Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

aaaa rozumie rozumie ... oj bedziesz laska zobaczysz kawal czasu przed toba i nami uda nam sie

ja już czwarty dzień jutro będę na tych jabłkach sił już nie mam.:-( a tak bym chciała jeszcze ten poniedziałek wytrzymac nie miałam sił dziś ćwiczyć ale we wtorek przechodzę na taka diete. Rano brokuły gotowane w południe fasolka ziel.gotowana a wieczór kalafior tak teraz spróbuje

dziewczyny a jakbym tak tego dukana zastosowala? Sama nie wiem co robić kur...wcale nie zrec najlepiej

wercia glod nic tu nie pomoze jesli dobrze idziesz na tych jablkach stosuj na przemian dwa dni jabluszkowa dnieta dwa dni normalne dietetyczne jedzenie na samych jabluszkach padniesz ...dukana moze i super dieta ale za duzo bialka wali po nerach wiec ostroznie z ta dieta.. wyprobuj czemu nie ...

ja stosowalam dukana ale przez miesiac schudlam ino kilogram i zaczelam sie bardzo zle czuc po niej ... ale kazdy indywidualnie idzie na diety....szlak ztym pospiech zlym doradca mam czas nic mnie nie goni

ja na sniadanko zaliczylam mala rybke w panierce i jajko jedno na wtwardo a potem sie zobaczy nie jem co dwie godziny czy trzy jem kiedy czuje sie glodna w malych ilosciach mi to starcza

jutro dziewczynki nie podam wagi .. dzis mialam uczte typu zachciewajki po odrobince zjadalam to i tamto ale co tam za tydzien podam zachciewajek czas skonczony i dalej do przodu osiagac swoj cel heheheh

no jutro waga ale co tam waga jak w portki normalne w sklepie wlaże :-) w 42 eur tzn nasz nie chiński tak spokojnie co za radość naprawdę móc kupić fajne normalne spodnie w dobrym sklepie nie worki na rynku na słonia.:-( jak zawsze.:-(

dorotka żeby zacząć normalną diete trzeba najpierw dobrze oczyścić organizm dlatego ja stosuje ciągle oczyszczajace najpierw diety a przy okazji chudne widzę że mocz nie jest jeszcze zupełnie biały jak woda zobaczymy we wtorek kiedy będę zmieniać diete po ważeniu

pół roku temu miałam nerki bardzo dobre moze zrobię badania i tego dukana spróbuje tak każdy chwali i tyle znajomych stosowało sąsiadka trzydzieści kg w pięć miesięcy schudka moze i na mnie będzie działać moze kupię książkę :-) hm nie wiem sama

wogóle to chce już przestawić sie na diete taka stała co będę zawsze nawet potem stosować czyli bez chleba cukru soli ziemniaków słodyczy mięsa poza rybami i niektórymi częściami drobiu i tłuszczu poza oliwa z oliwek myślę że jeszcze tydzień i już będę gotowa

po tym co teraz przechodzę będę sie pilnować żeby znów tak sie nie męczyć patrzeć jak ludzie normalnie jedzą.:-( od czasu do czasu sobie pozwolę na jakiś mały grzech ale to tylko w niedzielę.:-) święto ha ha

jutro moze mnie prawie nie być tylko wagę podam bo mam roboty w domku od groma a potem na spróbowanie tej zumby ze znajoma pewnie będą sie tam ze mnie śmiać ale mam to gdzieś

dorotka mi te jabłka naprawdę wchodzą i jest ok tylko że już ciągle to samo to nuda a ja bym se dziś kalafior strzeliła i tak jest

Gość zatroskana mrówa
witajcie kobietki 155/66 kg :( trzy lata temu - 155/53 !!!! (odstawiłam Novofem i leczę się lekami sterydowymi z powodu chorych stawów dlatego qrewnie mi ciężko zejść z wagi... Ale zaczynam od dziś - rano - ok. 5 dkg placka ze śliwkami i kawa z mlekiem i 1 łyżeczką cukru trzcinowego, obiad - łyżka ryżu z warzywami, kawałek fileta z indyka w curry, łyżka buraczków z cebulą, łyżka leczo bez mięsnych dodatków godzinę temu - ok. 15 dkg winogron lampka czerwonego wina (potem będzie jeszcze jedna i koniec) Od jutra nie będzie słodyczy. I słodkich owoców. Wina tez nie. Pozdrawiam

Gość mamajulki29
Zatroskana mrówa, ja jeszcze 5 tygodni temu miałam na wadze 61 kg. Pisałam tu na tym topiku nawet kilka postów. Na dzień dzisiejszy ważę 55 kg przy 158 wzroście, czyli wynika z tego ze jak sie weźmiesz tak konkretnie za siebie to waga zacznie spadać. Tak samo wy dziewczyny, dacie radę tylko nic na siłę i jednak trzeba uczyć się cierpliwości. Przede mną jeszcze z 6 kg bo chcę ważyć 49 kg, już nie marzę o mniej. I będę walczyć dalej, spodobało mi się jedzenie zdrowsze i ćwiczenia. Jedno mogę śmiało stwierdzić, bez ćwiczeń i biegania dieta daje wolniejsze efekty.Pozdrawiam.

werciu no dzis niedziela i swieto byly malusie lody chrupie peiczywko rybka i nawet jeden malusi ziemniaczek a czuje sie tak jakbym nie wiem ile pojadla heh zoladek juz obkurczony

mamajulki29 ma racje bez ruchu nic nie zrobisz tylko u Ciebie te stawy więc nie bardzo wiem na ile tobie wolno ćwiczyć czy nawet pływać nie znam sie ale wino na diecie? :-)

dorotka ja przed dieta też na bialo sikalam ale jak zaczelam brac detox i robic diety oczyszczajace byłam w szoku ale już jest ok prawie biały ha ha ale temat.:-) ale przez trzy tyg katastrofa

dzis zgrzeszylam czuje sie najedzona jak prosiaczek a tak naparwde nie zjadlam duzo i mam jakies wyzuty sumienia boszzzzzzz ale tak mi sie chcialo juz cos normalnego

co do cwiczen moze od jutra sie zmobilizuje na przekor lekom i im skutkom ubocznym znajde sily na chocby jaks rozgrzewke poki co buuuuu

przez pierwsze dwa trzy dni jest jeszcze ok ale potem organizm zaczyna sie oczyszczać i sie zaczyna u mnie było aż pomarańczowo he he :-) i met taki no ale jakoś udało mi sie go oczyścić i skóra super i włosy no i paznokcie mocne

dorotka przecież ziemniak nie ma kalorii a ryba zdrowa a że lody to jak na mleku to mało kalorii lepsze niżby schabowy

po wczorajszym obrzarstwie ino pol kilo mniej .. mialam nie podawac wagi ale co tam.. dzis sie zwazylam po 2 szklankach picia i bez wyproznienia.... ech