Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek1984

starania o dzidzię

Polecane posty

marta ja mam bardzo podobnie, tak jakoś mi dziwnie jest i jakby pobolewa mnie brzuch a właściwie to bardziej kuje niż boli, szczególnie przy wciąganiu brzucha albo sikaniu. Dziwne to.

może to jakiś dobry znak ale znając życie u mnie nic z tego nie będzie miałam już tak kilka razy i nic z tego nie wyszło choć teraz jeszcze piersi mnie bolą a wcześniej tego nie miałam,ale ta głowa mnie cały czas ćmi

hej hej :) Dziewczynki wiecie co z tymi objawami to różnie bo powiem wam że teraz pewne rzeczy mogę przypisać ciąży ale wcześniej miałam je za zwiastuny @ tak że to różnie bywa, rzeczą która zmobilizowała mnie do zrobienia testu było to że kupiłam sobie moją ulubioną bułkę w mc donaldzie ugryzłam i co?... ochyda cała wylądowała w śmieciach.... a teraz mało co mi smakuje i nie mam na nic apetytu Wczoraj przyleciała do mnie w odwiedziny koleżanka z PL pogoda piękna ponad 15 stopni a ja muszę do pracy i to jeszcze na 14 ; jak mi się ni chce szok!

Hej dziewczyny, dzisiaj rano ponownie robiłam test, jest 2 słaba ale widoczna kreska, zastanawiam sie czy to faktycznie ciąża czy ten test jest po prsotu jakiś felerny, wiadomo że w głowie rodzi się tysiąc myśli i taka właśnie mi przyszła na myśl. Objawów nie mam żadnych na @, 4 dzień mi się spóźnia, bolą jedynie mnie piersi, a zwłaszcza sutki.

Witam Was monique222-->ja na twoim miejscu teraz bym zrobiła betę jak nie jesteś pewna co do testu ale testy raczej się nie mylą albo powtórz za dwa dni wtedy druga kreska powinna być już widoczniejsza. Znając życie wy wszystkie zaciążycie a ja jeszcze będę się starała :(

marta2387 nie przejmuj się, ja tu z Tobą zostanę, bo z moimi leniwymi jajnikami, to pewnie też za szybko się nie uda :(

monique222 na betkę leć!! :) super ciesze się, że za pierwszym razem wam się udało :)

ajlin dziękuje za wsparcie :) ale wiesz ostatnio nawet zauważyłam ze mam mniej śluzu płodnego czy to tez może mieć jakiś wpływ na zapłodnienie

ja w tym cyklu miałam śluz płodny 24 i 25 dnia cyklu - a to zdecydowanie nie na owulację.... a w okresie kiedy powinna być owu miałam plamienie i nie było staranek... więc sama widzisz, zostanę to z Tobą :P

wiesz co powiem cie ze mi po tym zabiegu co miałam w lipcu to wszystko się pozmieniało wcześniej miałam regularne miesiączki a teraz mogę zapomnieć i mam 1000raz gorsze i obfitsze no i teraz nie mogę wyczuć mniej więcej kiedy mam owulacje bo nawet tego śluzu nie mam może jak teraz się nie uda to w następnym cyklu zakupie testy owulacyjne. No i jak będę 20 kwietnia to gin ma obserwować mój cykl zobaczymy co mi powie

Ajlin i Marta, na pewno Wam się uda, ja trzymam kciuki. Na razie jestem w szoku i nie wierzę że się udało, pewnie kupię z 5 testów i będę powtarzać, :) Zobaczymy, czy faktycznie to maleństwo czy jakiś piskus testu.

u mnie też nieciekawie... chyba za długo brałam jednak tabletki anty bo nie mogę no normy wrócić... a teraz marzę by @ już przyszła... strasznie bolą mnie te piersi i jeszcze taka nerwowa jestem... dzisiaj się rozryczałam, bo mój na mnie westchnął... a jak spytał dlaczego płacze to powiedziałam, że nie wiem

Ajlin, nie smutaskaj się :) Nie byłam na becie, bo w pracy jestem, ale sobotę pójdę sprawdzić. Jutro z ana będę powtarzać test, bo jakoś nie mogę uwierzyć, że się udało :(

:) aaaaaa rozumiem :) na pewno się udało :) testy się nie mylą w tą stronę :)

gratulacje, kolejna mamusia na naszym forum. ajlin, marta2387 jeszcze ja z Wami tutaj zostanę ....

Kasia, na razie nie dziękuję, w sobotę robię kolejny raz test i umawiam się do mojej dr :) Jakoś mnie brzuszek znowu boli ;(

kasiek1984, marta2387 zostańmy razem, zostańmy razem :P

STARACZKI: NICK........... WIEK...... CYKL....... TERMIN@........ ......MIEJSCOWOŚĆ monique222.....28.........1..........20.03.2011.......... ....Wrocław PABLINKA........26.........3..........25.03.2011......... .....MANCHESTER Dorotka 78......32........34.......ok.1.04.2011..............Skierniewice marta2387......24.........5........ok.4.04.2011.......... ....Gliwice kasiek 1984 ....27........13..........06.04.2011..............Wrocław ajlin..............23..........3.........?06.04.2011..... ........Wrocław wklejam tabelkę żeby sie nie zapodziała tylko teraz musimy dołożyć rubrykę dla przyszłych mamusiek :):) a ja dalej czuje się fatalnie jeszcze jak leżę jest w miarę ok ale jak chodzę to jest mi strasznie niedobrze :/

Ajlin, jak na razie nie chcę nic brać, może samo przejdzie, w sumie to już 2 tydzień jak mnie pobolewa brzuch. Marta, a może to fasolka daje znać o sobie :)

ajlin, marta2387 mam nadzieję, że my też niedługo zobaczymy te dwie kreski mówię wam to forum ma coś w sobie a jak nie to będziemy tu rozmawiać tak długo, aż wreszcie zaskoczymy. Lepiej się poznamy i trochę zestarzejemy, ale to tylko dwa skutki uboczne ;)

monique222 trzymam kciuki, jakoś mam dobre przeczucie. Super, że Ci się udało oby tylko testy to potwierdziły i oby wszystko było dalej książkowo dobrze ;)

urojona to ja już mam od jakiegoś czasu, nawet brzuch mi rośnie proporcjonalnie doupływającego czasu ;)

hehe :) ja też mam napuchnięty jak balon ostatnio :) hehe za 9 miesięcy urodzę urojone dziecko :P

ale wiecie co ja myślę ze troszkę za wcześnie na jakieś objawy albo sama sobie coś wmawiam ale mam w sobie jakąś cicha nadzieje choć i tak wiem ze pewnie się rozczaruje i mama mnie się mnie pyta czy czasami coś się nie szykuje bo wiem jak bardzo chciałaby zostać babcia w sumie już by była bo miałam termin na styczeń ale wiem ze co ma być to będzie i kiedyś na pewno zobaczę na teście dwie kreseczki i będę przeszczesliwa a z wami tez już się zzylam wiecie jak się nie pracuje to można do głowy dostać i o wszystkim się rozmyśla i ciesze się waszym szczęściem tym którym się udało kochane

ja tam zawsze mam objawy hehe :) ale najśmieszniejsze jest to, że zawsze kilka dni przed@ robię już test i wtedy jakoś większość z nich mija i zostają tylko te na @