Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merji

czterolistna koniczyna na szczęście

Polecane posty

:O:O Teraz to mało nie spadłąm z kanapy!!!!!!! Oczywiście "do życzenia" pisze sie przez "Z"!!!!!!!! 😭😭 Dlaczego czasem nie da się zedytować takiego byka!! Jak ja w ogóle mogłam :O:O Teraz mnie będzie dręczyć :O

Tak, to też mnie zaskoczyło, tzn ten związek hmm.. Nigdy nie wiadomo jak tam między nimi jest naprawdę, ale ja bym nie chciała takiego typa --- nie w moim typie.

Ondin przestań :) Ja nawet uwagi nie zwróciłam A nawet gdybym, to na pewno nie pomyślałabym : "Jezu jakie ona byki sadzi" samej mi sie pewnie zdarza :) Dystans do tego wszystkiego :)

;) To dobrze. U mnie już zapiekanka ślicznie pachnie, niektóre zapachy zaczynają sięprzebijać przez katar. Na szczęście nie ja musiałam ją robić, mój m. dzielnie walczył w kuchni.

no ja dziś szaszłyki robie, a zapiekanka brzmi pysznie, mój maz w pracy, wiec ja sama na posterunku :)

to strasznie smutne.. :(:( A mój m. ma taką fajna pracę, że bywa niekiedy całymi dniami w domu. Zazdroszczę mu.

ale to znaczy też, że ma dużą samodyscyplinę, aj akurat pracować w domu nie potrafię, dom mnie rozprasza, tyle w nim ciekawych zajęć :)

No najbardziej to ja go rozpraszam :D Idę jeść, bo woła z kuchni, a potem chwilkę poleniuchuję zgodnie z planem ;) Wpadnę troszkę później.

Cześć Dziewczyny! Mijam się z Wami strasznie, ale trudno...Miło mi Ondin, że jeszcze o mnie pamiętasz... Jutro mam ciężki dzień w pracy, a potm już będę na większym luzie. No i chyba co ndzień będę Was witała o poranku, bo u mnie najwcześniej wstaje słońce... Oglądam teraz wspomnienia o Irenie Kwiatkowskiej. To smutne, że gdy odchodzą tacy wspaniali ludzie.

Czeka W. Sugar aż uda nam się zgrać i poznać :) Mam nadzieje, że jeszcze jesteś?

Chciałam napisać że czekałam, a nie bezosobowo czeka :D Mam coś dziś do tej klawiatury.. A może to przez kolejną pobudkę dnia dzisiejszego :D Tak smacznie mi się spało po jedzonku.. W.Sugar mnie z kolei w przyszłym tygodniu czekają niezłe przejścia w pracy, zwłaszcza po tak długiej nieobecności.

Zdrówko powoli wraca, szkoda że tak powoli. Ale nie będę aż tak narzekała skoro mogłam was poznać dzięki temu :)

Co do I. Kwiatkowskiej, to rzeczywiście bardzo szkoda, to taka znacząca postać. Ale chyba zawsze wszyscy będą ją wspominać. Dożyła szczęśliwie wielu lat.

W. Sugar - dziękuję za miłe słowo 🌻 Znajdę czas na pewno, żeby tu bywać i z wami rozmawiać :)

W.Sugar, dojeżdżasz do pracy? Zauważyła, że wstajesz bardzo wcześnie? Ja na szczęście nie dojeżdżam, mieszkam tuż koło miejsca pracy, co ma swoje plusy i minusy. Najważniejsze jednak, ze nie muszę wstawać wcześniej niż to konieczne-- tego bym nie zniosła. Po pierwsze typ sowy, o którym już pisałam, a po drugie kiedyś kiedyś, mnóstwo lat temu dojeżdżałąm do pracy przez dwa lata... I po tym czasie przyrzekłam sobie, że nigdy więcej!!!! I tak sie stało, mieszkam tam gdzie pracuję :D

Nie , nie dojeżdżam ale uwielbiam wcześnie wstawać. Najczęściej o godz. 6.00 , nawet gdy mam do pracy na popołudnie. Mam taki rytuał, że idę nastawiam kafetierkę na pyszną kawę i lecę umyć włosy. Potem w łóżku piję kawkę ... A do pracy mam blisko. trzy przystanki autobusem lub pieszo 20 minut spokojnym marszem.

To wstawanie to rodzinne , bo gdy jadę w odwiedziny do mamy, to już ok. 5 rano mama zagląda do mnie z pytaniem: To co , pijemy kawę? Zle ze mną było znajomym na wakacjach, bo budziałm się o świcie i szukając towarzystwa budziłam ich na różne sposoby... niby przypadkiem ....

No to super i naprawdę bardzo ci zazdroszczę, że potrafisz wstawać tak rano!!! Dla mnie to potężne wyzwanie i wysiłek, jestem koszmarnie nieprzytomna i przez to wstaje sporo wcześniej, żeby zaparzyć kawę i jakoś się dobudzić. Zdarzyło mi się rano już kilka razy zderzyć z drzwiami lub innym meblem. Mam więc podobny rytuał, zaparzam kawę i siedzę dopóki nie odzyskam jako takiej przytomności umysłu.