umiem zyc razem z nim :/ chore tez to jest ;) przytulam mocno :) kukullka powodzenia zycze by sie udalo :))))) udanego urlopu DZIEWCZYNY nie wiem co bedzie dalerj ale wiem jedno ... DAMY RADE mimio wszystko czuje ze jestesmy TWARDE babki :))) buziakiiiii!!!!! p.s a tak wogole jestem przeziebiona jestem taka pociagajacaaa noskiem ze szkoda gadac :( ale damy rade ;)

Gość efa78
jak leje:Oaz sie glowy nie chce wychylac wyslalam X po auto,zeby mnie zawiozl - wczoraj wrocil rowerem a samochod zostal pod praca blueoczka-juz ci pisalam,ze Twoje relacje z mama sa bardzo podobne do moich moja tez mnie kocha ale ta milosc jest chora.Pomaga mi finansowo,kupuje ale przeciez to nie wszystko Mielismy z x jechac 17.09 na wczasy ale czeka mnie wyprawa na mazury zeby pozalawiac tamte sprawy lece do pracy

hej u nas pogoda taka sama jak w kolobrzegu...ale scheiss !!!! komandos od wczoraj nie zadzwonil... jestem juz w pracy...milego dnia Laski...:D

wlasnie przyjechala lafirynda do firmy...sama :P....oczywiscie obrazona na caly swiat...:P...moze mi podskoczyc...:P

blueoczka do lozeczka musisz sie polozyc...herbatke z cytrynka zrobic albo z soczkiem malinowym... jakie to dziwne...jak mamy jakies problemy, to wydaje nam sie ze to tylko my mamy przepieprzone...a tu widac,ze inni ludzie maja identycznie, np. przewrazliwione matki, ingerujace non stop w nasze zycie, bo przeciez one wiedza najlepiej jak powinna postepowac dorosla kobieta i najchetniej same wybralyby nam faceta, bo one przeciez juz wiedza ze wszyscy faceci to skonczone swinie... moja mama tez mnie bardzo ranila, ale do czasu...powiedzialam jej calkiem spokojnie kiedys ze robi mi krzywde i ze mnie to boli...ze wystarczy jak bedzie,jak bede mogla sie wygadac jak bede chciala...lece bo klien przyjechal...wskocze tu pozniej...pa

Gość Anja76
hallo :( Jest mi strasznie ciężko i nie wiem jak poradze sobie dalej ...:( wyobrazcie sobie ze wczoraj R zadzwonił tradycyjnie nic sie nie stało... rozmawial a wieczorem nawet esa wysłał... ale jakos nie dało mi spokoju i pomimo ze nie miałam kompa poszłam do bratowej pooglądać zdjątka z imprez poniedziałkowych w de ....... znalazłam na jednej z nich mojego R.... i co zrobiłybyście na moim miejscu??? ja napisałam mu esa ze ma sie dobrze dalej bawić ale nie ze mna i jest definitywny koniec!!! mam tego wszystkiego dość !!! Blueoczka nie umiem odpowiedziec po co trwam w tym chorym zwiazku.... z nim jest bardzo ciezko a bez niego jeszcze gorzej..... miał przyjechac za miesiac ale wszystko dostało włeb...:( :( :( mogłabym z bólu ściany drapać :( :( :( Pisząc tu czuje małą ulge ... DZIĘKUJĘ za to ze jestescie ! Buziaki :*

Gość Anja76
Blueoczka DUUUZO zdrowka dla Ciebie!!! biedna TY!!! temperatury jaz w gore raz w dol i choroba gotowa!!! MIŁWGO DNIA!!!

anja to zalezy co bylo na tych fotkach... ja mam dzisiaj tez juz dosyc...w pracy ogromny stres...szef sie przyp****la caly czas do nas...i zeby bylo fajniej,po 9ej zadzwonil komandos...NAPIER****NY jak autobus...to dla tego nie dzwonil...oj dzisiaj to ja mu zrobie jazde... to ja zciagnelam z Polski 2 wory ( 100 kg) jakis ziaren pszenicy dla jego mamy kur, az bmw z tylu siadlo...organizuje wegiel,drewno itd. a on bedzie chlal w tygodniu????? o nie, tak fajnie to nie bedzie.... no wk****il mnie juz doszczetnie dzisiaj... bedzie GRUNWALD :P

Czesc Kochane :)))) dzieki za troske ;) pije wlasnie w duzych ilosciach herfbatke z cytrynke i jakies leki na przeziebienie:/ ale najgorszy jest pociagajacy zapchany nos daje funkcjonowac w pracy :/ efa powodzenia 3mam kciuki. sciskam. Moja mama pierwszy raz prziegiela w sprawie M. wczesniej byla na kazde zawolanie pomagala wspierala zawsze byla po mojej stronie ale odnosnie M jest nie ugieta. wrrrr:/ drach wlasnie kazdy ma jakies problemy mniejsze lub wieksze ale zawsze sa, Moja mama zranila mnie najbardziej wlasnie jak pow. jej ze chyba podejmuje decyzje o powrocie do M a ona odrazu na nie i zburzyla mi wszytsko caly swiat w jednej chwili wtedy plakalam jak dziecko. gdybym miala wsparcie w tej kwestii bylo by o wiele lepiej wtedy bym wszytsko rzucila i sprobowala z M. a tak zwatpilam... ale sama musze pojac decyzje czy ona bedzie zadowlona z tego czy nie. Ktos osttanio mi pow. ze rodzice nie beda stale z nami a wtedy jak ich zabraknie lepiej miec kogos przy boku. I ze lepiej miec kogos niz byc sameu moze troche to desperackie myslenie ale cos w tym jest. Anja Sciskam!!!!! tez bym tak zrobila w co on gra dla nich nie ma problemu a my sie przejmujemy tez bym sie wkurzyla on sobie imprezuje i co nie mial czasu sie odezwac??beszczelny. Anja wiem wiem przciez przerabialam to gdy bylismy razem nie zawsze bylo kolorowo ale trwalam bo wierzylam ze sie ulozy wierzylam ze jest nadzieja na lepsze jutro ale nie wyszlo bo spieorzyl cos i to pomoglo mi podjac decyzje ale naprawia kazdego dnia wszystko i na nowo zaczynam mu wierzyc i ufac ale nie chce kolejny raz sie przejechac i chce byc ostrozna ... anja probujemy staramy sie kazdego dnia by lepiej zyc, zyc szczesliwie pytanie co da nam to szczescie tak dalej sie zyc nie da w waszym ukladzie jest krotkie ciecie a co on na to ?????????? kochana 3maj sie buziaki !!!!!:)

drach powodzenia na tej bitwie ;) on ma z toba chyba ciagle podwyzszone cisnienie :))))) Ty z reszta tez ;) a w pracy niestety trzeba przebolec bo lepiej nie bedzie ;);)

Gość Anja76
Drach1 Uważam ze masz racje !!! BITWA i nie daj sie ! nienawidzę wodki choć male ilosci ale tylko na imprezach mi nie przeszkadzja... ale tak bez specjalnych okazji nie toleruję :) Szefowi przejdzie pomarudzi opierd tych niewinnych i bedzie dobrze :D Na fotkach widac ze sie dobrze bawi z kim... nie wiadomo bo akurat nie z tej strony zrobiono zdjęcie ale to dyskoteka wiec mozna przebierac i wybierac do bolu a moja wyobraznia widzi rozne rzeczy za stara jestem na takie numery... Blueoczka To szczeście jak na razie daje mi coraz wiekszy BOL :( zgodze sie z ta wypowiedzia ktora ktoś przytoczył ze rodzice nie sa na wieki ... gdyby byli pier*****a bym dawno facetow to swinie mniejsze lub wieksze ale bez wyjątkow... no chyba ze tylko ja mam takie szczescie na samych takich trafiać.....:D Zadzwonił przed chwilą i zapytał czy to co wczoraj napisałam to ostatecznosc... powiedziałam ze nie ma odwrotu a on na to ... to mnie fajnie załatwiłaś....! nie no ja go załatwiłam ja chyba za chwile eksploduję ze złości !!! efa78 a powiedz mi nie da sie cofnąc z daty z ty spadkiem ? musi byc jakies wyjscie awaryjne ! popytaj wiecej osob a moze wpisz to gdzies na forum ... u nas tez leje i mało ze mam dzien do dupy to jeszcze ta pogoda...

Hej wszystkim paniom.U nas wichury, pogoda taka ze tylko galezi szukac i dobrego sznura.Ja w poniedzialek zaczynam nauke, bylam juz na 2 spotkaniach organizacyjnych, zobaczymy jak to bedzie.Podobno w tym collegu jest dobry stuff.Widzialam jakie pily tam ucza.Drach gdybym ja byla w Bawarii to na pewno bez piwa by sie nie obeszlo.Tylko ja przy 3 cim koncze, bo organizm sie buntuje.Beczke bym wziela na droge cha cha.U mnie dzieciaki w szkole juz od ubieglego czwartku, zdazyli zmienic kluby sportowe.Trener mojego starszego twierdzil ze jest Bogiem i Bog sie moze pomylic ale nie on.Rewelacja.Napisze pozniej , bo ostatnio mam duzo zajec.Efa sprobuj wystapic do US o rozlozenie tej kwoty na raty, zaniz wartosc, bo oni ustalaja swoja wlasna cene a czesto jest zawyzona.Szkoda ze nie wiedzialas ze spadek nalezy zglosic do pol roku od nabycia go.Moglas cos pisac wczesniej ja bym ci powiedziala.Pozdrawiam reszte dziewczat.A ona naprawiaj szybciej tego laptopa bo mnie ciekawosc zzera.

Gość zabkamala
Witam:) Anja76--u Ciebie tez sie porobilo nieciekawie:(.jestes pewna ,ze chcesz zakonczyc ten zawiazek?On byl sam na tej imprezie tak?Ja bym sie wogole wkurzyla,jakby chodzil sam po imprezach...,chociaz kiedys i to przezylam,ale oczywiscie odbilam sobie:):).Anju,zycze Ci duzooooo sil!Sama to pzrerabiam teraz i okropnie mi z tym:( U mnie Dziewczyny nieciekawie:(,dalej sie nieodzywamy,tzn ja bym chciala normalnie,ale ON sie zaparl jak zwylke....,dzis mi napisal sms ,ze idzie w wekeend do pracy i tak ajkos zaczelismy pisac i od slowa do slowa napisalam mu ze DZIS musze sie z nim wkoncu rozmowic.A on do mnie,ale o czym??przeciez jest dobrze jak jest!No dziewczyny tzrymajcie mnie!!Kurwa,ja mu pisze jak dobrze??to ze sie nieodzywamy,nie rozmawaimy nawet o codziennych sprawach,nie seximy,tulimy do DOBRZE JEST???No kurwa mac!!!czemu ja zawsze musze na idiotow trafic:(:(.jestem z nim prawie 5lat,czuje ze dlugo nie potrwa juz ten zwiazek:(,jest mi b.ciezko,ale coz,trzymajcie kciuki za mnie,zebym go nie walla czyms zprzez te gadanie jego glupot.. Drach--no to faktycznie Komando pzregiol:(.Zjeb go ostro:).Nie,zartuje,musisz mu wytlumaczyc,ze tak byc nie moze(chociaz w Bawarii pewnie ciezko pivka nie wypic Blueoczka -zdrowka zycze! U mnie tez pogoda okropna,jak zwykle deszcz i wiatr,to norma juz tutaj.Buzkam

zaper****lam do 19ej w pracy, pozniej zakupy, wrocilam o po 20ej do domu,juz gotuje obiad na jutro,pralka chodzi...jestem tak zmeczona ze szkoda gadac :( nie pojechalam do komandosa, nie chcialo mi sie...zadzwonil o 19ej, ze jutro do poludnia przyjedzie do mnie do firmy,powiedzialam mu ze mi to lata i sie wylaczylam. przed godzina napisal ze mnie bardzo kocha, ze nie ma go ,, w naszych terenach" i ze pozniej zadzwoni... PIER****LI jak potluczony...nie wierze ze gdzies jest, siedzi w domu i pije na pewno...takiego mu smsa odpieprzylam ze juz nie odpowiedzial... DOSLOWNIE LATA MI TO !!!!!!!!!!!!!! nie chce mi sie z nim wogole rozmawiac,....ja tez tylko trafiam na idiotow :P

Gość efa78
ja po 13 godzinach pracy tez nie wiem jak sie nazywam:O pralka chodzi a ja ogarniam chate po remoncie-tak z grubsza bo jeszcze poprawki niemcy niech sprawdza poczte -kolobrzeg napisal http://www.youtube.com/watch?v=tDxY90yyeB8 pewnie Wam juz wklejalam ale takie piekne slowa:) postaram sie pozniej napisac bo musze dalej odgruzowywac;) X na nocce-przynajmniej nie kreci sie miedzy nogami;)

Gość efa78
dammar tak bede wnioskowala,zeby rozlozyli mi na raty i zobowiaze sie ,ze splace do konca jak sprzedam dom Zanizyc juz bardziej raczej nie moge.Tam jest 7% od wartosci-dom z duza dzialka istnieje mozliwosc unikniecia zaplacenia tego podatku jezeli zamelduje sie tam i przez 5 lat bede zamieszkiwala jednoczesnie musze zbyc sie wszelkich innych nieruchomosci -dom,mieszkanie,ktore nalezy zapisac na kogos lub na rzecz panstwa na to sie nie porwe bo to krecenie bata na siebie:O

Gość efa78
wlasnie przyjaciolka mi napisala,ze ma raka:(czeka tylko na diagnoze zlosliwosci co sie dzieje:(

Dziewczyny witam:) efa sciskam! bedzie dobrze. Kobietki :) drach, Efa, Anja, malazabka, dammar powiem Wam Jedno Czasem trzeba walnac i potrzasnac chłopem zeby zobaczyl co traci albo sie obudzil w koncu i dzialal! Niektorzy naprawde sie wyrabiaja ;) inni nadal nie kumaja o co biega tacy sa faceci;) Damy rade dziewczyn musimy. Siła jest w nas, wierze ze \nam sie uda:) p.s. a dzis czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj jestem juz po pracy mam dosc lepek peka, nos zapchany :( ide zrobic sobie herbatke z cytrynka i do wyrka :(((((( buzka.

Gość efa78
Blueoczka aspiryna,duzo wit c i do lozka Moze to tylko przeziebienie ale musisz sie wygrzac:)we dwojke byloby skuteczniejsze leczenie;) buziaki:)

Hej dziewczyny ja nadal bez komputera:( chcialabym z Wami popisac:) Drach komandos to dobry chlop ale to picie z rana jest niepokojace ... Efa nowy kolega dodaje Ci skrzydel fajne uczucia prawda? Mam nadzieje ze z tym podatkiem cos sie wymysli :) Blueoczka zycze zdrowia:) dammar w Londynie tez pizdzi I zimno, wczoraj ogrZewanie wlaczylam hehe