Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321 start

Skazując siebie na samotność skazujesz też jedną kobietę

Polecane posty

Gość adolf hustler
:P

Gość karmazynowy prawiczek.
i głosować na pis.

Gość aleś pokazał,
już imo ma większe. takie jak strusie

Gość IMO13855
offerma "Po lewicy większe odciski, lepiej ufać praworządnej dłoni, która już wprawiona w robótkach ręcznych, co nie brachu?" Nie jestem Twoim brachem, przyjacielu. :classic_cool:

Gość IMO13855
Nie jestem Twoim kamratem, kolego. :P

Gość IMO13855
Nie jestem Twoim kamratem, zioom! ;)

Gość IMO13855
Nie jestem Twoim adwersarzem, agresorze!

Gość IMO13855
Nie jestem Twoim karłem, mikrusie. :classic_cool:

"A poczym poznasz lekarza czy dyntystę czy się zna na medycynie czy też nie. Po czym to poznasz?" a po tym samym co i teraz. bo choć wszyscy skończyli medycynę czy stomatologię to nie wszyscy są specjalistami tej samej klasy i ludzie doskonale wiedzą kto jest lepszym dentystą czy ortopedą (i do takiego ustawiają się kolejki a ludzie potrafią przyjechać z drugiego końca polski) a kto konowałem i partaczem. rynek weryfikuje wszystko, nawet gdy tak jak teraz jest bardzo ułomny i manipulowany.

"kierowcę autobusu posadzić za sterami airbusa." jakim ty człowieku jesteś tłukiem. naprawdę uważasz że linie lotnicze albo właściciel samolotu tam zrobią i tylko "wspaniały urzędnik" ich przed tym powstrzymuje? myślisz ty kurwa trochę?

Gość tak czytam tę dyskusję i
chciałam tutaj bardzo serdecznie pozdrowić offermę, mam poglądy bardzo podobne do Twoich i moje dyskusje ze znajomymi kończą się na ogół zrobieniem przez nich wielkich oczu i tekstem: NO ALE JAK TY SOBIE TO WYOBRAŻASZ?!

"NO ALE JAK TY SOBIE TO WYOBRAŻASZ?!" i to jest kwintesencja sprawy. wytresowane przez komunistyczną propagandę polactwo nie potrafi sobie wyobrazić że może samodzielnie podejmować decyzje bez hordy biurokratów którzy "wiedzą lepiej" wiszących nad nimi i "dbających" o nich. tak jak pisałem wcześniej: mentalność baranów marzących o "dobrym panu" który ochroni, da żreć i bezboleśnie ostrzyże.

weź się już matole zamknij bo już mi się tych twoich bredni nie chce nawet komentować.