Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezycwlwie!!!!

Jacy są mężczyźni spod znaku Bliźniąt?

Polecane posty

Gość faktycznie samolubne
A one by chciały aby jakis facet autem po ulicy jezdził? zamiast do nich zagadac zaprosic na spacer? I na pewno by im było przykro jakby im ich amant zyczen nie złożył ani na nowy rok ani na urodizny..no chyba, że one są inne. Wolą sex w tyłek i imprezy. Ale muszą zrozumiec, że ty jestes wrażliwa i..romantyczna..I nie wiem, czy pasujesz do ich brata..jak 2 światy..Nie rozumiecie sie kompletnie tzn on gra głupiego..

Gość celebrattionn
a jak nie złozył zyczne..to rzec idz przepros ją i powiedz co i jak. Bo bedzie jej przykro i bedzie sie gniewała. Co jest zrozumiałe to te nic..dalej to samo jazda autem:O A najlepsze jak pobierałam kasę z bankomatu na rynku 21 ciemno..a za moim autem inne.. a wpołowie ulicy dziecko tej kręconej..:O Co to miało byc? To ona brata powinna wysłac na te ulice..idz do niej pokaz, ze ci na niej zalezy porozmawiaj z nią.

Gość ile one mają lat?
przesadzają. zabawa na całego.

Gość celebrattionn
No maką. Ja mówie, ze tego nie lubie to specjalnie tak robi..bawi ich to jak widze co powiem to maja to gdzieś.

Potwierdzam, golą się raz w tygodniu (w niedzielę). Nawet wiem co jedzą na śniadanie i obiad (musli z jogurtem, kurczak z ryżem).

a one by chciały aby ich konkubent nie słuchał tego co mówią? jakies takie małoempatyczne one pracują? bo nudzi im się jak widzę.

one kochały kogoś? Ktoś ich kochał? To by go pogoniły w nowy rok juz rok temu..

Gość a ty się dobrze czujesz?
celebrattionn ile masz lat i kim ten bliźniak jest dla ciebie mąż, chłopak? jak długo razem jesteście?

Gość ksiezycwlwie!!!!
Bardzo wiele osób pisze w podobny sposób na temat bliźniąt, coś zatem musi być na rzeczy. Nie każdy jednak musi być typowym bliźniakiem, tak jak ja nie jestem typowym lwem :) Niemniej Wasze opisy mnie nieco przeraziły i obawiam się wchodzenia w relację z kimś tak niestałym, zmiennym, humorzastym i kapryśnym itd :O

Gość nowe myśli
lew i bliżniak-to wogóle bez sensu- lew jest zbyt szlachetny dla blixniaka- będzie oszukiwany, zdradzany n apotęgę...

Gość 12gf64jcn
do: nie wierzę w horoskopy. Zgadzam się w 100% z przedmówcą. Byłam 10 lat w związku z biźniakiem. Bycie z bliźniakiem to fikcja. Tak naprawdę nigdy nie wiesz czy mówi prawdę. Choć przyłapiesz go na kłamstwie to tak Cię omami, że zdajesz sobie sprawę, że rzeczywiście nic się nie stało. Relacje z nim to ciągła manipulacja, oczywiście z jego strony, masz wrażenie, że jesteś marionetką, a Twoje życie z nim odbywa się tylko dla zasady. Co najciekawsze oni nie trafiają na osoby słabe, tylko takie, dzięki którym będą mieli mnóstwo korzyści. Rzekoma słabość osób żyjących z biźniakami polega na tym, że w życiu kierują się uczuciami, a wiadomo kto zakochany ten ślepy:)))) A co do ich spokojnej natury. Nic bardziej mylnego. To wszystko pozory. Przy Tobie spokojni, opanowani, a w rezultacie okazuje się, że potrafią imprezować na całego i to z reguły w innym towarzystwie niż Twoim,wówczas okazuje się ze owa spokojność ducha jest niczym innym jak dozą obojętności emocjonalnej na Twoje potrzeby i oczekiwania. Co innego robią, co innego mówią, co innego obiecują, potem nie pamiętają. Lubią o sobie mówić, "jestem dobrym człowiekiem". Są dobrymi bajerantami, na imprezach, w pracy są bardzo lubiani, z kolei w domu ponuracy, którzy chętnie wkładają kapcie i oglądają tv.To tylko skrót, bo mogłabym książkę napisać o bliźniakach, W rezultacie są słabi psychicznie. trzeba tylko mieć otwarte oczy, bo życie z nimi to nieustanna walka o własne "ja". Przeszłam to piekło.Uważajcie dziewczyny i wierzcie swojej intuicji. Co się na końcu okazało moja intucja zawsze miała słuszność. Jedynie była uciszana przez tego manipulatora.

Gość ytuyty
Dla bliźniaka nie ma pojęcia "my", dla niego zawsze jest "ja".

Gość to jaaaaaaaaa
ja jestem spod znaku barana a moj facet jest blizniekiem... ze tak powiem trafila kosa na kamien blizniak potrzebuje jako kobiety osoby twardej a nue miekkeij cipki, ktorej powie ze gowno to czekolada a ona w to uwierzy... blizniak szybko sie znudzi taka osoba a w zwiazku nonstop potzrze4nuje zamian a nie monotonii

Gość Angel1423623
Jestem Skorpionem. Mój chłopak jest spod znaku Bliźniąt. On rzeczywiście ma dwie twarze... Jedną dobrą , a drugą złą. Dla mnie jest miły, czuły, delikatny... A jeśli ktoś wyrządzi mi krzywdę to wiem, że On nie odpuści. Ale to naprawdę fantastyczny facet. Zakochałam się w nim jak tylko go zobaczyłam... On miał tak samo. Wystarczyło jedno spojrzenie i świat wywrócił mi się o 180 stopni. Ale naprawdę gorąco polecam partnera spod znaku Bliźniąt. Bo kobiecie potrzebny jest kochający, wierny mężczyzna z ogromnym szacunkiem dla niej. Przy nim czuję się bezpiecznie i mogę być tak po prostu sobą.

Gość Marek96
pierwsze co pomyslalem OMG. Wy wierzycie w te zabobony ? jakby nasze zycie i charakter mial zalezec od ulozenia gwiazd (bez polskich znakow bo pisze na telefonie z klawiatura qwerty) wedlug mnie to jakies kretactwo. srutututu majtki z drutu. Amen.

Gość pgnp
Z mojego doświadczenia wynika ,że to fakt,iż mężczyźni spod tego znaku mają dwie twarze . [url="http://smierc.org/news/index.php"]Horoskopy nie kłamią w tej kwestii.

Gość justyna naturalna blondyna
Najgorszy znak. Lekkoduch, zdradzacz i klamca

Czytajac te dyskusje odnosze wrazenie ze to ksiega przywar calego rodzaju mezskiego a nie tylko facetow -Blizniakow :) Te wszystkie horoskopy to bzdura .Wystarczy nazwac gwiazdozbior dajmy na to Rekinem a juz wszystko sie posypie no bo rekin to krwiozerca,wampir,ludojad ale bardzo zdeterminowany na cel a gdzie tu dwoistosc natury ? itd itp. Wiekszosc piszacych tu kobiet to bezkrytyczne ,intelektualne jamochlony co to nie potrafia odroznic poczatku od konca i patrza na swiat wylaczmie prze pryzmat swego JA!. Kobieta ktora wierzy w horoskopy wiezy tez w swoja tajemna wewnetrzna moc co jest bzdura bo tak jak inne kobiety poddneajest po prostu Naturze i to ona decyduje o calym zyciu tego "czarodziejskiego i wyjatkowego egzemplarza ;)

Gość gość
Astrologia to nauka ciołki, a nie religia. A co do Bliźniąt-moja kumpela nazywa ich ku...wiarzami i złodziejami. Dosyć radykalnie, jak dla mnie. Natomiast ja uważam ich za manipulatorów, mitomanów i złośliwców. W skrajnych przypadkach zachowuja się jakby mieli rozdwojenie jaźni. I jeszcze jedno: to flejtuchy. A co nimi kieruje, to już mało mnie obchodzi. Choć wydaje mi sie, że robia to dla czystej rozrywki.

Gość krysta
trudni i niedotrzymujący słowa zachowują się jak pępek świata

Beznadziejni. Byłam z facetem spod znaku Bliźniąt 6 lat. Nie chcą brać za nic odpowiedzialności, każdą, absolutnie każdą decyzję zrzucają na ciebie, począwszy od tego co na obiad, przez wybór drogi którą macie jechać (nic to, że nie masz orientacji w terenie) po wybór mieszkania. Nie dlatego, że nie mają swojego zdania, tylko dlatego, że nie chcą żeby było na nich, jak coś pójdzie nie tak. Mało tego, że chcą żebyś podejmowała każdą decyzję - później się plują, że zawsze musi być tak jak ty chcesz. Paranoja. Do tego kłamią, nigdy (dosłownie) nie dotrzymują obietnic, bo najczęściej jednym uchem słuchają, drugim wypuszczają więc nawet nie dociera do tych zakutych pał, że coś obiecali. Mają gigantyczne kompleksy i leczą je podrywając wszystko co się rusza. Nie wystarczy im zainteresowanie ze strony pań, oni muszą w to brnąć bardzo często przekraczając granice. Zdradzają nawet jak akurat wam się dobrze układa, to nieistotne, jakaś panna zaczęła pieścić jego ego, mówić jaki on cudowny i wspaniały i natychmiast za taką leci. Do tego są beznadziejni w łóżku, szybko kończą, mają gdzieś twoje potrzeby, choćbyś krzyczała i płakała, że nie chcesz np. żeby cię taki smyrał, że wolisz żeby cię złapał jak facet, zapomnij, on lubi smyrać i tak będzie robił, nieważne że od tego nie masz już na nic ochoty. Zero fantazji, zero eksperymentów, niemalże pod kołderką i po ciemku, nie ma co liczyć na szalony seks w przymierzalni, albo cokolwiek co jest bardziej ekscytujące niż sypialnia. Nie mają własnej osobowości, błyskawicznie dopasowują się do człowieka z którym akurat są, dlatego początkowo ci się wydaje że do siebie pasujecie, że nadajecie na tych samych falach itp. Nic bardziej mylnego, on po prostu przejął twoje zachowania, zwyczaje, poglądy. Znajdzie inną pannę, zmieni je w 5 minut o 180 stopni.

Gość gość
falszywi i dwulicowi

Gość gość
klamcy

Gość gość
Mój ojciec jest spod tego znaku. Nie polecam, mama miała ciężkie życie :-(

Gość gość
sa egoistami i mysla tylko o sobie.ciezko z nimi wytrzymac.

Gość gość
czesto zdradzaja

Gość gość
Dacie się złapać w sieć poczucia humoru, komplementów, beztroski, fantazji i już po Was. Pan bliźnięta wchodzi w Wasze DNA nawet jeśli na początku się bronicie to tylko kwestia czasu (chyba, że macie inne gusta) Później kosmiczny romans i ... zdrada. Ciekawe jacy są panowie bliźnięta w małżeństwach, bo jeśli te małżeństwa trwają tzn. albo pan bliźnięta nie zdradza, albo żona nic o tym nie wie (optuje za tym drugim). Faktycznie rozkocha, a później pozostawia z niczym... masakra. Ktoś tu pisał, że bliźniak lubi twarde kobiety i taka da mu rady, nie sądzę on zawsze się wywinie, a herszt baba myśli, ze trzyma go krótko... tak już właśnie obserwuję taki związek... i pani idealna ma już rogi :( bo on kocha wszystkie kobiety (czyt. kocha siebie oglądać w ich oczach) i w tym tkwi problem.

Gość gość
Po co zakladacie,takie tematy przeciez i tak niczego dobrego o facetach nie napiszecie tylko bedziecie ich obsmarowywac.