Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sto szesnaście kg

głodówka po raz trzeci w życiu. nic innego mi nie pozostało.

Polecane posty

Gość skow87
Prosze mnie nie wyzywac:PTy naprawde masz problem sama z soba:O

Gość mASTER32
a racja!!!! już isę boję.... aż sie posikałem i nogi mi drżą....

mASTER32,to chyba nie dokladnie czytales;kłamczucha to ta co kłamie, wiec odpie**olcie sie ode mnie wredne szmaty i weźcie się za ,a ponizej moja odpowiedz na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znajdziesz na str.6 topiku!

Gość skow87
a mozesz nie robic tyle wykrzyknikow? Strasznie rozkrzyczana jestes:PCiekawe jak w realu przekonujesz innych do tego,ze masz racje? Liscie pewnie leca jeden za drugim:D

Gość mASTER32
wiesz co, mam pomysł, jutro rano wstań, zapakuj dzieciaka do wózka i wyjdź na miasto czy na wieś, nie ważne, znajdź jakieś centrum handlowe i kup sobie kruliczka, moze jak sobie dogodzisz, to ochłoniesz, bo na meża raczej nie liczę, ja tam na jego miejscu już bym o rozwód papiery składał i pojechałbym z walizką do mamusi. oby z dala od takiej żony. nie wciskaj mi kitów. nie ciebie wyzwala osobiście tylko wiec przestań z udowadnianiem i weź sie za siebie. podejmij próbe zmiany siebie, dowiedź ze masz siłe by sie zmienić . jak autorka tego tematu, która zapewne jak juz tu zajrzy to będzie gotowa sie zal;amać, ale wierzę, ze to kobieta rozsądna i takimi flejami jak ty sie nie przejmie. póki co życzę powodzenia w zmienianiu sie zaś AUTORCE ZYCZĘ WYTRWAŁOSCI I SUMIENNEGO DĄŻENIA DO WYZNACZONEGO SOBIE CELU!. dobranoc

mASTER32 jak do mnie piszesz duzymi literami prosze i bez bledow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i odpierdol sie od mojej rodziny!!!!!dla Twojej wiadomosci za miesiac biore slob!:)

Gość janiemogę....
dziwni jesteście. tracicie swoje cenne zycie na jakieś popaprane dyskusje na tym topicku. autorko!!! może lepiej na nich nie zwracaj uwagi i pisz jak tam ci waga leci w dół, oraz to ile i jakie papki jesz, bo kożystam z niektórych porad, ale tylko z tych zdrowych. np to z ciepłą wodą , nie wiedziałam że syci lepiej niż zimna... Powodzenia!!!

skow87 a co do ciebie falszywa istoto,to mam jesdno do powiedzenia!!!!W......aj!!!najpierw najezdzasz na autorke,teraz jej bronisz,a do tego podszywasz sie pod inne osoby!

Gość janiemogę....
skow78 ślub????? za miesiąc?????? życzę mu by zmądrzał, bo inaczej będzie miał przesrane....

Gość skow787
chyba nie bardzo wierzysz w ten ślub za miesiac, dlatego tyle w tobie złosci i irytacji...

Gość amebianka21
autorko: powodzenia i nie patrz na ich posty, bo są pojebani jak mało kto. :) trzymam kciuki za ciebie!!! nie poddawaj sie!!!

niezle sie wszyscy bawicie moim kosztem!:)faktem jest,ze nikt z was nie zna mnie,nie wie ani kim jestem,ani jaka jestem,a ja wasze komenty mam gdzies!:)szczekajcie dalej,znalezliscie kozla ofiarnego,spoko,ja tak latwo nie poddaje sie!:)

Gość skow87
ja najezdzalam na autorke? Kochana ty naprawde masz rozdwojenie jazni:O Nie sadz sie do mnie bo znam wschodnie sztuki walki:classic_cool:

Gość mASTER32
już wykąpałem sie i wypachniłęm dla mojej kobietki.... tak z ciekawości weszłem zobaczyć jak sie dyskusja potoczyła, ale widzę, ze nikt jeszcze nie zmądrzał.... a szkoda.... DUZYMI LITERAMI NAPISZĘ DO CIEBIE: JESTEŚ POJEBANA. IDŹ PO POMOC BO INACZEJ ZE ŚLUBU NICI. A W OGÓLE TO PO CO MI DO WIADOMOŚCI PODAJESZ, ZE MASZ ŚLUB ZA MIESIAC? ZE MNĄ GO WEŹMIESZ? MI MOŻESZ WZIAŚĆ DO BUZI, GŁĘBOKO, TAK JAK LUBIĘ. NIC WIECEJ NIE MOŻESZ. teraz to ja spierdalam spać. żegnaj popierdolona kobieto... jezu, oby moja nigdy taka nie była jak ty...... boże broń...

Gość skow87
janiemogę.... z ta woda to prawda.Pamietaj jak moj kolega-taki paczus w szkole sredniej w szybkim czasie schudl ok 20kg Pamietam wlasnie,ze glod zabijal piciem goracej,przegotowanej wody

skow787,we mnie jest zlosc,nic podobnego,jestem niespotykanie spokojnym i szczesliwym czlowiekiem!

Gość skow87
przecież dopiero ci sprawiało frajdę bawienie sie kosztem autorki, jak to możliwe by juz ci sie nie podobało bawienie sie czyimś kosztem?

mASTER32 do swojej kobiety masz taki sam stosunek, jak do innych kobiet?laske niech ci zrobi twoj lachociag!

Gość smierdzi trollami
alleluja ale jestescie popierdolone, wspolczuje, hahahahah

Gość POPIERDOLEŃCY
JESTEŚCIE POPIERDOLENI A TY ;LENAUK NAJBARDZIEJ!!!

ja mam swoj nick:P zmien na innny jak ci sie cos nie widzi:P

Gość mASTER32
wścieknięte poszły spać nareszcie

:) wydaje mi się,ze to cisza przed burzą! O co poszło? Nie w temacie jestem?:)

teraz to juz chyba nikt nie wie o co poszlo;) tak po skrocie to jedna owieczka nam sie rozbrykala:Dale na widok pasterza uspokoila sie:)chyba

Chyba wiem kto jest owieczką!;) Nie chce mi się czytac od początku,jakieś streszczenie?