Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

z upalu kochana wrecz ubywa jak sie sporo pije wody nie gaz i nie objada;-) hehe pewnie ssssobie pozwolilas na wiele wiele przyjemnosci, za miesiac kobiety wyjezdzam na majorke i daje sobie reke uciac i przysiegam wam ze shudne a nie przybiore,ale czasami bywa tak ze z wrazenia niektore kobiety inaczej reagujA I WLASNIE sobie pozwalaja ja no dam rade bede z wami caly czas,no i wazenia nie bedzie ale bedzie duzo sportu

dziewczyny chce byc bezposrednia i szczera poprostu ale chce wam doradzic ze na odchudzenie jest tez dobra pozycja na jezdzca haha naprawde przysiegam

werka hahhahahha wyprubuje twoja pozycje hehehheeh .co do zupy i moja smaczna ale nie dodadal cuury jednak ta przyprawa psuje caly smak ...poszlam za twoim glosem werciu hehe..w domu rozpirduszka meble przywiezli i trza dzis poskaldac do kupy... znow bede miala odrobineke ruchu ruchu ruchu ;) hehehhe buziaczki dla was

werciu zapomnialam dodac ze do zupki do miseczki dobrze jest dodac nac pietruszki ma dobre strony dziala moczopednie ...pomysl o tym jak lubisz

dziala i to bardzo tyle ze wtedy juz tak dlugo ja jadlam ze mi obrzydla ale od poniedzialku zaczelam znow jesc i bez cuury jest naparwde zjadliwa

Cześć lalunie. Ja to Was podziwiam za tą zupe z kapuchy. Mnie wzięło, ale na surówke z kiszonej,jem codziennie i codziennie latam do kibelka jakbym miała pórko w ( I ) :D:D Wczoraj zaliczyłam 40 minut na rowerze treningowym, 100 przysiadów i ćwiczenia na ręce z cieżarkami. NIe chce mieć motylków na ramionach, dlatego ćwiczęeeeeeeeee. Wiecie co, w domu naprawdę trudniej się zmobilizować, czasami mam wstręt,ale wiem,że tak trzeba. Już się nie mogę doczekać,kiedy będę mogła wrócić na siłownię. Narazie kasy brak.

cześć sama :-) wkońcu sie pojawilas, co Ty tam kombinujesz? A co do zupy to naprawdę dobra co prawda bez soli i przypraw z wyjątkiem chili ale da sie jeść ja dopiero trzeci dzień ja jem ale myślę że do poniedziałku wytrzymam i że będą efekty.;-)

sama :-) ja kiszona to mogę tonami tylko że co do wc to sie zgodzę.;-) też latam jak zjem

Uwielbiam kapustę kiszoną, mogę jeść na kopy, staram się nie wcinać po 19, ale czasami gdy chwyci mnie smak, to zajadam się marchewką... No i 4-5 małych porcji jedzenia, ale na razie nie idzie nic w dół...

agunia kochana spadnie,tylko zostaw marchew bo dużo ma cukrow. Spróboj cztery nie pięć posiłków.:-) ja tylko trzy zjadam. Teraz jestem na kapuścianej do poniedziałku zobaczymy jaki będzie efekt.:)'

aga już nie dużo Ci zostało za miesiąc nie będzie śladu po 15kg zobaczysz. A jaką dietę teraz prowadzisz?

marianna chodziło Ci o ta willę julia trzy czy moze o ten na dole archon bo ta willa no całkiem całkiem dla duuuzej rodzinki :-( no a nas :-( jest tylko dw.:-(je więc u mnie kuchnia, hol , łazienka, wc, salon , sypialnia, pokój gościnny i spizarka ale za to duży ogródek i jeszcze większy ogród :-)

Gość marianna pe*
skakankę kupiłam w zwykłym markecie mam orbiego i mało go... bo zaczął skrzypiec i sie poci twarz, wole biegać

To tylko ja:D Latam I latam na nic nie mam czasu nawet zeby baterie do wagi kupic.Za malo jem,nie mam apetytu I czasu,musze sie poprawic.Czuje ze spadl mi brzuch jeszcze troche I za przeprszeniem bede widziala swoja " mala".Czesto tak mam ze brzuch spada I boczki, spodnie leca z tylka bluzki luzniejsze a na wadze pare gram mniej:(to tak mnie demotywuje ze przysiegam boje sie wazyc:( milego dnia:P

Spaślacze, To chyba dobrze, że mas takie efekty, gdybyś miała odwrotnie było by tragicznie! A tak tylko powód do zadowolenia, najpierw obwody, potem kilosy;) Ja niby czuję luźniejsze ciuchy, a na wagę wolę wchodzić raz w tygodniu, nie będę codziennie bo to źle działa na psychikę, może chociaż efekt zobaczę...

witam was moge z wami sie odchudzac? moj topik padł a widze ze wasz jakos sie utrzymuje :) głupio mi sie tak do was wpraszac ale wiem ze tak bedzie mi łatwiej - potrzebuje wsparcia i osob które tez sie nie poddaja

Gość marianna pe*
szkoda, że nie mogę kapusty.. zaczynam popijać oliwę lub do sałatek i efekt ten sam

Gość marianna pe*
mokunia ,jeśli możesz, a z jakiej wagi? ile chcesz się pozbyć?