Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasiflora30

szczepIenie ODRA-ŚWINKA-RÓŻYCZKA

Polecane posty

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Sanepid się nie upomina. Ale jestem przygotowany na zniszcenie Sanepidu przed sądem gdy mi tylko przyslą ponaglenie. NIE ZASZCEPIĘ JUŻ NIGDY DZIECKA ŻADNĄ SZCEPIONKĄ.

a czemu jesteś taki negatywnie nastawiony? stało sie coś?

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Nie obawiam się moich wrogów. Z nimi sobie poradzę. Obawiam się moich przyjacioł, którzy "z troski o moje dzieci i z miłości do mnie chcą szczepić moje dzieci"

Gość chesz powiedziec ze
kazda szczepioka 6w1 jest eksperymentalna?kurde tez taka szczepilem ale nikt nic o eksperymentach nie mowil ;/

Gość Tata Asi (18 m-cy)
jestem przeciwny szczepieniom ponieważ znam CAŁĄ PRAWDĘ o szczepieniach. Znam najtajniejsze szczegóły szczepień i celu, któremu służą. Wy nigdy się o tym nie dowiecie !!! Pamiętajcie nikt nie jest tak potężny jak ci co chcą szcepić nasze dzieci. Są to najpotężniejsze osoby, wpływy, siły i środki. Mogą wprowadzać dowolne ustawy, zmuszać siłą do szczepień dla osiągnięcia celu o którym nawet nie pomyslicie.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja tez nie zasczepiłam córki MMR a ma juz 4,5 roku i jakos mi sie nie spieszy dac jej to świństwo. Śmieszy mnie jak czytam mamuski które powtarzaja bezmyslnie słowa lekarzy że to nie szczepionka wywołuje autyzm ze to zbiega sie z tym ze autyzm sie ujawnia po roku, gdyby tak było przesuneli by ta cholerna szczepionke i dawali ją starszym dzieciom bo nie ma znaczenia dla samej szczepionki czy dostanie ja roczniak czy 2 czy 3 latek, ale dla samego dziecka znaczenie jest ogromne. Ja sobie poradziłam z sanepidem, załatwiłam zaświadczenie o odroczeniu i mam spokój mimo że odroczenie juz od 2 lat nie jest ważne ;)

pacjent z mojego byłego oddziału tłukł szyby i stawał na szkle bo promieniowanie z kosmosu do niego w ten sposób nie mogło dotrzeć. też przestał brać leki na schizofrenie więc tato asi czas do lekarza

Gość jak zalatwic takie
odroczenie??? bedziesz kiedys szczepic??

odroczenie może wystawić pediatra, alergolog itp tylko że takich lekarzy jest bardzo mało, wiekszośc z nich nie ma odwagi, ja po odroczenie jechałam 170 km

Gość Tata Asi (18 m-cy)
nie wiem czy "każda szczepionka 6 w 1 jest experymentalna. Wiem że ja i zona musiałem podpisać kilkanaście papierów aby mogli zaszczepić moje dziecko. Bez mojej zgody nie mogliby tego zrobić. Po szczepieniach została pobrana krew dziecku i wysłana do Belgii (GSK) aby mogli sprawdzic czy udało im sie osiągnąć cel.

każdy ma swoje sumienie i zrobi jak chce. nie ma się o co kłócić. ja szczepię gdyż lekarz, który jest dla mnie autorytetem w tej dziedzinie szczepił swoje wnuki.

Tato Asi to co piszesz jest troche dziwne nie sadzisz??? Bo gdyby mi kazali podpisywac jakies papiery to na bank bym sie nie zgodziła, a Wy to zrobiliscie wiec o co chodzi????? Wyjasnij o co chodzi bo jak piszesz skrótami to brzmi to kosmicznie

tylko to z nakazem podpisania papierów to chyba coś nie tak nie chcesz to nie szczepisz 6 w 1, możesz pojedyńczą to nie średniowiecze, ze głowę ucinają za bunt dziwne

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Wima 7 - skąd my to znamy. „Lekarzu ulecz samego siebie - zło nie jest oryginalne. Po 2000 latach działa tak samo poprzez ośmieszanie tego, który mówi PRAWDĘ ŚWIATU O WAS. Moglibyście się zdobyć na cos nowego!!!

a ja własnie byłam po odroczenie u lekarza który jest dla mnie autorytetem, lekarz ten jest znany ze swoich pogladów w całej Polsce, świetny lekarz i człowiek, nie wciska kitów typu to nie wina szczepionki. Dodam jeszcze że mój własny pediarta zabronił mi szcze[pic córke na rotawirusy, grype, poza tym mam w rodzinie wielu lekarzy nie sa zbytnio zwolennikami szczepień, jeden z nich zachorował ciezo po szczepionce na grype i jest teraz wielkim przeciwnikiem szczepien bo na własnej skórze doświadczył powikłań poszczepiennych

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Liyahhhh chodzi o to że wówczas nie byłem przeciwnikiem szczepień. DO 6 - miesiąca szczepiłem Asię. Lekarze mówiliże to jest najlepsza szczepionka dostepna gratis dla wybrańców. W aptece kosztowała 500zł. pediatra mówiła że sama nią szczepiła wnuki i płaciła mnóstwo kasy. Pranie mózgu przyniosło efekty więc zaszczepiłem .Potem prztszła świńska grypa i odzyskałem zdrowy rozsądek. Miało umrzec miliony Polaków a umarło kilkunastu bezdomnych zaszczepionych na grype AH1N1.

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Wima 7 - „Lekarzu ulecz samego siebie" to są twoje słowa o mnie. Dlatego, że mówię PRAWDĘ. (chyba nie zrozumiałaś poprzedniego wpisu - wcześniej opisywałaś mnie jako człowieka chorego który sam wymaga leczenia - bardzo nieładnie - tak jak dawniej ośmieszano Jezusa za to że mówiła Prawdę)

Gość Tata Asi (18 m-cy)
Wima 7 - Ile dostajesz kasy za zachęcanie do szczepień???

rozumiem Cie tato Asi, ja juz w ciazy z córka wiedziałam ze jej nie zaszczepię MMR, po urodzeniu moja córka dostała jak wszystkie dzieci szczepionke na WZW i gruzlice, kilka dni pożniej okazało sie ze ma zakażenie dróg moczowych i te szczepienia mogły doprowadzic do sepsy i zabic moje dziecko, szczepia wszystkie maluszki bez szczegółowych badań jestem pewna ze wiele z nich ma powikłania ale to wychodzi po miesiacach i nikt nie kojarzy tego ze szczepieniami. Gdybym dzis miała urodzic dziecko nie zgodziłabym sie na żadne szczepienie i żaden sanepid ani sąd by mnie do tego nie zmusił. Zreszta tak naprawde to sanepid duzo straszy, daja sprawy do sadu ale jeszcze nie było w Polsce przypadku zeby rodzice zostali zmuszeni do zaszczepienia dziecka, więc rodzice zastanówcie sie 100 razy zanim podacie świnstwa dzieciom to moze zawazyc na całym ich zyciu

Gość kiciorek-ek
a ja nie mam żadnego odroczenia. Po prostu w przychodni podpisałam oświadczenie, że odwlekam szczepienie i po temacie. Moje dziecko skończyło już dwa lata i cisza- może zapomnieli? :) Zaszczepię może jak skonczy trzy lata, jeszcze nie wiem.

ciebie wogóle ciężko zrozumieć. jesteś jehowy?

Gość zaxdsfghj
Jestem zszokowana takim podejściem do sprawy.Nie wyobrażam sobie nie szczepić dziecka.W szkole gdzie chodzi moje dziecko ,inne dziecko dostało zapalenia opon mózgowych bo matka nie szczepiłą dziecka.Poza tym pandemia grużlicy też pokazuje ,ze nasze społeczeństwo jest zawsze"mądrzejsze".