Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość polanka00
Hej dziewczyny, jestem tu nowa I nie tylko tu bo to moje pierwsze forum o tej tematyce☺ a zatem- od okolo 5 miesiecy kochamy sie bez zabezpieczenia a od dwoch staramy sie robic to w okolicach ovu. Jak na razie bez efektu :( za 3-4 dni powinnam miec @ wczoraj mialam cos w rodzaju sluzu plodnego, przezroczysty I rozciagliwy choc w polowie cyklu mialam to rowniez I wyrazne objawy ovu. Cyc nie boli, brzuch praktycznie tez nie, test wyszedl negatywny, wiec chyba nie ma dla mnie szansy w tym cyklu

Polanka witaj na forum. Mysle ze nie masz co sie smucic bo jeszcze nic straconego to moze byc za szybko aby test pokazal ci 2 kreski. W ktorym dc mialas owulke i ile trwaja twoje cykle?

Gość polanka00
Owulacje mialam w 14 dc, (sluz plodny, plamienie okoloowulacyjne i lekki bol z jednej strony, niestety paski owu. zuzylam zanim mi sie owulacja zczela ;) cykle mam przewaznie 30 dniowe ale bywa kilka razy w roku, ze sa dluzsze ale to raczej jak sie stresuje. Dziwi mnie tylko ten sluz wygladajacy jak plodny, juz drugi dzien. Nawet go wiecej niz w owu. Kiedys balam sie ciazy ze wzgledu na bol przy porodzie, teraz tak bardzo chce dzidzie, ze nawet swidomosc tego bolu juz mnie tak nie przeraza jak kiedys☺ ehh

Gość Gosia576
polanka00 - ze śluzem jest naprawdę różnie. Np ja nie zauważyłam zmian w śluzie gdy byłam w pierwszym tyg ciąży. A jakieś inne dolegliwości masz? Ale na pewno będziesz miała wkrótce dzidzi :)

Magda jak nie było ciąży to nigdy mię miałam 2kresek. Bez znaczenia kiedy. Mam slinotok na śledzie i mielonke turystyczną, aż mi się ręce trzęsą jak zajadam.

Agnieszka takiej wiedzy tajemnej o sztuce nie mam, wiec nie pomogę. Za to zapomniałam dodać ze do śledzi i zielonki jeszcze mam trudno we cukierki...zazwyczaj mam smaki przed@ ale raczej na słodkie:) ten test też jakiś dziwny wyszedł.. jakby linia była wcisnieta...

Gość polanka00
Gosiu- no wlasnie moja nadzieja opadla, bo cyc wisi jak wisial, nic nie boli, nic nie kluje a z tego co czytam to znaczaca wiekszosc dziewczyn bola cycuchy I brzuszek boli jak na okres juz pare dni po owulacji. A Ty jakie mialas objawy przed terminem spodziewanej @?

Gość magdaa88
Baletka jedna z moich koleżanek kilka lat temu zrobiła test w obawie, iż jest w ciąży- wyszedł pozytywny, a w ciąży jednak nie była :) także sama widzisz że wiele też zależy od testu :) ja wole nie kusić losu i domysłów dlatego po upływie wyznaczonego czasu wyrzucam test do śmieci.

Gość Gosia576
Moim pierwszym objawem były bardzo bolące sutki. Wtedy wiedziałam ,że jestem w ciąży. Później częstomocz. Jajniki dopiero w 2 mies ciąży zaczęłam odczuwać. A typu mdłości, zgagi itp nie miałam absolutnie.

Gość polanka00
Co ja bym dala, zeby mnie sutki bolaly ;) choc, wiem ze u kazdej kobietki jest inaczej ale w calkowity brak objawow to raczej nie wierze wiec pewnie nic z tego...

Gość polanka00
Baletka cien cienia ale widac slaba kreseczke,☺ jutro pewnie bedzie ciemniejsza ☺☺

Gość magdaa88
Baletka chyba będziemy niebawem Ci gratulować :) poczekaj do piątku i zrób jeszcze raz, albo beta :)

balteka w niektorych testach tak wyglada miejsce na tą drugą kreske ale zycze Ci zeby to byla fasolka... u mnie jakies szalenstwo, mam sluz rozciagliwy od wczoraj ale dzisiaj jest go wiecej, a test owulacyjny dzisiaj rano wyszedl w polowie pozytywny, gdyz połowa kreski byla ciut ciemniejsza od kontrolnej a połowa byla blada, teraz zrobilam i znowu jest blada rózowa ale ewidentnie jest... wiec albo cos jest nie halo albo ta leki tak na te testy wpływaja ze nic nie wiadomo.... ale do wczoraj nie bylo prawie wogole tej kreski testowej... :/ nie wiecie czy leki moga zaburzac wynik testu owulacyjnego, bo ja biore ten spironol nadal :/

Gość caarolinee88
Jakis tam cien widac:) wstrzymaj sie do piątku na spokojnie i powtorz :)

Gość agnieszka5g
Na pierwszym jest jakis cien cienia kiedys tez tak mialam a w ciąży nie bylam. Ale kto wie musisz poczekać :-)

Gość maniula22
Baletka a ja mialam taka sama kreskę jak Twoja nawet jeszcze jasniejsza a teraz jestem w 11 tyg ciąży :). Obiecująco :). Zrob pinka to będziesz pewna :))

Gość Gosia576
Zrobiłam test ciążowy wyszło brak ciąży. ( test robiony po 15 dniach od stosunku) . Zrobię kolejny tak za 5 dni.

Gość Baletka
Nie wiem czy pisałam Wam, ze zrobiłam test właściwie dlatego, że zaczęłam dziwnie reagować na kawę z ekspresu:) póki co wzięłam nospe i czekam do piątku lub soboty. Jak nie będzie@ to w poniedzialek pojde na badania przy okazji tarczycy zrobię hcg a ci mi tam. Mam 2Stare skierowanie.

Baletka to czekamy dalej :-) U mnie wczoraj byl bol macicy wieczorem dosc niekomfortowy nie wiem juz sama czy bylo juz po owulacji czy przed ale szyjke mam dalej otwarta oczywiście przytulanko bylo wczoraj. Teraz tylko czekanie jak ja tego nie lubie :-/

A takie mam przeczucie, że chyba nie jestem jednak. To byłoby zbyt piękne.

A teraz zmierzyłam temperaturę i mam 37.3... no kurczę, normalnie mam max 37...chyba że idzie jakieś chorobsko... Wiem że nic nie wymyśle i to jest wróżenie z fusów, ale mój organizm jest dla mnie dziwny. W ogóle mam czasem wrażenie jakby mi ubieglo... a na wkładce tylko sporo śluzu.

Gość magdaa88
Do mnie zawitala dzis @, jutro umawiam sie na monitoring cyklu, tylko nie wiem w ktorym dniu zaczac przy cyklach 31 dniowych:-(

Kurde Magda szkoda :-( ja bym zaczelam od 11dc zresztą gin ci podpowie. Baletka ja przed @ mam sporo sluzu.

Gość Magis
madziu, ja tez mam takie cykle(30, 31 dniowe). Bylam na monitoringu 11 dc, pozniej 15dc i mialam pojsc 19 ale juz na urlop wyjezdzalismy i nie dalam rady, ale gin ciebie pokieruje juz po 1 wizycie, P.s- przykro mi, ze @ zawitala;(-Do mnie wczoraj przyszla wredna@:(( oczywiscie zalapalam dolek, ech:/- trzymajcie sie

Baletka co i ciebie? Blondyneczka a jak u ciebie malo sie ostatnio odzywasz wogole tak jakos pusto tu ostatnio :-(

Madziu przykro mi ze ta @ przylazła, nast razem napewno sie uda, 3mam kciuki :) Magis u Ciebie tez szkoda ze przyszła ale nie trac nadziei, głowa do góry i walczymy dalej :) agnieszka a u mnie okej, chyba jestem po owulce, testy owulacyjne srednio sie sprawdzily, aczykolwiek przedwczoraj byly troche ciemniejsze niz te wczesniej i te wczoraj... sluz byl przedwczoraj i na papierze kropelka krwi wiec zobaczymy co bedzie dalej... a nie odzywam sie bo meble wymieniamy i troszke mam malo czasu, ale juz tylko dzisiaj male poprawki i finito... aga jak u CIebie?

Hm u mnie dziwnie mam 17dc mialam dosc silny bol brzucha w 13dc slyz od 11dc do 13dc rozciagliwy w 15dc mialam ból ale nie taki jak na @ tylko taki macicy chyba wiesz o czym mówię i sluz byl tylko wodnisty a dzis juz nie czuje nic czasem lekko pobolewa. Przypuszczamze owulka byla albo 13dc albo 15dc. Wiec teraz pozostaje mi czekać jak ja nie lubię tego :-( dziś wieczorem wyjeżdżam na domek ns weekend wiec moze chociaż trochę przestane o tym myśleć. Jestesmy w podobnej fazie cyklu :-)

aga u mnie tez dzisiaj 17dc ale owulke mialam kolo 14-15dc, ciezko powiedziec bo jakis dziwny ten cykl u mnie, ale widze ze u Ciebie tez dziwne rzeczy sie dzieja hehe moze to przez pogode czy cos:P ale fakt pozostaje nam czekac a to jest w tym wszystkim najgorsze...