Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

ja to dziś se pozwoliłam aż trzy jaja rano z puszka tunczyka zjadłam i do tego kromke chleba owsianego już nie pamiętam kiedy tak sie najadłam chyba dwa tyg temu przed dieta.;-)

witam i pozdrawiam serdecznie.....U mnie maly spoadek w ciagu tych tygodni,poki co jestem jeszcze opuchnieta moze za tydzien bedzie inaczej .Zaraz mykam do okulisty bo pisze po omacku na klawiaturce wzrok mi sie juz bardzo pogorszyl..zajrzę jak wrócę

Witajcie dziewczyny. Ja dziś jestem zapracowana, dlatego wpadam podac tylko wagę (w stopce) i życzę Wam miłego i chudego dnia. Buziaki pa.

marne wyniki ale jestem swiezo po malpie ech ale nie poddaje sie mimo wszystko byziaczki dla was.cieszy mnie bardziej luz w ciuchach bo po wadze tego nie widac poki co

u mnie @ w zeszłym tyg była ale już poszła i znów jestem w formie :-) także 3maj sie, nie daj sie :-) pozdrawiam kobietki idę sprzątać.

Widzę, że ostro się pilnujecie! Staram się zrezygnować z soli, dlatego dużo innych przypraw stosuję, ale raczej nie mieszanki gotowe, tylko indywidualnie. W weekend zrobiłam schab, z czosnkiem, majerankiem imbirem i co tam pod łapkę wlazło. Do tego kasza gryczana i kapusta kiszona.... Muszę włączyć więcej ruchu, ale gdy już dojadę do pracy na 10, i wrócę po 20 do domu to nie mam siły....

werka widzę,ze ładnie Ci waga spadła. Gratuluję 🌼 aga zawsze możesz wstac wcześniej i poćwiczyć. Naprawdę dla chcącego nic trudnego. dorotka tobie też ładnie spadło 🌼 za ten zgubiony kilosek. Ja po cichu marzę,żeby pod koniec października zobaczyć 7 na przodzie:)

Gruba, Problem w tym, że gdy rano ogarnę dom a wstaję o 6 to już spieszę się do pracy, a po powrocie nie mam już siły. Muszę zmienić mieszkanie, i mając bliżej na basen jestem w stanie coś podziałać. Ostatnio się obroniłam i dostałam prezent, masaż kamieniami wulkanicznymi. Idę jutro. Napiszę jak było...

ja nie cwicze wogole ech poki co ciezko mi sie ogarnac i zaczac jakies cwiczenia jedyny ruch jaki mialam to bylo malowanie ostatnio ale mam nadz ze jak sie lepiej poczuje to i zaczne sie ruszac wiecej

no dziewczynki już posprzatane,obiad dla domownikow jest a moja zupka kapusciana wlasnie sie gotuje tylko ile trzeba ja gotować, aż będzie miękkie wszystko?

ok. Biorę sie za ćwiczenia przynajmniej godzinke . Dziewczyny stosowała któraś dukana ?

dzis pomilcze zle sie czuje to raz dwa nieciekawie bylo u okulisty z moja corcia ech ........ oby nie bylo to nic powaznego

no dziewczynki spadam dziś już mnie nie będzie, ale jutro jak najbardziej.:-) pozdrawiam, dorotka trzymaj sie-położ odpocznij. Buzka

dorotka zupka smaczna i ostro ostra haha ale nic nie smazylam zero soli i tluszczu i tak do dziesiatego do nstp wazenia

werciu i ja dzis wlasnie gotuje ta zupcie i tez bede ja jadla poki co moze znow poczuje smaka na nia

w listopadzie sama to ja bym chciala zobaczyc siodemeczke z przodu ...dobrze ze za marzenia nie karaja heh

dzien dobry wszystkim:-) ja juz w pracuni od szostej,a tak mi sie nie chce ze szok:-( plan mam taki ze trzeba pocwiczyc dopoki nikogo nie ma. menu na dzis -zupa kapusciana,wsystkim polecam tak ostra ze mam dwie korzysci odchudza i powieksza usta hahah tak piecze

wecia hahhahahhah no ja tez od dzis zupinka ...wieczorkiem nawazylam caly gar heheheh.Pozdrawiam serdecznie

Hej hej, to ja pracuś:D werka z Ciebie to taka fajna baka z jajem, lubie czytać Twoje wpisy:D U mnie dobrze, ćwiczę, trzymam dietę i licze za tydzień na kolejny spadek, a jeśli go nie będzie, to też sie nie załamę.

dorotka mi smakuje w kazdej postaci bo moge sie najadac w/g ostatniej diety 500kal.sama dziekuje Ci naprawde bardzo za ten topik to dla mnie duza motywacja i bardzo dobrze sie czuje w waszym wirtualnym towarzystwie ;-) i nikt mnie nie krytykuje ze jestem taka czy tak naprawde dzieki

co slychac u moich najpiekniejszych kobiet swiata? dorotka ta zupa kapusciana to super pomysl,bardzo mi pasuje,

Gość marianna pe*
Dziewczyny, gratulacje!!! spadku wagi pisałam tu z Wami...ale pojechałam na kanary, all i niestety pomimo biegania/ zabrałam specjalnie adidasy/ kąpieli, zwiedzania, a może z upału przybyło mi 2 kg!!! i znów ...krok w tył ale z Wami , mam nadzieję dam radę:classic_cool: Pozdrawiam!!!