Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Gość Tencykl
Aśka7 ile czekasz już na te zioła? napisz maila do sprzedającego ! Dziewczyny ja mam cykle 27-29 i skok występuje, wiec mysle, ze zostane przy tej luteinie, u mnie gin mi przepisał na 3-miesięczną kurację i własnie zaczynam 3ci miesiąc ;/ więc zobaczymy co dalej ;/

Gość Tencykl
Zaałaamaanaa25 a Ty na jakim etapie cyklu?

Tencykl obecnie jestem w 18 dc i czekam na owulkę dzisiaj mam spadek tempki mam nadzieje że jutro będzie skoczek ale jajniki nic mnie nie bolą:( no cóż czekam dalej, ogólnie mam pco i prawdopodobnie brak owulacji mam nadzieje że ziółka mi pomogą to jest mój pierwszy cykl z nimi.

czekam 3 dni i chyba zapomniała o mnie, jutro je kupię w aptece; koniec tematu z przesyłką ziół bo nie taki temat powinnam poruszać na tym forum :-) słuchajcie dziewczyny czy zażywacie jakieś witaminy przy tych ziołach ?????

Gość Tencykl
ja biorę standardowo folik a od dzisiaj (mam 3 dc ) wprowadzam wiesiołka i magnez B6 :)

Gość Tencykl
ja już mam wiesiołka, własnie zaczynam brać ;)ziółka też oczywiście, foli i magnez ;)

Gość itka _84
czesc dziewczyny. mam nadzieje ze przyjmiecie mnie tu. mam bardzo nieregularne i dlugie cykle. bardzo chcemy z mezem dziecko ale jakos do tej pory sie nie udalo zajsc w ciaze. czy myslicie ze ziolka o. sroki skroca mi cykle i przyspiesza owulacje???

Gość Ten cykl
Hej, ja piłam poprzedni cykl i to eż od połowy i @ miałam tylko praktycznie 3 dni, dzisiaj 4 dc, i już końcówka, poprzedni cykl miałam 27 dni,a ten 29 dni, to mi jakby jeszcze wydłuzył face lutealną, więc próbuj, a nie byłaś u ginka, zeby dał Ci coś na regulację cyklu? choćby luteinę?

Newela ja tez mam taka dawke i pecherzyki byly ale tak jak pisalam wczesniej,pekly ale na usg nie bylo widac cialka zoltego- dostalam luteine i przez nia cykl mialam 24dni i znow zaczelam brac clo i teraz pije 1/2 lyzeczki ziol na noc, we wtorek mam USG zobacze co powie gin, czuje klocie,dzisiaj mam 7dc, ostatnio mialam malo sluzu zobaczymy co bedzie

Gość Newela
Witam nową koleżankę i zgadzam się z ten cykl nie ma co samemu szalec bo mozesz miec owu normalne a zaburzone inne hormony idz do lekarza niech da Ci skierowanie na hormony powiedziec ze masz nieregularne cykle to powinien bez wahania dac Ci właśnie luteine mi przynajmniej tak zrobil tylko ja mialam dwa dziwnej dlugosci cykle a reszte mam książkową Asiek24 ja niestety na usg nie maialam pecherzykow przynajmniej tak mi lekarz mowil teraz jestem w 27dc i chyba bedzie @ bo mam sucho i zero objawow ciązy brzuch mnie co jakiś czas pobolewa ale trudno okreslic jak no i troche zwdety jest ale to moze po ziolach piersi mnie nie bolą termperatura na razie jeszcze nie spada wiec zostaje mi czekac do soboty lub w pon zrobic test..

Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj u lekarza i zamiast wyczekiwanej fasoliny doczekałam się uroczej torbielki :-( :-( , niestety muszę wziąść luteinę i czekać na @ bo być może pęknie przy @. O dziwo przy tej luteinie mogę brać nadal castagnus i pić zioła, zresztą najwyżej jak namieszam to się urodzi drużyna piłkarska, a co tam.... :-)))) Chciałam się Was zapytać czy wykonywała któraś z Was badanie AMH ??? To badanie dotyczy rezerwy jajnikowej i podobno jest ,,mądrzejsze'' od słynnego FSH. Mnie osobiście o uszy jeszcze się to nie obiło :-(

Bylam u gin ale dala mi tylko witaminy. Owulacja wystepuje u mnie ale czadami dopiero przy 40dc. Jest potwierdzona testami owulacyjnymi I mierze tez temp. Maja gin kazala narazie czekac I zrobila mi tylko badania hormonow. Dlatego pomyslalalam o tych ziolach.

ojej!!!!!!!!!! gdzie Wy się Wszystkie podziałyście???? siedzicie na innym forum????...... ale tu smutno się zrobiło :-(

Gość Newela
jestem jestem :) co do badan to ja nie slyszalam nic o tych nowych sama mialam te standardowe ja chwilowo chyba małego doła dostaje bo brzuch mnie boli chyba na @ szkoda ze tak jest ze niektórym to trzbe się namęczyc zeby się doczekać upragnionych dwóch kreseczek na tescie no nic jeszcze tylko ziółka na dobranoc i spać :) kolorowych dziewczyny

:-) Newela???, a Ty już długo te ziółka pijesz ???, męża też częstujesz??? W związku z tym, że ja mam dwa rodzaje muszę uważać i dawać mojemu M odpowiednie bo nie wiadomo co by było jak się pomylę :-) Ja też uciekam, DOBRANOC ZIELARKI :-)

Gość Newela
nie pije sama to juz moj 7 cykl staran 3 z clo ale 1 z ziołami wiem że organizm reaguje na leczenie bo mam sluz a wczesniej go nie było a teraz dzięki ziołom miałam ładny skok temp i nadal się utrzymuje tylko ten ból brzucha jednak sprowadza na ziemię co do M to u miego wszystko oki mial robion badania i wyszly prawidlowo wiec teraz czekamy tylko na mnie...

Gość tencykl
Aśka7 mam nadzieję, ze torbielka siępodda :) nie ma szans :)

Newela - może ten ból brzucha czymś zaoowocuje ??? :-) Tencykl - ta torbiel musi zginąć !!!!!! Moja gin-ka powiedziała, że najlepsza na niego byłaby ciąża dobrze Jej się gada ...... , sama to wiem. Ja już miałam dwie laparoskopie i choćby nie wiem co na kolejną nie mam zamiaru iść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S muszę to napisać :-) :-) zioła jeszcze nie dotarły, hihihihi :-)

Gość matuskam
cześć dziewczyny, Na podstawie tego forum się zdecydowałam podjąć kurację ziołami. Staramy się o dziecko od lutego, kiedy odstawiłam tabletki. Ale po odstawieniu mam nieregularne cykle, PCO i do tego jeszcze nadżerkę. Więc wzięłam się najpierw za próbę leczenia ziołami. To już jest mój 15 dc picia, do tej pory wszystko było OK, śluz jak nigdy, ale od wczoraj mam krwawienie, nawet tak obfite, że musiałam założyć podpaskę. Skok tempki był, czyli owu była. Miała któraś z Was coś podobnego? Nie wiem, czy to jest tylko reakcja jajników na zioła i chodzi o krwawienie śródcykliczne czy się powinnam udać do lekarza...? Co Wy sądzicie?

Gość Tencykl
Aśka7 a msz endometriozę, ze laparoskopowo sie leczysz, czy na torbiele? A z ziołami to pisz do sprzedakącego, bo to przesada, sadzi je dopiero czy co? matuskam nie pomogę nigdy nie miałam. Ja w tym cyklu czekam na epicentrum działania ziół i wiesiołka.zobaczymy.dzisiaj 5 dc i już powoli ruszam ze staraniem

Gość sabcia_b
Cześć, gdzie można kupić te zioła Ojca Sroki?

Tencykl :-) dwa razy miałam usuwanego torbiela laparoskopowo, za drugim razem wykryto ogniska endometriozy. 2 lata temu torbiel się pojawiła, ale przez tabletki wchłonęła się sama, a od wczoraj wiem, że kolejna idiotka rośnie na prawym jajniku, a zawsze był maltretowany ten lewy. W związku z tym walczę, żeby zniknęła bo już nie chcę się kłaść na stół :-( i w dodatku osłabiać ten jajnik, który teraz jest najważniejszy :-) Matuskam Witaj :-) nie wiem co się może z Tobą dziać bo nie mam póki co doświadczenia z ziołami. Powinnaś pójść do lekarza bo gdyby to były plamienia między cyklami to zazwyczaj są one mniej obfite, a w Twoim przypadku coś się spaprało w trakcie cyklu. Oczywiście dodaję słowo : CHYBA :-) Sabcia_b wejdź na allegro i w wyszukiwarce wpisz zioła, wyskoczą Ci na różne dolegliwości.

Gość Tencykl
Aśka7 a brałas luteinę?

Luteinę teraz dostałam , mam nadzieję, że ona mi pomoże ????

Gość marząca o byciu mamą
Cześć dziewczynki :) Melduję, że u mnie narazie spokój, jestem w trakcie drugiego miesiąca picia ziółek. Żadnych bóli, żadnych plamień, żadnych krwawień tylko czasem miewam kłucia jajników. Pozdrawiam nowe starające się. Te nowicjuszki i te z długim (jak ja ) stażem. Pozdrawiam.

Dziewczyny dzisiaj jestem załamana:( dzisiaj jest już 21 dc a u mnie ani skoku ani owulacji nie widać, jajniki też mnie nie bolą:( wierzę w moc ziółek ale boje się że one mi wcale nie pomagają:(

Gość oczekująca...
Hej... Długo nie pisałam bo... Trafiłam do szpitala na patologię ciąży...Zaczęłam plamić na brązowo-nie dużo ale stracha miałam.... pojechałam do szpitala tam wykryto że przy pęcherzyku płodowym mam krwiaka... poza tym serduszko jeszcze nie biło.... Trzy dni i tzry noce przesiedziałam w tym szpitalu a właściwie przeleżałam bo mam zalecenie leżenia a wstać mogę tylko na siusiu.... Jestem zmartwiona... Ciągle coś się ze mną dzieje...:( We wtorek mam wizyte u ginka więc będe juz wiedziała czy serduszko biję....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się