Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniana88

Odchudzanko! Start 04.07.11. Zapraszam! Razem raźniej :)

Polecane posty

Kawa jużjest dozwolona w diecie SB, nawet z odtłuszczonym mlekiem, ale trzeba się ograniczyć do jednej dziennie :) I z tego co wyczytałam wcześniej, to w fazie drugiej jemy to wszystko, co w fazie pierwszej, plus dodartkowo powolutku wprowadzamy węglowodany i cukry.

Gość kama;)
hej;) moge sie przyłączyć?;D ja zaczynam diete od dziś i śniadanie 10.00 mleko 0,5 % i otręby 12.00 bułka razowa i twarożek ze szczypiorkiem i jak narazie tyle:d planowałam o 14 zjeść banana ale narazie trzymam sie bez, i mysle żeby o 16 zjeść serek brzoskwiniowy ok 110 kcal i o 18 mleko z otrębami. słyszałam ze te otręby są bardzo zdrowe i przystpieszaja metabolizm. a ja mam własnie problemy z wypróżnianiem, macie moze jakies metody na to?? słyszałam takze o wodzie z cytryna i od dzis zaczełam ja pić w dosyc duzych ilosciach. chce schudnać ok 5 kg waże ok 60 kg mój cel to 55kg

Witam Cię Kama! Ja też piję od wczoraj wodę z cytryną, bo słyszałam , że wspomaga odchudzanie. Ktoś pisał wcześniej, że nie słodzi, ja odkąd rok temu zrezygnowałam z cukru, to teraz nie wyobrażam sobie wypić słodzonej herbaty, bo mi po prostu nie smakuje, także przestawić można się szybko. Tak samo wolę herbatkę zieloną niż zwykłą.

Gość kama;)
ja zjadłam jakies 25min temu jogurcik, i teraz czekam na 18:D na otreby. Narazie idzie b dobrze:D, ale szczerze mówiąc nie wiem za bardzo co dalej jesc;/ nie chce mi sie za bardzo gotowac jakis głupotek i za mięsem nie przepadam, może wy mi doradzicie co smaczne, zdrowe i jednocześnie dietetyczne:d ?

ja ostatni posiłek wcianam za pół godzinki:) Robię sobie jeden kawałeczek schabowego z przyprawami oczywiscie grilowany:)

Gość PrzyszłyChudzielec!
Hej:) Dołącze się do Was kobitki jeśli można:) Ważę 54kg i mam 158cm... mam ogromne boki... masakra...:/ chciałabym wyglądać ładnie, szczupło, żeby buźka troche zeszczuplała i dup*ko spadło:) mam nadzieję że dzięki wzajemnemu wsparciu nam się to uda:) 05.07.2001r biust- 88cm pod biustem- 74cm na wysokości pępka- 85cm biodra- 86cm udo- 47cm

Gość PrzyszłyChudzielec!
no właśnie waże 54kg... ale wszyscy myślą że 64:/ straszne jest to jak jakaś koleżanka mówi do mnie "ale się poprawiłaś na buzi, i taki brzuszek Ci urósł":/

Dokładnie:) a właśnie znacie może jakieś dobre ćwiczenia? Niestety u mnie w miasteczku nie ma siłowni... więc muszę się zadowolić ćwiczeniami w domu. Posiadam hula- hop z czasów gdy byłam mała, kręce od czasu do czasu, chyba musze częsciej:P

Gość kama;)
mi sie straaaaaaaaasznie ćwiczyc nie chce ale wiem ze wkrotce musze zaczac chodz troszke cwiczyc, a co wgl jedzie?

Dziewczyny co jecie dzisiaj na kolacje? Bo nie wiem za cholere co zrobic:/ pewnie będzie tak, że teraz nic nie zjem a później dorwę jakieś ciastko czy cukierka i się napcham:/

Gość kama;)
a stosujecie jakies wspomagacze? suplementy? ja słyszałam o ocie jabłkowym i mysle o zakupie ale ciekawe czy bd efekt i ile kosztuje

Właśnie zjadłam na kolacje banana z kefirem, a czuję się jakbym zjadła dwudaniowy obiad, więc jest dobrze :)

nie stosuję żadnych wspomagaczy typu tabletki itp... według mnie to tylko truje:) ale podobno jak się pije czerwoną i zieloną herbate to to też coś pomaga... na razie przekonałam się tylko do zielonej, czerwona jakoś mi nie smakuje...:) a Ty coś stosujesz?

Gość kama;)
ja narazie tez nie, myśle o czyms ale nie wiem czy to wgl skutkuje, chciała bym cos co sprawi ze nie bd miec ochoty na słodycze:d może ten ocet cos zdziała

A ja na kolację zjadłam 2 jajka na twardo, sałatę i pół ogórka. I na dziś koniec. No i pokręciłam 40 min HH. Kiedyś odchudzałam się z tabletkami Clarinol 1000 - byl skuteczny, tylko trzeba ćwiczyć sytematycznie, no i drogi. Teraz stawiam na naturę.

A ja na kolację zjadłam 2 jajka na twardo, sałatę i pół ogórka. I na dziś koniec. No i pokręciłam 40 min HH. Kiedyś odchudzałam się z tabletkami Clarinol 1000 - byl skuteczny, tylko trzeba ćwiczyć sytematycznie, no i drogi. Teraz stawiam na naturę.

Czesc laseczki, dzis 2 dzien, trzymam sie swietnie:) kwikki minus 7: faktycznie nie mozna tknac alkoholu, ale z kawa juz est lepiej, dr Agatson ciagle pracuje nad swoja dieta i ulepsza ja, dlatego w owej wersji mozna ypic jedna kawe dziennie. Ja pije wiecej ale za to bezkofeionowe. Według Agatstona kofeina pobudza produkcję insuliny i przez to może powodować napady głodu, dlatego kawa nie jest wskazana. Jesli chodzi o sery to nie wiem czy dobrze zrozumialam pyanie ale mozna jesc je we wszystkich fazach, Z tego co wiem w pierwszej fazie je sie (przynajmniej ja jem) mozzarelle i fete lighf, twarog chudy a zolte sery wszystkie o zawartosci tluszczu ponizxej 19 (17?- nie pamietam)% ja kupilam ostatnio zolty 13% i ten sobie jem jako przekaski No dobra dziewuszki spicie juz?:)

Ja też się chętnie dołącze jeśli można :) mój cel 50 kg , do końca lipca . Do zrzucenia 5 kg :)

Gość PrzyszlyChudzielec!
hej! ja wstalam, zaraz zjem sniadanko- twarozek i sprobuje isc pobiegac :) odezwe sie troche pozniej. powodzenia dziewczyny!

Hej, wczoraj obyło się bez pokus, mam nadzieję że dziś też wytrwam. Dziś kupiłam pieczywo pszenne lekkie - 2 kromki mają tylko 40 kal, więc od dziś na śniadanie bułki nie będzie.