Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatkabecia

Czy dla mężczyzn seks jest nieważny...?

Polecane posty

Gość kobietka222222
A to jak nie mam faceta to jak wchodze na taki topik to jest dziwne? Mozna wiedzeic dlaczego jest dziwne?

Gość wewew
Nie rozumiem po co w ogole ta dyskusja. To ze autorka tematu jest egoistka i materialistka ktora wykorzstuje swojego faceta jest oczywiste i nie podlega zadnej watpliwosci.

no tak wywód starej panny albo smarkuli na temat pozycia w stałych związkach:) to jak wizyta u szczerbatego dentysty albo głuchego laryngologa :P

Gość kto tam hipopotam
Nie wiem, zazwyczaj wchodza tu osoby, ktore maja podobny problem. Lub osoby, ktore wlasnie sa w szczesliwym zwiazku i chca nam jakos pomoc, doradzic. Ewentualnie osoby, ktore moga sie podzielic podobnym doswiadczeniem z przeszlosci.

Gość kto tam hipopotam
Piszac "szczesliwy zwiazek" mialam oczywiscie na mysli strone erotyczna, zeby potem nie bylo niedomowien albo oskarzania nas o meczennictwo! :P

Gość kobietka222222
Wlasnie autorka pokazuje ze jest nie tylko egoistka ale takze osoba bez kultury obrazajac moja osobe. Naprawde wspolczuje ze facet musi sie zadawac z taka kobieta. Nie jestem ani stara panna ani tez smarkula. Reakcja autorki jest najlpeszym dowodem ze mam racje. Prawda kole w oczy

Gość kto tam hipopotam
A mozna wiedziec dlaczego tak naprawde tutaj weszlas? Tak z ciekawosci pytam :P

tak masz racje:) dziękuje za to że otworzyłaś mi oczy a teraz pozwolisz że nie bede marnować czasu i pójde żyć swoich egoistycznym życiem :)

Gość wewew
no tak wywód starej panny albo smarkuli na temat pozycia w stałych związkach to jak wizyta u szczerbatego dentysty albo głuchego laryngologa Autorka nie tlko jest egoistka i bez kultury ale takze nie grzeszy inteligencja. Co za durne myslenie. To tak jakby pisac ze ginekolog musi byc kobieta albo ze lekarz musi byc chory na raka by leczyc osobe chora na raka

i to ja jestem bez kultury nazywając Cię starą panną? a Ty nie jesteś powtarzając w kółko że jestem egoistką. I nie bede się z Tobą kłocić bo musiałabym zejść do Twojego poziomu....

Gość wewew
Przeciez autorko jestes egoistka. Dalas temu wyraz w jednej ze swoich wypowiedzi.

Gość kto tam hipopotam
wewew: ja pamietam jeszcze calkiem dobrze czasy, gdy nie bylam z nikim w zwiazku i moge Cie zapewnic, ze wtedy nie udzielilabym tutaj zadnej sensownej rady. Przypomina mi to ksiezy na kazaniu, ktorzy wypowiadaja sie na temat zycia w rodzinie i szczesliwego pozycia malzenskiego...

Gość wewew
Nie napisalas ze jestes z facetem bo sie kochacie tylko dlatego ze on Cie kocha. To jest egoizm w czystej postaci!

no dobrze jestem egoistką, przyznaje się. czy to wystarczy? rzucajcie dalej kampaniami ale nie o tym jest ten temat, dalej stoimy w miejscu. kto tam hipopotam trafne porównanie to księży:) a ja nieskromnie porównam naszą dyskusje to polityków w Polsce, którzy się kłocą non stop a problem jak był tak jest...

Gość wewew
Przypomina mi to ksiezy na kazaniu, ktorzy wypowiadaja sie na temat zycia w rodzinie i szczesliwego pozycia malzenskiego... Co to jest za chore myslenie. Nie masz pojecia jak wiele o zyciu w rodzinie wiedza ksieza. Jak wiele kobiet dzieli sie ksiezom swoimi problemami, ja juz nie mowie o spowiedzi. To jest chore myslenie. Nie trzeba byc kobieta by byc swietnym ginekologiem, nie trszeba byc ptakiem by sie znac na ptakach. Nie trzenba byc pilkarzem by byc swietnym komentatotem pilkarskim. Seksuolog nie musi byc ogierem by byc swietnym seksuologiem!

Gość kto tam hipopotam
Ponawiam prosbe: przeczytajcie caly topik!

Gość kto tam hipopotam
Nie trzeba byc kobieta by byc swietnym ginekologiem, nie trszeba byc ptakiem by sie znac na ptakach. Nie trzenba byc pilkarzem by byc swietnym komentatotem pilkarskim. Seksuolog nie musi byc ogierem by byc swietnym seksuologiem Ale trzeba byc choc raz w takiej sytuacji jak my, by moc nas zrozumiec...

Gość wewew
Idac waszym chorym myslenie to osoba bedaca w zwiazkach nie moze sie wypowiadac o zyciu singla, nie moze ich krytykowac bo niby co ona wie o zyciu singla? Wasze myslenie jest chore. Mozna byc 30 lat w zwiazku i nie umiec doradzac w kwestiach zwiazkowych, mozna nie byc nigdy nie byc w zwiazku a byc swietnym psychologiem.

Gość kto tam hipopotam
Bynajmniej tak wynika z wypowiedzi niektorych osob, ktore albo bagatelizuja problem, albo doradzaja nam wspanialomyslnie, ze mamy rzucic partnera lub poszukac sobie kochanka.

Gość wewew
Ale trzeba byc choc raz w takiej sytuacji jak my, by moc nas zrozumiec... Ale problemem w tym watku sa faceci a nie kobiety!

Gość kto tam hipopotam
Mozna byc 30 lat w zwiazku i nie umiec doradzac w kwestiach zwiazkowych, mozna nie byc nigdy nie byc w zwiazku a byc swietnym psychologiem. To moze nam wreszcie cos doradzisz, zamiast tylko sie czepiac? :)

Gość wewew
Trzeba sluchac madrych rad madryhc ludzi a nie od razu skreslac rady osob ze wzgledu na ich stan zwiazkowy. Rada niejednego singla jest sto razy lepsza niz rada niejednej osoby bedacej w zwiazku. To jest kwestia madrosci zyciowej i nie tylko zyciowej a nie stanu "cywilnego" Autorka tematu od razy skreslila i obrazila wypowiedz autorki tylko dlatego ze ta jest sama. Takie zachowanie swiadczy o GLUPOCIE i brkau kultury

Gość wewew
Podstawowa rada dla autorki - niech przestanie byc egoistka i materialistka, to jest punkt wyjscia do jakichkolwiek zmian

Gość kto tam hipopotam
Ja slucham wszystkich rad i wypowiedzi, chodzilo mi tylko o to, ze mozna miec duza wiedze teoretyczna na jakis temat i mowic calkiem sensowne rzeczy, ale akurat w tym wypadku praktyka bardzo pomaga :P

Gość wewew
Caly ten temat pokazuje ze praktyka tu sama nic nie zdziala. Udziela sie tu mase kobiet z "praktyka" z doswiadczneiem w zwiazxkach dosc duzym i nie mozecie rozwiac problemu tytulowe. Wnioski wyciagnijcie sami...

Gość kto tam hipopotam
wewew: zgodzilabym sie z Toba jakies 10 lat temu, gdy bylam jeszcze niedojrzala emocjonalnie i moim idealem byla milosc platoniczna. A slowa to tylko slowa, nie uwazam, zeby "pozadne rzniecie" bylo terminem obrazliwym.

Gość kto tam hipopotam
Jezu, napisalam porzadne przez "z"! Chyba naprawde potrzebuje tego seksu i to zaraz :P

Gość wewew
O porzadnym rznieciu to ja nic nie pisalem! Uzywam innego slownictwa...

Gość kto tam hipopotam
Wiem, napisala to Becia. Nadal twierdze, ze nie ma w tym nic zlego, kazdy uzywa takich slow, jakie mu odpowiadaja. Nie znaczy to, ze nie kocha swojego partnera lub traktuje go tylko przedmiotowo. Nie wspominajac juz o tym, ze "mysli tylko macica" czy jak to tam napisales.