Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba sama

DLA KOBIET, KTÓRE PODEJMUJĄ WYZWANIE OSTATECZNEGO POZBYCIA SIĘ OTYŁOŚCI :)

Polecane posty

aha, nio ok dzieki myslalam ze moze jakas inna nazwe ma;-) to jutro pojde do apteki i kupie co mi szkodzi sprobowac. boze jeden dzien w pracy zlecial jeszcze jutro ostatnio takie nudy ze koszmar kupilam dzis specjalna skakanke w sportowym z mini hantelkami przy raczkach i pomiarem obrotowym heheh promka byla to se zakup zrobilam bede se skikac w pracuni az wpadne do sasiadow na dol bo sie podloga zarwie heheh

w piatek mam impreze popijawcza z kolezankami i tak se mysle jaki ja alkohol bede pic zeby za duzo nie mial % ale tak tez mysle przeciez w alkoholu puste kalorie znczy sie suche ktore z potem wychodza wystarczy pocwiczyc troszke trudno najwyzej bedzie czysta hehe z cytrynka i woda gaz.;-) a na drugi dzien 20 basenow bo jesc to raczej nie dam sie namowic

poszlam dzis na solarium po 2 latach i odziwo bylo ok co zawsze konczy sie zawrotami glowy az zdziwiona bylam mam nadzieje ze juz bedzie ok trzeba do swiat pieknie wygladac haha

werciu salata lodowa pokruszona do tego jajka gotowane pomidorek i mozesz dodac piersc z gyrosa odrobinka sosiku ala majonezowego z czosnyczkiem... skakanke mam ale szybko sie na niej mecze jak skacze a serce wali jak szalone wiec boje sie jej uzywac poki co ...podziwiam twoj zapal zaangazowanie jesli chodzi o cwiczenia

Gość m_michalina
fajne diety

Gość MEBLE VENUS
Zapraszam do zakupów w meblowym sklepie internetowym ,,Venus'' - NISKIE CENY! NOWE MODELE! Największy wybór stołów, krzeseł , mebli tapicerowanych , narożników, sof, kanap , hokerów,krzeseł tapicerowanych oraz włoskich , niesamowitych tapczaników dziecięcych oraz wielu innych mebli. ****** PRODUCENT *****NISKIE CENY **** SPRAWDZ***** http://venus-meble.eu/

Z sałatek polecam: pokruszona sałata lodowa, pomidory papryka, cebula ogórek a wszystko polane ziołami z torebki włoskimi i z oliwą z oliwek, pychotka;) Dziś byłam na elektrostymulacji znów mam mniejsze wałeczki... Dorotka, Ja po 17 latach właśnie przechodzę przez sprawę rozwodową, byłam matką dzieciom, on robił karierę, a ja ogarniałam, a teraz tej obsłudze dziękujemy.... Po mału podnoszę się ale nadal leżę na dnie finansowym...

dorotka teraz 3 dzien jem salatke z sałaty lodowej pomidorów papryki ogórka jajek tunczyka natki pietruszki małej cebulki i jogurtu greckiego light

werciu wpojono mi ze nie laczy sie poidorow z ogorkiem poczytaj o tym i nie lacz ich razem prosze

moze warzywna taka z pory marchwi ogorka korniszona jajek i moze dodaj dla posmaku papryczki pietrucha seler

albo ala gyros saltka z czerwonej kapusty konserwoej wycisnac sok i pokroic drobniusio piers podusic w przyprawie gyros i przekladac na miane kapustka piers ogorek jajko moze byc cebula kukurydzki nie proponuje ale jak lubisz mozesz zrobic jedna taka warstwe i kazda delkikatnie przesmarowac ala sosikiem czosnkowym jest pychotka

boże dziewczyny koniec moich ćwiczeń z tydzień coś mi sie zrobiło w kostkę skręciła sie puchnie i boli jak diabli kolano coś siadło chyba od ciężaru mojego tłustego.:-( wszystko siądzie nie długo teraz to katastrofa będę siedzieć :-( i już nie będę mogła oprócz wody nic bo nie będzie jak spalić.:( będę płakać a hu.. z ta skakanka

hahahha werciu spokojnie napewno nadwyrezylas ..woda z octem zrob sobie okladzik moze pomoze sciagnac opuchlizne co do siedzenia ja nie cwicze i chudne wiec spokojnie malenstwo

wercia malo sie nie posikalam ze smiechu jak ty to opisals hahahhaha wariat z ciebie kochany hihihihi poprawilas mi humorek tym jak to opisujesz ..ale masz racje chyba przegielas z tym skakaniem kostki kolana nie wytrzymuja tym bardziej ze byly obciazone od dawna..moze poki co wybierz lrzejszy zestaw cwiczen

no ja tam ryzu sie nie tykam poki co dystansik do niego jak juz to jakis konkrecik w niedziele nie w tygodniu

;=) haha boze to nie bede nie wiedzialam dorotka ze nie wolno i pomyslec ze byl w super linji taki przepis hehe ja juz dzis ja wlasnie dokonczylam ale 1 maly ogoreczek koserwowy nie zaszkodzil do smaku hmmmm.....trudno wiecej nie bede hehe musze cos wymyslec na nastp.tydzien ale juz nie wiem co wszystko byle by nic z miasek ihihih

ryz ryz o booozzzee nigdy w zyciu chocbym miala nic nie jesc tydzien zadnych kasz ryzy itp itd o nie nie

moze ugotuje ala bigosik kiszona koncentrat i piers z kurczczka hmm to chyba bede lubic tak mysle

werciu jak nie jutro to innym razem te tance spokojnie..co do proszku pamietaj byc go nie zaywala pijac alkochol tak pisze by nie laczyc

dorotka spokojnie ze mnie taki pijak ze lufka i pod stol tych tancow szkoda hahah no ale zawsze beda nastepne to co jutro bede jesc macie pomysl na piatek moze zupa pomidorowa pikantna 1 piers z kurczaka w kostke na 2 l wody sok poidorowy pol litra malu koncentrat pietruszka marchewka chili pieprz slodzik 2 szt listek laurowy jogurt 0%tl koperek wloski ziola prowansalskie taki przepis znalazlam moze byc por drobno krojony a jogurt moze byc grecki light zamiast smietany czy zwyklego nat-go no ciekawa zupka bo bym pojadla zupy ale u mnie lubia tluste zarcie i konkret to musze se oddzielnie oczywiscie bo by mnie wysmiali heheh taka zupa pomodoro sie nazywa heh a to w starej super linii byl teraz jest na jarzynowa ale tez mysle ze dobra bo do wody tylko warzywka na zupke jesienna jogurt przyprawy i tez moze byc kurak chude no to trzeba jutro zgotowac cos wkoncu cieplego z miasem he co by jak modelka czasem nie wygladac hahaha

dziewczyny myslicie ze dam rade do swiat pietnastaka zrzucic co? tak mi sie marzy 85kg w swieta BN to jakies siedem i pol kg na miesiac chyba dam rade jak sie wezme za wiecej cwiczen tylko jesc trzeba wiecej przy takim wysilku

no jeszcze trzy godzinki idę pod prysznic i szykuje sie na pociąg :-) do domku wkońcu dwa dni wolne i w niedzielę poniedziałek od nowa tylko nogą boli moze wolne wezmę jeszcze na niedzielę he he :-)